Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Razumem oduševljenje 
itd.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://www.mozzartsport.com/vesti/m...psonu-i-mekelu-novim-dolascima-blazicu/114123„Mislim da smo napravili veliku stvar, jer smo sačuvali okosnicu tima, a zatim doveli i igrače koji će nadomestiti izostanak naših najboljih pojedinaca iz prethodne sezone."
„Mekel je izuzetno pojačanje za Crvenu zvezdu. U pitanju je plejmejker koji je izrazio veliku želju da zaigra za Zvezdu i mi smo prepoznali taj momenat. O njegovoj želji da dođe kod nas govori i činjenica da je odbio nekoliko unosnih ponuda, kako bi poneo dres Crvene zvezde."

A ko je i gde rekao da to nije pozitivno?
Mi smo svi srecni sto se u ovoj zemlji sad zivi bolje i sto je, umesto u vise manjih i vecih klubova, danas sve ulozeno u jedan koji reprezentuje na najbolji nacin ovu zemlju, tj. pre svega njenu vlast - po sposobnosti, pismenosti, kvalifikacijama, izgledu, ponasanju.
Ja sam i navijao da Gal Mekel dodje, sto se da i zakljuciti iz mojih postova, da odbije i Makabi i Laboral i sve zivo. Jer je to odlican znak za nas ovde.
A Partizan, Metalac, Radnicki, i svi ostali, nisu ni zasluzili da igraju Evropu, nek crknu kad su nesposobni, najnesposobniji klubovi ikada.
u dzakovima.
PS: Nesto se ne secam da se bilo ko pozivao na los zivot u nasoj drzavi, na gomilu nezaposlenih, na uruseno zdravstvo, kada su pare davane Partizanu.
danas sve ulozeno u jedan koji reprezentuje na najbolji nacin ovu zemlju,.
A KK Crvena zvezda Diva, tj. Telekom, tj. Ivo Lola Ribar? Naravno da smo dobili vise para od kluba koji se u zadnjih 7 godina nije takmicio 4.Sekretarijat za sport i omladinu je od 2008. godine do danas uplatio KK Partizan 153.783.768 dinara, a KK Crvena zvezda je dobila iznos od 56.182.146 dinara, navodi se u saopštenju Slavka Gaka
A KK Crvena zvezda Diva, tj. Telekom, tj. Ivo Lola Ribar? Naravno da smo dobili vise para od kluba koji se u zadnjih 7 godina nije takmicio 4.

A Partizan, Metalac, Radnicki, i svi ostali, nisu ni zasluzili da igraju Evropu, nek crknu kad su nesposobni, najnesposobniji klubovi ikada.
znaci po tvom misljenju je normalno da je partizan dobijao vise kad je postizao vise a sad kad se to desava zvezdi nije?>

ali onda kao sto rece danilovic pre neki dan..muski pruzi ruku, stisni je..cestitaj boljem i guraj dalje..
ako si zaboravio zvezda i jeste bila u problemima upravo zbog nedostatka novca, ugovori su smanjivani, igraci su je napustali, bilo je svasta..tad nisam video ovakvu brigu za zvezdu i njenu sudbinu kakvu sad ispoljavaju za partizan...zasto partizan dobija toliko vise od zvezde...cak malopre i opravdavas![]()
tako bi partizan trebao da se ponasa sad kad je zvezda bolja.. i on ce opet jednog dana biti bolji..![]()
T. Umesto sto ste promenili klub i brendirali ga po vasem, napravili zavrzlamu toliku da se se ne zna o cemu se prica i da se manipulise time, i pravili se ludi dok vam je klub bio u zamrzivacu. I usput dozvolili da Covic izradi drzavu (koja je svesno pristala na to), vase bivse trenere i igrace za 97,5% duga...
Naravno, ovo metafizicki je podsmesljivo, u pitanju je cista propaganda.
Eno sve bi trcali da nam dozvole.