KK Crvena Zvezda

1566588810464.png

Ljubav koja se povremeno obnavlja. FMP :heart: IDEA

Jes' vala, bila festa nezapamcena. :hahaha: A onda ste uz pomoc Usne i lepog naseg gospodarstva kupili od iste te Cibone ucesce, oni su odjednom shvatili da su u dugovima i da EL nije finansijski isplativa kao sto se misli :hahaha: , i tu se rodilo Zvezda-FMP ❤ IDEA.

Jes' vala, bila festa nezapamcena. :hahaha: A onda ste uz pomoc Usne i lepog naseg gospodarstva kupili od iste te Cibone ucesce, oni su odjednom shvatili da su u dugovima i da EL nije finansijski isplativa kao sto se misli :hahaha: , i tu se rodilo Zvezda-FMP ❤ IDEA.
A da, pičkousti je potkupio Bandića, Josipovića, Zorana Milanovića....kako si otkrio zaveru, nakon toga je Cibona postala na mah solventna.

Koliko ja znam, Bandic, Josipovic i kompanija imaju druga posla nego da se bave Cibonom, Cedevitom ili Zadrom, za razliku od prve usne Srbije i duha koji lebdi nad Marakanom i Zeleznikom, koji sada ostvaruje svoje snove. Kakvo crno potkupljivanje premijera i ministara zbog sportskih tricarija, toga ima samo u Zelezniku. Dovoljno je samo da FMPZvezda ❤ IDEA dobije antimonopolsku dozvolu i jedan lep prodor na trziste, na obostrano zadovoljstvo, jer zna se da je Zvezda u svim svojim pojavnim oblicima najvece uspehe belezila kad su se oko nje okupili svi nasi narodi i narodnosti. :heart: Pa i postovaoci osnivaca Partizana.

Žalosno je što se iz godine u godinu ponavljaš sa istim temama koji ti očigledno donose barem mali mir u tvojoj napaćenoj duši da bi po običaju na kraju svake sezone glavu držao naslonjenu na zidu plača vašeg dela Kalemegdana.

Normalno, zalosno je sto vam Vucko ne nosa gajbice i jakne "jakim momcima" nego izigrava predsednika i leci davnasnje komplekse, dok Coki jos uvek nije na sudu nego takodje leci manjak santimetara, a vi se i dalje rentirate po Zelezniku kao prave navijacke prostitutke pokusavajuci da izlecite kompleks manjka uspeha prisivanjem trofeja odatle. Samo nece svi da se prave ludi.

Koliko ja znam, Bandic, Josipovic i kompanija imaju druga posla nego da se bave Cibonom, Cedevitom ili Zadrom, za razliku od prve usne Srbije i duha koji lebdi nad Marakanom i Zeleznikom, koji sada ostvaruje svoje snove. Kakvo crno potkupljivanje premijera i ministara zbog sportskih tricarija, toga ima samo u Zelezniku. Dovoljno je samo da FMPZvezda ❤ IDEA dobije antimonopolsku dozvolu i jedan lep prodor na trziste, na obostrano zadovoljstvo, jer zna se da je Zvezda u svim svojim pojavnim oblicima najvece uspehe belezila kad su se oko nje okupili svi nasi narodi i narodnosti. :heart: Pa i postovaoci osnivaca Partizana.
Koliko ti znaš a slabo (malo) znaš ti su (grad, država) trebali dati garancije i pare da bi Cibona igrala EL, no nema veze...
Nego ima li istine da ganjate mister milion evra Gaudloka a ako on ne pristane onda Tajler Enisa?
Igrači za sitnu lovu...

Sto znaci da hrvatsku vlast tacno boli dupe da forsira klubove u dugovima i da igranje EL omiljenog kluba bude stvar od nacionalnog i propagandnog znacaja, kao sto je to slucaj u Srbiji. Pa je tako postalo moguce da Srbija kupi evroligasko mesto u zamenu za gospodarstvene usluge.

