KK Crvena Zvezda

Hahahahah ko nije u pravu ima prava da se ljuti a necu da raspravljam o tome ko je zvezdas a ko ne jer bi bilo dosta psovki pa bolje da cutim da ne ispadnem opet impulsivan!!!Ovo se znalo jos pre mesec dana da ce da bude samo se cekalo da se objavi!!! Tvoj nivi je deciji i nemoj opet da me prozivas posto si dokazao koliko znas maj*une!!!!

Ti nesto rece,ili se meni ucinilo?

Bas tako.

Dragićević: Ostajem u Zvezdi da osvojimo titulu!

Saga u vezi sa odlaskom Tadije Dragićevića iz Crvene zvezde najzad je završena. Kapiten crveno-belih i naredne sezone nosiće traku i predvoditi saigrače u borbi na više frontova..

Cela vest

Sapunica Pešić se nastavlja:

Opačić: Pešić ne pravi problem oko novca!

Kasno ili ne, Svetislav Pešić još uvek zvanično crveno-belima nije poručio da li se saradnja trofejnog kluba i trofejnog stručnjaka završava. Zvaničnog odgovora još uvek nema, a generalni menadžer Milan Opačić za sada ne traži zamenu za Pešića.

- To ne bi bilo fer prema gospodinu Pešiću, ali ni prema tim ljudima... Nadam se da će Crvena zvezda do narednog ponedeljka imati trenera.

Opačić je objasnio da rad koji je započeo Pešić, njegovo ime i stručnost, jesu dovoljni razlozi da se na konačan odgovor čeka ovoliko dugo, ali i da nije moguće čekati doveka.

- Mogli smo u startu da presečemo i damo takvom treneru 24 časa da se odluči, ali to ne bi bilo pravo rešenje. Pročitao sam, dok sam boravio u Americi, da je izjavio kako želi da nastavi da radi u Zvezdi. Ko bi normalan u tom trenutku rekao: uzmi ili ostavi?! U novembru ćemo moći da kažemo da li smo tada pogrešili ili ne, ali verujemo da su razlozi zbog kojih su se pregovori odužili - ispravni.

Izgleda da pare nisu problem (para nema :D), baš da vidimo štra će biti.

Svetislav Pešić, sada već bivši trener košarkaša Crvene zvezde, otkrio je za "Kurir" da je imao nameru da završi karijeru u klubu sa Malog Kalemegdana! Popularni Kari je istakao da mu je veoma žao što nije ostao u Zvezdi, a da će sigurno otići sa funkcije bilo mu je jasno tri dana posle ostavke predsednika kluba Slobodana Vučićevića.

- Imao sam nadu, tako da kažem, iluziju, da ću završiti karijeru u Zvezdi. Nekoliko puta sam razmišljao o tome kako bi bilo dobro da baš u Srbiji u kojoj sam i počeo sa košarkom stavim tačku na "i". Međutim, bilo je vrlo malo argumenata da se naša saradnja nastavi, iako mi je veoma žao. Doživljavam to kao neuspeh - rekao je Pešić.

IZVOR

Au, ako je stvarno hteo...mogu reći da su ti likovi gamad...

IZVOR

Au, ako je stvarno hteo...mogu reći da su ti likovi gamad...

Pa da nije hteo da ostane,otisao bi odmah posle kraja prvenstva.Ali covek je hteo da zna sta radi,i da se klub u potpunosti stabilizuje.Nazalost,Vucicevic nije mogao sve sam.Tako da nam ostaje samo da zalimo za Karijem...
Videlo se ko su pravi zvezdasi...nisu to sigurno oni koji su najavljivali finansijsku podrsku,a na kraju se razbezali kao pacovi...U svakom slucaju HVALA TI KARI ZA SVE!!!!

@tsartsaris
Nijesam pristalica da neko moze da zaboravi da bude dobar...
On je dobar trener...a vi cete nastaviti sa njim da budete dobra ekipa...

Ali vama treba vrhunski trener...da bi konacno Zv(ij)ezda stala na noge i promijenila nesto u nasoj kosarci...vec dugo stagnirate i taman kada se nesto i napravi previse je nevjernih Toma...

Ali generalno je tako sa nasim narodom...ako nema rezultata, nema ni navijanja...to je po meni katastrofa...

@tsartsaris
Nijesam pristalica da neko moze da zaboravi da bude dobar...
On je dobar trener...a vi cete nastaviti sa njim da budete dobra ekipa...

Ali vama treba vrhunski trener...da bi konacno Zv(ij)ezda stala na noge i promijenila nesto u nasoj kosarci...vec dugo stagnirate i taman kada se nesto i napravi previse je nevjernih Toma...

Ali generalno je tako sa nasim narodom...ako nema rezultata, nema ni navijanja...to je po meni katastrofa...

Kao prvo, moj klub je Partizan.....

Kao drugo,realno i objektivno gledajuci,mislim da bi Djurovic bio greska Zvezde....

Djurovic je bio odlican trener u nekim drugim vremenima. Kosarka se za 20 godina mnogo promenila.

I Ranko Zeravica je nekad bio jedno od najvecih trenerskih imena na svetu....
Pa kada je bio trener Partizana,pre desetak godina......to je bila komedija.

Trener mora da se menja kako se menja kosarka.....najbolji primer je Zeljko Obradovic.

A imas trenera koji tvrdoglavo odbijaju da se menjaju....kada slusas Vladu Djurovica svaka druga recenica se svodi na....kad sam ja bio trener Zadra....

Back