KK Crvena Zvezda

Јел` то кажеш да је ЈСД Гробље дно дна од тима и да је дебели црногорац никакав тренер? :D

Da je dobar trener ne bi izjavljivao da su oni favoriti u ovoj utakmici... tako je nabio svojim igračima pritisak...

- - - - - - - - - -

Apsolutno tačno. A Pavlović.. koji %%&%$#". Udari Lazića pred svima i ostade da igra. Sramno ponašanje.

to sam ja baš sad krenuo da kažem... udari ga namjerno pesnicom u yaya i ne isključi ga sudija...

Gospodo, to je bilo "slučajno", jbt.

Ne znam šta se čudite, vi ste nametnuli taj nivo od samog početka prve utakmice, a ja sam samo rekao da se može otvoriti specijal u kladionici "koga će Pavlović prvog da klepi". Njegova sramota nije što je udario jednog takvog "igrača", nego što se spustio na taj nivo.

Ah da, znam zašto se čudite, al pustiću vas na vašoj temi da se iščuđavate.

Apsolutno tačno. A Pavlović.. koji %%&%$#". Udari Lazića pred svima i ostade da igra. Sramno ponašanje.
Какве везе Павловић има са Радoњом?
Da je dobar trener ne bi izjavljivao da su oni favoriti u ovoj utakmici... tako je nabio svojim igračima pritisak...

- - - - - - - - - -

to sam ja baš sad krenuo da kažem... udari ga namjerno pesnicom u yaya i ne isključi ga sudija...

Нападате Радоњу који је на путу да узме титулу после милион година, а пљујете дебелог ***** из ЈСД-а који је узимао титуле док су се на нашој клупи смењивали ... да их не набрајамо.

Poslednja izmena:
Radonjic nije nista promenio u odnosu na poslednji mec.
Razlika je bila samo u tome sto su ovaj put spoljni igraci pogadjali suteve, a to nece svaki put da se dogodi, i zasigurno nije put kojim bi Zvezda trebala da trazi prolaz.
Marjanovic je u prvoj cetvrtini dao 11 poena i na tome ostao do kraja.
Hoce neko reci da to nije krivica Radonjica?
Prosto receno Zvezda ja veceras imala srece u sutu.
Price o grubostima na mecu na kojem je palo 180 poena cak ni komentar ne zavredjuju.
Nema tu ni G od grubosti.

Back