A za Gaudloka ili Enisa ne znam koliko je istina, samo znam da vi imate vec skoro celu petorku od takvih igraca, i da ste se nadovodili takvih igraca u prethodnim sezonama. Samo sto se u slucaju Partizana dobro zna da su to milionski igraci, dok se kod vas spinuje preko RSB-a i tviter-burekdzija da takvi igraci igraju za 250,000+bonusi, dok botovi pitaju "a gde je u tabeli kolona za sumu"? :mrgreen:

Sto znaci da hrvatsku vlast tacno boli dupe da forsira klubove u dugovima i da igranje EL omiljenog kluba bude stvar od nacionalnog i propagandnog znacaja, kao sto je to slucaj u Srbiji. Pa je tako postalo moguce da Srbija kupi evroligasko mesto u zamenu za gospodarstvene usluge.

A za Gaudloka ili Enisa ne znam koliko je istina, samo znam da vi imate vec skoro celu petorku od takvih igraca, i da ste se nadovodili takvih igraca u prethodnim sezonama. Samo sto se u slucaju Partizana dobro zna da su to milionski igraci, dok se kod vas spinuje preko RSB-a i tviter-burekdzija da takvi igraci igraju za 250,000+bonusi, dok botovi pitaju "a gde je u tabeli kolona za sumu"? :mrgreen:
I naravno to ti nije smetalo dok je važilo pravilo da za Srpsku košarku nije bitno da budu jaki Zvezda i Partizan jer Partizan je imao sve i pare i političku podršku,KS, sudije...
Onog trenutka kada ste izgubili sudijsku i političku podršku vi ste pali, ko vam je vratio dugovanja? Ostoja izjavi da je budžet ove godine najveći ikada.

I: Zaista je zanimljiv slučaj amnezije ili je to zaista neznanje ili omerta???
Ne znaš šta ti se dešava u klubu za koji navijaš, a sa druge strane znaš sve o klubu koji "organski ne podnosiš" kakva je to patologija?

Partizan nikad nije imao sve pare i politicku podrsku, zapravo, niko dosad nije imao ovakvu podrsku, jer niko dosad prosto nije bio toliko jadan, nesposoban a bolesno opsednut kao sto su to Vucic i Covic. Da je tako kao sto pricas, Partizan bi u svom najboljem periodu pre 10 godina dovodio evroligaske igrace u junu i julu (a ne igrace Granade i Mersina u oktobru) kao sto vi to radite godinama unazad, dugovi kao da ne postoje, organizovao bi se za njega F4 u Beogradu, menjao bi se pravilnik kako treba, izboksovala bi se A-licenca kad se moglo, organizovali bi se neredi navijaca kad zatreba kao sto vi to radite, dovodili inostrani sponzori na stetu drzave kao sto je to IDEA, i jos mnogo drugih stvari.

Mi pricamo o ludacima koji stranim drzavnicima u ime drzave poklanjaju dresove Zvezde. :hahaha: Bolest.

A u realnosti, Partizan se morao odricati bodovanja za Evroligu i pristajati na dve godine sigurnog ucesca umesto da konkurise za A-licencu jer su Opacic, Covic i ostali sitni i neuspesni muljatori tako izdejstvovali preko svojih kanala. Na primer.

Kakva crna potpuna politicka podrska, to je vas jeftin pokusaj da pred sobom opravdavate sve ovo tako sto cete izjednacavati nase situacije, koje ni priblizno nisu iste.

I urazumi se malo, vec sam pricao o tome - Partizan nije vratio dugove. Vi grcate u dugovima sa oba kluba, nakrcali ste po 4,5 miliona i u jedan i u drugi. Trosite daleko vise nego sto mozete dobiti, a dobijate puno. Upucivao sam ovde na bilanse APR-a koji su jedini validan dokaz za bilo sta. To je transparentnost, a ne sta pricaju Ostoja ili Covic.

Suvise zavisis od onoga sto pricaju lazovi - Covic, Ostoja, twitter-botovi, RSB... Upotrebi malo svoju glavu. Znam da nemamo sve informacije, ali nesto postoji.

