KK Crvena Zvezda

Koliko para je spucano do sada? Niste još doveli centra a kad ćete ne zna se jer ste BATovani od Pere ždere i jošjednog igrača...

Zar ti nisu nedavno pticice cvrkutale da su to dva Mornara? :mrgreen: Uvek friske informacije kod tebe i tvojih rsb-tviterasa, frisko kao Zvezda iz zamrzivaca.

Nego, Kurir objavio genijalni burek-clanak o tome kako Cokija trazi ULEB-EL da im bude predsednik. On ne zna jos dal' ce da prihvati.

Koje ludilo, koja sprdnja. :worth:

Zar ti nisu nedavno pticice cvrkutale da su to dva Mornara? :mrgreen: Uvek friske informacije kod tebe i tvojih rsb-tviterasa, frisko kao Zvezda iz zamrzivaca.

Nego, Kurir objavio genijalni burek-clanak o tome kako Cokija trazi ULEB-EL da im bude predsednik. On ne zna jos dal' ce da prihvati.

Koje ludilo, koja sprdnja. :worth:
Da li vas je Pljeskavičar Batovao?

Jel onog ko vam je ove sezone upumpao milione u klub? Onog kome se Ostoja, Dulo a čini mi se i Rumenko zahvaljuju?
преузимање (2).jpeg

Овог пантеру,знаш ти којег. На њега онанишете

Bogami, ti si bio bas izricit da jedan od njih dvojice sigurno dolazi. Kao i za Mornare.

A na sajtu gde se belezi BAT ima, ali posle 6 meseci kad to postane javno. Sad se zna samo da postoji.
Bogami sada lažeš, nakon potpisa Kaline za KK CZv navalili ste na Bjelicu sa dve ili tri ponude ali je srećom po nas on otišao u NBA, tako da ja nisam bio izričit u tim stavovima (koliko se sećam). Voleo bih da mi kvotuješ taj post u kojem ja tvrdim da jedan od ova dva igraa dolazi u KKP.

Jesi, napisao si da si cuo/procitao da ce jedan od njih dvojice, tako lagano kao da je gotova stvar. Isto kao ovo da su batovala dvojica Mornara, posto se povela po tviterima prica o Gordicu i Mozliju. Divljali ste ceo prelazni rok cim su dosla prva trojica. A lud sam da ti kopam post iz juna.

Zato se bolje mani tih Bjelica/Kalenari prica. Partizan nema igraca starijeg od 28 godina, prosto nije radjena takva selekcija.

Naravno, postoji mogucnost, ali sve se svodi na to ko ce sta reci. Iz Partizana nece reci da su odbijeni svakako, a coravi gmaz ce da izmisli kao sto i izmislja.

Jesi, napisao si da si cuo/procitao da ce jedan od njih dvojice, tako lagano kao da je gotova stvar. Isto kao ovo da su batovala dvojica Mornara, posto se povela po tviterima prica o Gordicu i Mozliju. Divljali ste ceo prelazni rok cim su dosla prva trojica. A lud sam da ti kopam post iz juna.

Zato se bolje mani tih Bjelica/Kalenari prica. Partizan nema igraca starijeg od 28 godina, prosto nije radjena takva selekcija.

Naravno, postoji mogucnost, ali sve se svodi na to ko ce sta reci. Iz Partizana nece reci da su odbijeni svakako, a coravi gmaz ce da izmisli kao sto i izmislja.
Ja tražih i na ABA i na KKP i na KKCZv temi takav moj post i ne nađoh ga, voleo bih kada bi ga ti našao i podsetio me kada sam to napisao.
Ja opet kažem da ste pokušavali i bili prilično agresivni u tim pokušajima, niste uspeli i.

Nisi rekao za Kalenari/Bjelica, ali jesi da smo dogovorili Kalenari/Jovic. Sad sam proverio. Sustina je u tome koliko su ti tacne informacije, a bacas se sa njima kao da jesu takve. Batali, mozda je pre 10 godina bilo internet insajdera, ali sad su to rasturili portali sa prepisivanjem, a jos se vi informisete sa covicevog izvora sto je u sustini uvek manipulacija.

Kao ovo saopstenje FMP-a kojim pripremate teren.

Igokea. :hahaha: Partizan nema nikakvu saradnju sa Igokeom jos od 2008. Narocito ne od kad su poceli igrati ABA-ligu, jer je tada Dodik resio da ne daje vise u KKP, vec u svoj klub. Vi ste toliko informisani da nije ni cudo sto vam je Coki svojevremeno prodao FMP kao Zvezdu.

A Mladost Zemun nije vise nezvanicna filijala KKP, vec neki drugi klub, zaboravio sam koji.

Нисам гледао синоћ дерби, немам Арену, па само да проверим, јел Руменоглу вратио нормалну боју лица, јел се Новица шутао ногама у груди, јел Ловерњ најавила долазак на пета утакмица, јел се Сало вратио са пецања, ко може да каже шта се до синоћ догодило па је најгора евролигашка екипа (како фрањевци називају Звезду) одломила од кур.ца најбољу екипу Купа Бранке Соврлић.

Poslednja izmena:
Vas dojucerasnji klub (tj. ono sto se izdaje za njega) od kog pripisujete trofeje, i vasa filijala, vise ima veze sa ovom temom nego Rade Zagorac.

Koji svakako ne bi mogao da tuce Kurucsa, vec obratno, a pravi razlog je njegovo kurobecanje prema treneru (nije prvi put, tj. nije prvi trener). Naravno da uvek imas tacne informacije. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Kako god da nas pokušavate nazvati kako bi nas uvredili, kada su naši igrači na parketu to je Zvezda... i opet smo vas blago resetovali, zato je i ispao kuršlus pred tekmu kada je Danga na prečac postao kapiten a ova dvojica dobili 14 i 15 mesto na klupi.

Back