Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.756
да се не заборави
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uefa mafija
Samo vi pretite.Katastrofalno vođenje i katastrofalna igra. Suđenje kriminalno. Zato je Žoc i doveden. Što se Lesora tiče veoma hrabar čovek ili baš glup. Mislim da nije svestan šta ga čeka i od podivljalih navijača u Pioniru i od igrača Zvezde.
Samo vi pretite.
Znamo da ste gsdjwli loptom u glavu igrače budućnosti, da ate ih napadali.
Da je bili berona u finalu pokazao petokorak...
Sve se to očekuje od vas u finalu.
ALI...
nisam nista prijavljivao.@kapetanmark: ne znam čemu smajli osim ako nije počeo da deluje (drukaro).
Jos jednom osvajaci drvene medalje. Dobijaju sve kad nemaju pritisak, a gube od najslabijih kad moraju pobediti.
A kao drugo, stvarno nema previse smisla polemisati o vecini vasih medalja kada vam uspesi dolaze iskljucivo u ligama pod vasom ingerencijom. Nije ni cudo sto se raspadate svaki put u EL jer tu nema te specificne vrste tenzije kojom se ovde kitite medaljama kao na traci, a nedostaju vam i dve sigurne pobede protiv filijale.
Doduse, i ja bih nam dao 8-10. mesto.
pricas o klubu koji je evropski prvak, koji je uzastopno osvajao aba ligu 13 putaО медаљама не бих да полемишем са особама које навијају за клуб који баш и не може да се подичи успесима задњих година.
Што се тиче синоћне утакмице, одиграли смо како је и требало звездашки, неинтересујући нас шта коме значи наш пораз или победа.
ako partizan prodje u fajnal for, saopstenje o namestanju bodiroge,
zajedno ce saopstiti zvalonja lice sa poternice i coravi kepec
Ne brukaj se limenko