Zanima me da li je Opačić ili Čović za to zaslužan jer nisu iz istog perioda u Zvezdi, recimo Opačić je iz perioda kada ste vi najviše krali, zapravo otimali, kada je u Zvezdi sponzor jedino mogao biti nako sa svojim parama kao što je učinio Vučićević (sa 4 miliona evra svojih para koje su prikazane u ukupnom dugu kod stečaja a on se odrekao njih), da li je to iz perioda kada na Zvezdinom dresu nije bilo sponzora jer začuđujuće nije ih ni bilo a ceo budžet je bio ispod milion evra...vreme bahaćenja, otimanja, bezočne krađe?
Opet pokazuješ zanimljivo poznavanje materijalne situacije u KK Crven Zvezda ali zato u KKP nemš pojma, zanimljivo.
Urazumi se ti dečkonja, sam Ostoja je izjavio da je dug smanjen na oko 1,5 miliona Evra, takođe je on izjavio da je budžet KKP za ovu sezonu nikad veći i zato ne preteruj. Valjda ima težinu kada predsednik kluba izjavi za dug i budžet?
Kažaš APR, i kakvo je stanje po APR Partizana?

Stanje Partizana je da je u dugu 4mil eu, kao sto je i bio. Kada mu je postavljeno pitanje u vezi toga, Ostoja je potegao onu covicevsko-terzijansku pricu o "knjigovodstvenom" dugu. Ti ljudi lazu, pomiri se sa time. Kao i ti tvoji politicari, sudovi i tuzilastva koje ostavljaju Covica na slobodi.

Opacic i Covic naravno da nisu iz istog perioda kod vas (ili vi kod njih), vec u istom periodu kao Opacic u bivsoj Zvezdi a Covic u bivsem FMP-u. I, koliko od tih milion evra budzeta vam je uzeo Svetislav Pesic? :hahaha: Naravno, imali ste i jednu sezonu kada ste naprosto pukli i igrali bez icega, sa klincima (Nedovic, Cvetkovic) i tri jeftina crnca, jer ko ce da ulaze u raspad...Nema smisla da od toga pravite referencu za vas polozaj, kao sto KKP-u nije referenca sezona u kojoj su najbolji igraci bili Hecer i Bircevic, vec sve one sezone pre njih koje su dovele do toga da ste postali pijandura koji je propio sve sto je imao.

Onda vam je dosao Coravi i postali ste FMP, stabilizovali ste se ali je svejedno KKP jos krckao ono sto je dobio posle F4, politicka podrska ali samo logisticka (da se sprovede kriminal u UPPR), od Djilasa, a onda je vlast osvojio Vucko i ostalo je nova panterska istorija. Vreme pocinje drugacije da se racuna, a sa njim i svi ostali logicki pojmovi... :mrgreen:

Bla, bla, bla.... :mrgreen:
A šta je to mogao KKP da krcka bez obilate pomoći države? Do 2011 ste otimali i krali, od 2011 ne možete itu je nastala ona čuvena Bogdanova (siguran sam da je bila na nagovor bibliotekara)
"Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi. Uslovi su bili stravični i katastrofalni.
- Ja sam Srbin osećam se tako, a kada vidim da se ovde ne poštuju najbolji, da nemam autoritet kao reprezentativac, razmišljam o tome da li da igram za nacionalni tim ili ne. Neka im onda igraju Dženkins, Lazić, Simonović. Ne vređam nikog samo kažem - rekao je Bogdanović."
Naravno da ni Partizan ne može bez državne sise i naravno da je sve dobro postigao uz svesrdnu pomić države al se nisu zadržavali smo na tim legalnim stvarima i ipak neću pominjati sve one priče koje su tada kolale jer ne mogu da ih dokažem i tu ne spadaprebijanje sudija u Vršcu već upozoravanje potencijalnih sponzora za KKCZv, neću o tome.

Ta Bogdanova izjava je nastala posle sramotne 5na3 utakmice i sudijske kradje Ilije, Nikolica i Obercovica, cija se imena vezuju za sve vase kradje pod FMP-om (uz naravno starog Kretena Radovica koji vam je nastimovao kriterijum u onom 1:3 polufinalu ABA-lige). I naravno, izjava (iako problematicna i u afektu) je apsolutno tacna, jer ova drzava apsolutno zasluzuje da u reprezentaciji igraju Dzenkins, Lazic i Simonovic, a da je vode tunjavci Tomic ili Radonjic, a ne legenda poput Djordjevica. Ali opet, reprezentacija je za mnoge i iznad toga, tako da, moze i ovako kao sto je sad.

