KK Crvena Zvezda

jel mislimo na istog igraca ? :D Petra Popovica koji je sa Hemofarmom osvojio Jadransku ligu i sa Benetonom osvojio italijansku ligu ? valja onda i zvezdi opet :)

da na njega mislim......ne znam nikad mi nije bio u lepom secanju.....kazem za nasu situaciju je extra pojacanja klasa,ali ovako nista posebno......iz reprezentacije mi je takodje u jako losem secanju (u pogresno vreme dobio poziv)

Nikakva utakmica...Da smo igrali protiv neke ozbiljnije ekipe,razbili bi nas za 10 i vise razlike..Trojke 21% je nedopustivo ako hocemo nesto da uradimo..Centri neupotrebljivi,Covic,Morison i Nedovic jedini upotrebljivi na spoljnim pozicijama...Zasad mi ovo ne lici ni na sta..

k0ovbd.jpg

Slave, pojasni nam opet jos jedan biser pravopisa :mrgreen:
Je li ovo opet zbog prostora ili je neko novo udvajanje suglasnika u pitanju?

Da pazimo na derbi? :shock: Pazite vi da to bude derbi... Aj', valjda će biti, trebalo bi.

Fora je što ne može ni Иссах ni Моррисон. :lol: Mislim, ako se već piše na ćirilici, onda se i transkribuje. Morison je večeras na dresu imao regularno Морисон.
Uzgred, Morison mi je kad je stigao bio simpatičan onako pogubljen, al' dečko je definitivno žešća dileja. Na prijateljskoj umalo da se pobije, zaradi isključenje i još loži publiku zbog toga. :shock:

Nisam baš oduševljen ovim Morisonom...previše troši lopte i sve od njega polazi i završava se a često ostali saigrači budu nemi posmatrači.
Ne bi bilo loše da se završi taj lock-out u NBA i neka sve svi tamo vrate (komšijama bi to leglo k'o budali qrc).

Back