Mislim da će Zvezda kao kući dobiti sve mečeve, a sa strane izgubiti od Gran Kanarije, evenutalno još jedne ekipe. Prolazi dalje 99%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bem ti baksuze...primljenom trojkom u poslednjoj sekundi protiv zagreba za 80:81.
I onda nam je kriv trener?Nije bre,igraci ne valjaju p.... im materina!Vodis 12 razlike i onda izgubis utakmicu,pa to je za g.... motku!Da sam na Trifunovicevom mestu cim stignemo u Beograd odveo bi ih na trening!
nisu ni igraci krivi, oni daju sve od sebe jednostavno to je Zvezda =)
nikada niste znali da igrate kosarku.... kao ni mi fudbal.. realno
nisu ni igraci krivi, oni daju sve od sebe jednostavno to je Zvezda =)
nikada niste znali da igrate kosarku.... kao ni mi fudbal.. realno
BAS MALERDrago mi je da si mi odgovorio posle 2 nedelje... već sam zaboravio da sam to i napisao.
BICE BOLJE ZVEZDA JE IPAK ZVEZDANeverovatno je onako da se gube utakmice nonsalantno...onde ni Pat Rajli ne pomaze...riskantno je po zdravlje gledati utakmice KK Crvena Zvezda...
ZVEZDA JE U FUDBALU BILA PRVAK SVETA STO PARTIZAN MOZE DA SANJAJel znas ti da je Partizan prvi put postao prvak 1977 godine?Tad je vec Zvezda imala evropski trofej u svojim vitrinama i 13 titula sampiona SFRJ...za fudbal i da ne govorimo...
Jel znas ti da je Partizan prvi put postao prvak 1977 godine?Tad je vec Zvezda imala evropski trofej u svojim vitrinama i 13 titula sampiona SFRJ...za fudbal i da ne govorimo...
Neverovatno je onako da se gube utakmice nonsalantno...onde ni Pat Rajli ne pomaze...riskantno je po zdravlje gledati utakmice KK Crvena Zvezda...
A šta je bilo ? Mislim šta se izdešavalo na kraju, nisam gledao ?
ZVEZDA JE U FUDBALU BILA PRVAK SVETA STO PARTIZAN MOZE DA SANJA
]A znas li da je 11 od tih 13 titula uzeto na Roland Garosu?[/B]
Hocu reci na sljaci......
E cime se vi hvalite......
I javi se Sasi Ozboltu,ima da ti objasni neke stvari...
Čekaj, koliko godina već dominiramo nad Vama, a i u regionu, a možda i šire ?
Jedna je Zvezda!Sve sam ti ovime rekao...
Tad Partizan nije ni postojao...Zvezda je sinonim za jugoslovensku kosarku...posle smo se sazalili na vas,pa smo vam dali onaj jedan teren na Kalisu kao slepcima,da imate i vi nesto...ali u jako je bednom stanju,za razliku od susednih crvenih terena...