KKP je od 2010. do 2012. krckao pomoc drzave posle najveceg uspeha domace klupske kosarke posle prethodnih uspeha iz 1990-ih koje je naravno opet on ostvarivao, a ta obilata pomoc je bila dovoljna da se najnormalnije plate domaci igraci i dovedu 3 solidna stranca kakvih vi dovodite po 5-6 po sezoni, i sa boljim reputacijama. I da se naredne sezone dovede cuveni Ejsi Lo za famoznih 450,000$ po sezoni, cifra koju kod vas prevazilazi i Milko fakin Bjelica, a kamoli drugi. :maramica:

I taj uspeh je ostvaren sa tek nesto vecim budzetom nego sto je onaj od samo jednog miliona zbog cega ste vi Panteri briznuli u plac, jer ste u doba vucicevsko-covicevskog bahacenja potpuno izgubili predstavu o vrednosti miliona, jer toliko uzima samo jedan igrac od najzvucnijih koje dovodite. Mi smo na F4 isli sa timom i pojacanjima sa kojim biste vi proplakali, i sa kojima se ni mag Rudonja niti splinter Tomic ne bi plasirali na F4 ABA lige, a kamoli Evrolige.

Toliko o drzavnoj pomoci.

I naravno, nemate predstavu o novcu jer u to doba vecina vas nije ni znala sta je kosarka, pa su na RSB-u osnovali skolu pravila za pantercice male. :hahaha:

Neka si ti meni znao za košarku, dobro je to... (krenuh odgovore s kraja).
Pričaš a i tebi je sve jasno, uzećemo samo sezonu u kojoj je Vučićević uneo svoje pare a one nisu bile dovoljne da se kine Partizan sa daleko manjim budžetom, to ni francuska sobarica ne bi progutala.
Ponavljam, krali ste kako ste stigli i nije vas bilo sramota, gepekovali sudije, zvali ih noću (vaši izaslanici iz Alkatraza) pretili, tukli...otimali ste igrače i ne samo Zvezdi već i ostalim klubovima, igrač na koga ste stavili šapu je vaš, samo je pitanje na koji način će doći.
O vašim malim budžetima je najbolji odgovor dao Miško Ražnatović u nekom video intervjuu gde lepo kaže da je tada Pekovića naterao da potpiše za KKP tako što mu je stavio blanko papir u kojem će da napiše iznos. Vama je i dalje krivo što je Bota vaš veliki navijač pao sa vlasti, jer da je on na vlasti i vi bi ste billi i dalje prvi.
To što je tada Partizan napravio Najveći klupski uspeh od '91 jeste ali je i sistem takmičenja bio sasvim drugačiji i lakši (bar ti koji pratiškošarku odavno bi trebao da znaš što šta o tome. Kada bi Zvezda kojim slučajem otišla na F4 bilo bi mnogo teže, teži put nego što je to bilo KKpu.

Zapravo, Raznatovic nije nista rekao o nasem budzetu, nije cak ni rekao nista o ugovoru sa Pekovicem. Rekao je samo da su klincu koji je dotad igrao bez para ili za stipendiju (bukvalno) ponudili nevidjen novac. A sta je nevidjen novac za njega, za nekog ko je dotad igrao bez para moze biti i 25,000eu godisnje, a moze i 200,000eu godisnje, koliko recimo dobija Borisa Simanic. :hahaha: (ili nesto malo manje, da ne gresim dusu). U svakom slucaju, nije receno nista, osim sto se da zakljuciti da je super-talentovani klinac dobio za svoje standarde super lovu (i za standarde ostalih talenata koji dolaze u vece klubove za stipendije), na sta je KKP pristao jer je na takvim igracima kasnije i obezbedjivao dobar deo budzeta kroz obestecenja. Sigurno nije blanko upisano da placaju Pekovica pola miliona ili 250,000, jer bi to bilo previse cak i za Vucicev ZvezdoFMP. Budimo makar malo realni.

