KK Crvena Zvezda

I onda nam je kriv trener?Nije bre,igraci ne valjaju p.... im materina!Vodis 12 razlike i onda izgubis utakmicu,pa to je za g.... motku!Da sam na Trifunovicevom mestu cim stignemo u Beograd odveo bi ih na trening!

nisu ni igraci krivi, oni daju sve od sebe jednostavno to je Zvezda =)
nikada niste znali da igrate kosarku.... kao ni mi fudbal.. realno

Vidish i sam kljuchna rech je "IMALI" sad zivite od stare slave LOL .......imate ukupno 21 trofej... partizan preko 33 o cemu ti prichash..... eo istina sve sto pricam opet ste izgubili talenti.... sad samo cekamo da se vadite nema vam bjelice... hahhahah

Jel znas ti da je Partizan prvi put postao prvak 1977 godine?Tad je vec Zvezda imala evropski trofej u svojim vitrinama i 13 titula sampiona SFRJ...za fudbal i da ne govorimo...

A znas li da je 11 od tih 13 titula uzeto na Roland Garosu?
Hocu reci na sljaci......
E cime se vi hvalite......
I javi se Sasi Ozboltu,ima da ti objasni neke stvari...

]A znas li da je 11 od tih 13 titula uzeto na Roland Garosu?[/B]
Hocu reci na sljaci......
E cime se vi hvalite......
I javi se Sasi Ozboltu,ima da ti objasni neke stvari...

Tad Partizan nije ni postojao...Zvezda je sinonim za jugoslovensku kosarku...posle smo se sazalili na vas,pa smo vam dali onaj jedan teren na Kalisu kao slepcima,da imate i vi nesto...ali u jako je bednom stanju,za razliku od susednih crvenih terena...

Tad Partizan nije ni postojao...Zvezda je sinonim za jugoslovensku kosarku...posle smo se sazalili na vas,pa smo vam dali onaj jedan teren na Kalisu kao slepcima,da imate i vi nesto...ali u jako je bednom stanju,za razliku od susednih crvenih terena...

posto vam je onaj poverilac digao koseve, Tadija i Keselj ce da dignu beton, pa ce Zvezda opet da uzme titulu na sljaci :lol:

KKCZ nikad nije bio ozbiljan klub.Osvojili su titule na sljaci kad je u ligi bilo 4-5 klubova. U modernoj kosarci imaju mozda 3 titule,toliko o njima. Jednostavno nismo isti nivo,MI smo u drustvu Pao-a,Reala,Barse...a oni azovmasa,nimburga... Nemojte na silu da pokusavate da progurate pricu kako ste neko ime u kosarci kad svi znaju pravo stanje stvari.

Back