Ali eto, to je nacin na koji funkcionisete. Tako i "gepekovanje" i slicne price. Kao i ono sa Grusanovicem, koji nije prakticno nista rekao vezano za Partizan, ali ste vi na twitter-u ili RSB-u odmah sve zakljucili a ti mi dolazi sa time kao dobitnim argumentom. Sta reci za ljude koji veruju u sve sto kazu Vucic, Ostoja ili Covic? Kojima je dosta da se Bota pojavi na jednoj utakmici Partizana iz marketinskih razloga (kao sto se pojavljivao i u sred Rupe, kao "veliki navijac" Partizana), pa da izjednace uticaj glupavog Bote i prepaljenog kompleksasa Vucica koji otvoreno ulazi u klubove i podmece svoje ljude tamo? Ti definitivno nisi ni blizu. Pa taj Bota da je isti kao Vucic, Partizan bi imao pre 10 godina petorku od evroligaskih igraca, obezbedjen F4, kupljenu A-licencu, umesto sto je zbog dejstava Opace, Covica i kojekoga iz ABA-lige kojima naravno nije odgovaralo ostajao bez iste, ili sto je na F4 isao sa timom koji je pola od onoga sa cime ste vi juce isli u Evrokup, ili sto Beograd nije hteo da organizuje F4 u vreme kad je Partizan imao svake godine sanse da na istom ucestvuje ili cak osvoji, "jer se ne isplati".

Ali ne, pod "velikim navijacem" su divljali Sutanovac i Djilas, Vesic i Zika Pauk i cela ta kompanija zvezdaskih idiota koji nisu mogli ni da podrze Zvezdu i poguraju je kako treba nego je morao na kraju da se Partizan iznutra urusava kako bi Zvezda u obliku FMP-a konacno "zasijala" i postala losija i skuplja kopija dotadasnjeg Partizana.

Sto se tice sistema EL takmicenja tice, svaki sistem ima svoje. Vi danas imate kupljene evroligaske sastave, imate sistem takmicenja koji rasplinjava isto i daje vam sansu da pravite vise iznenadjenja. Jedan Alempije je zabelezio 10 ili kol'ko pobeda u ovom sistemu EL, smejurija. A nekad si imao sistem takmicenja koji ti daje manje utakmica ali preko kojih moras preci preko velikog broja, ako ne i svih, velikih favorita. Svaka utakmica na krv i noz, a ne zayebancija bez skautiranja dvaput nedeljno kao danas. Samo sto zbog manjeg broja utakmica imas prednost u tome da ih mozes uhvatiti i kazniti na krivoj nozi jednom, dvaput.

Tako da, svaki sistem takmicenja ima svoje. Meni ne pada na pamet da vam npr. omalovazim titulu prvaka Evrope u Bariju, pa makar i to bio Kup a ne Liga, i makar ne igrali Englezi, jer dobro znam da bi najverovatnije ishod bio isti. Kad se sklopi sampionski tim koji zna sta hoce i kako to da uradi, on ce naci svoj put, i to je to, nevezano za sistem takmicenja i ovog ili onog rivala.

Inace, ja dobro znam da je Partizan imao ovakve sastave pre 10 godina, koji su prepuni iskusnih evroligaskih igraca (Vilijams, Sofo, Mekel, Feldin, Rocesti, Braun, Gist, Regland, Perperoglu,...) da bi se od njega ocekivalo da osvoji titulu prvaka Evrope, i da je TOP8 vec u startu obezbedjen i kupljen. To su standardi. Ja ne znam sta je vama tu sad tesko, da vam ne fali jos Aleksej Sved mozda? Ne odgovara vam sistem takmicenja, mozda bi trebalo da bude kao u ABA-ligi, i da sudi Ilija sa Obercovicem?:hahaha:

Poslednja izmena:
Zapravo, Raznatovic nije nista rekao o nasem budzetu, nije cak ni rekao nista o ugovoru sa Pekovicem. Rekao je samo da su klincu koji je dotad igrao bez para ili za stipendiju (bukvalno) ponudili nevidjen novac. A sta je nevidjen novac za njega, za nekog ko je dotad igrao bez para moze biti i 25,000eu godisnje, a moze i 200,000eu godisnje, koliko recimo dobija Borisa Simanic. :hahaha: (ili nesto malo manje, da ne gresim dusu). U svakom slucaju, nije receno nista, osim sto se da zakljuciti da je super-talentovani klinac dobio za svoje standarde super lovu (i za standarde ostalih talenata koji dolaze u vece klubove za stipendije), na sta je KKP pristao jer je na takvim igracima kasnije i obezbedjivao dobar deo budzeta kroz obestecenja. Sigurno nije blanko upisano da placaju Pekovica pola miliona ili 250,000, jer bi to bilo previse cak i za Vucicev ZvezdoFMP. Budimo makar malo realni.
Zapravo ili nisi slušao taj intervju ili (kao po običaju) pokušavaš da zamagliš stvari... Ugovor je bio blanko i veliki, cifru nisu rekli ali je rekao da je nakon toga otišao u KKp i ubedio upravu da potpišu takav ugovor, možeš ti sada da pišeš kako se to ne zna ali ostaje taj utisak iz intervjua. Boriša ima manje od 200K što ti dobro znaš pošto izuzetno pratiš KKCZv.
Osim toga pričalo se i o procentima bibliotekara, procentima koje je uzimao od igrača, onda ona njegova rasprava sa drugarom Kimijem daje za pravo nama sa strane da sumnjamo da se tako i dešavalo.
Kojima je dosta da se Bota pojavi na jednoj utakmici Partizana iz marketinskih razloga (kao sto se pojavljivao i u sred Rupe, kao "veliki navijac" Partizana), pa da izjednace uticaj glupavog Bote i prepaljenog kompleksasa Vucica koji otvoreno ulazi u klubove i podmece svoje ljude tamo? Ti definitivno nisi ni blizu. Pa taj Bota da je isti kao Vucic, Partizan bi imao pre 10 godina petorku od evroligaskih igraca, obezbedjen F4, kupljenu A-licencu, umesto sto je zbog dejstava Opace, Covica i kojekoga iz ABA-lige kojima naravno nije odgovaralo ostajao bez iste, ili sto je na F4 isao sa timom koji je pola od onoga sa cime ste vi juce isli u Evrokup, ili sto Beograd nije hteo da organizuje F4 u vreme kad je Partizan imao svake godine sanse da na istom ucestvuje ili cak osvoji, "jer se ne isplati".
Zamisli da organizuje F4 zbog Zvezde a onda zavrne slavinu (Vučić da ne bude zabune)...Bota nije išao zbog marketinškog poteza, navijao je i pevao a koliko je sipao u kasu (džepove).Opet kažem, KKP u naponu svoje moži nije imao privatnika da mu da pare, isključivo od državnih novaca (pa čak i kinta od FK) a niste mogli A licencu jer normalno niste mogli da ispostavite na uvid knjige gospodi iz borda EL...kada neko mulja onda se mulja i ne sme da se pokažu tragovi na koji način se posluje u KKP.
Sto se tice sistema EL takmicenja tice, svaki sistem ima svoje. Vi danas imate kupljene evroligaske sastave, imate sistem takmicenja koji rasplinjava isto i daje vam sansu da pravite vise iznenadjenja. Jedan Alempije je zabelezio 10 ili kol'ko pobeda u ovom sistemu EL, smejurija. A nekad si imao sistem takmicenja koji ti daje manje utakmica ali preko kojih moras preci preko velikog broja, ako ne i svih, velikih favorita. Svaka utakmica na krv i noz, a ne zayebancija bez skautiranja dvaput nedeljno kao danas. Samo sto zbog manjeg broja utakmica imas prednost u tome da ih mozes uhvatiti i kazniti na krivoj nozi jednom, dvaput.
Što se tiče sastava za EL, vas je bolio tuki za to šta ćete uraditi jer i sam znaš (valjda, pošto pratiš dugo basket) da ste imali trogodišnji ugovor i da ste mogli da kalkulišete, sada kada i ovo mesto visi, a dobrim delom i zbog vaših sportskih prijatelja iz PG svaka sezona i svaka utakmica je bitna.
Tačno je za AleNpija ali nekada je sistem takmičenja dozvoljavao da sa negativnim odnosom pobeda i poraza ekipa prođe dalje što je sadfa nezamislivo, Zvezdi je i 15 ili 16 pobeda bilo malo čini mi se sa Radonjićem da bi se prošlo dalje. Uostalom, koliko godina igrate EL u ovom i sličnom formatu i koliko ste pobeda ostvarili, a koliko zvezda od te 2012/13 godine? Videćeš taj odnos i ako i malo pokušaš objektivno da sagledaš shvatićeš.

Zapravo ili nisi slušao taj intervju ili (kao po običaju) pokušavaš da zamagliš stvari... Ugovor je bio blanko i veliki, cifru nisu rekli ali je rekao da je nakon toga otišao u KKp i ubedio upravu da potpišu takav ugovor, možeš ti sada da pišeš kako se to ne zna ali ostaje taj utisak iz intervjua.

Ugovor nije bio blanko, vec je Zalizani napisao cifru koja je klincu koji je dotad igrao dzabe ili za stipendiju, bila wow. Sta god to bilo wow. I taj ugovor je odneo u Partizan, gde su ga (nevoljno) prihvatili.

Taj intervju govori upravo to.

U svakom slucaju, bio je veci nego sto se para davalo dotad potpuno neafirmisanim klincima iz Atlasa (jer po recima Zalizanog, ljudima iz Partizana nije bas bilo pravo), i daleko veci nego sto je Pekovic kao dete zaradjivao. A kolega forumaski moj, to moze biti i 50,000eu po sezoni, ili 100,000. Sto je daleko manje nego sto je primao jedan Milko Bjelica, i sto je svakako osetno manje no sto prima danas Borisa.

Naravno, ostaje otvorena mogucnost da je Zalizani napisao cifru od pola miliona evrica. :hahaha: Samo sto ce u to da poveruje samo RSB bot ili twitter panter.

I nemoj da ti trazim i kacim taj intervju.

Zamisli da organizuje F4 zbog Zvezde a onda zavrne slavinu (Vučić da ne bude zabune)...
Kad vam je bila zavrnuta slavina, jel ono kad ste spiskali sve pare (Kuzmic igrao za maltene pola miliona) koje su vam obezbedjene ili obecane a niste ih imali, pa je Rudonja otisao kad je videlo da je presusilo, umesto da saceka leto pa da opet dobijete novu turu za Rocestog, Feldina, Milka od pola milke, Peru i ostale? :roll: Toliko ste bahati postali da ne umete sacekati ni nekoliko meseci do nove ture sipanja, nego cim presusi odma' kukate.

B
a niste mogli A licencu jer normalno niste mogli da ispostavite na uvid knjige gospodi iz borda EL...kada neko mulja onda se mulja i ne sme da se pokažu tragovi na koji način se posluje u KKP.
Ta prica o transparentnosti potice iz novije Bertomeuove ere, koja je legla kao budali samar Cokiju da moze transparentno da isprica kako je transparentan. Osim ako mozes da poverujes da su ukrajinski mafijasi bili transparentni pa dobijali specijalne pozivnice, i slicno. Kada je Partizan bio aktuelan za A-licencu, postojao je sistem bodovanja. A ne transparentnost, koja sluzi samo da omoguci fleksibilnost muljanja sa pozivnicama i biranjem klubova. Da postoji transparentnost i poslovno postenje u Evroligi, nikad Crvena zvezda mt:s ne bi mogla da nastupi umesto Ivo Lole Ribara koji je ugasen u dugovima, jer bi neko vec registrovao tu muljazu.

Evroliga navodno ima nultu toleranciju prema dugovima, a dozvoljava da jedan klub nastupi umesto drugog koji je u dugovima. Ali nema veze samo nek je transparentno. :hahaha:

I pusti ti pricu o "privatnicima". I IDEA su privatnici koji su dosli da vas sponzorisu uz pomoc drzave. Ja se bar ne foliram pa da ne znam ko su ovi privatnici koji trenutno sponzorisu KKP, npr. Svi vasi privatnici su na ovaj ili onaj nacin bili povezani sa vlascu, tj. pojedincima iz vlasti.

Što se tiče sastava za EL, vas je bolio tuki za to šta ćete uraditi jer i sam znaš (valjda, pošto pratiš dugo basket) da ste imali trogodišnji ugovor i da ste mogli da kalkulišete, sada kada i ovo mesto visi, a dobrim delom i zbog vaših sportskih prijatelja iz PG svaka sezona i svaka utakmica je bitna.
Kakve crne kalkulacije kod onih koji tuku prete psuju gepekuju za svaku titulicu? :dosadno: Osim toga, garantovani ugovor Partizanu nije bio trogodisnji, vec dvogodisnji garantovanog ucesca, uz neke uslove u vezi rezultata ako se ne varam, ali ne mogu da se setim koje.

Koji sportski prijatelji? Oni kojima ste gurali Rudonju u zamenu za garancije i lovu za neke strance? Oni s kojima ste se posvadjali i s kojima se mlatite i po parketu?

21232287085ae9efda2f18b155214293_orig.JPG

Ili oni s kojima gledate utakmice u Areni?

milo-vucic-2.jpg

Partizanovi sportski prijatelji su iz Zagreba naravno, Panteri bi rekli iz mesta naseg osnivanja. :andjeo: I to ne Cedevita, jer ti vise prilice vama, vec Cibona. Dakle, sportski rivali i prijatelji koje vezuje tradicija, evropske titule, zlatno doba jugoslovenske kosarke, a ne politicari i mafijasi, kao vas i Podgoricane.

Tačno je za AleNpija ali nekada je sistem takmičenja dozvoljavao da sa negativnim odnosom pobeda i poraza ekipa prođe dalje što je sadfa nezamislivo, Zvezdi je i 15 ili 16 pobeda bilo malo čini mi se sa Radonjićem da bi se prošlo dalje. Uostalom, koliko godina igrate EL u ovom i sličnom formatu i koliko ste pobeda ostvarili, a koliko zvezda od te 2012/13 godine? Videćeš taj odnos i ako i malo pokušaš objektivno da sagledaš shvatićeš.
Ako pogledas objektivno, prebacivanje Rudonje u onaj format od pre 10-ak godina bi doveo do toga da ne bi imao ni blizu 15 ili 16 pobeda, jer bi mu svaka bila kao protiv Darusafake koja ga je razbucala u direktnom duelu. Ali mislim da bi jedne godine i prosao u TOP8 i u onom formatu, kao sto je prosao u novijem, jer se tu i tamo poklope neke stvari pa i corava koka ubode zrno. No, daleko bilo da je to mogla biti redovna pojava.

Ako pogledas objektivno, prebacivanje Rudonje u onaj format od pre 10-ak godina bi doveo do toga da ne bi imao ni blizu 15 ili 16 pobeda, jer bi mu svaka bila kao protiv Darusafake koja ga je razbucala u direktnom duelu. Ali mislim da bi jedne godine i prosao u TOP8 i u onom formatu, kao sto je prosao u novijem, jer se tu i tamo poklope neke stvari pa i corava koka ubode zrno. No, daleko bilo da je to mogla biti redovna pojava
Ako sagledamo stvari kakve jesu, Radonjić je debelu svinu postavio tamo gde mu je mesto i poslao ga je u penziju, dosta je bilo psovanja, štipanja, dosta je bilo vređanja, pretnji i gepekovanja. Da je Radonja u onom formatu vodio neki klub postigao bi verovatno koliko i debela svinja a moguće i više jer je tih godina KKP imao sve resurse na svojoj strani.
Uzgred, kada je sića bila u opticaju Pekoviću zašo nije hteo da pređe tek tako iz ekipe u kojoj je igrao za BUS plus...a ovamo pristao na siću?
Verujem da je tu bio priincip ponude i potražnje gde je neko hteo Pekovića (iako je trenutno bio sirov) a ne Peković da e hteo da pređe u partizan, to odmahmenja cene.
Međutim neka je on i džabe prešao, vi ste jedna mafijaška organizacija koja posluje po sistemu omerte, evo ti nisi "čuo" da se razgovara sa Gaudlokom a twiter gori ali si zato vrlo verziran za sve Zvezdine igrače i letošnja pojačanja.
P.S. Radonjić ne bi stvarno ni mogao da ima 15/16 pobeda u tom ranijem format jer toliko nisu (ili možda dve, tri pobede više) imali ni osvajači EL.
Partizan je od recimo 2002 do 2008 samo u ovoj poslednjoj imao i to samo u top 16 pozitivan skor, ali ni to nije bitno kada je svih tih godina iz ABA lige išlo tri predstavnika, pa su i Olimpija i Cibona znale da imaju bolji učinak.
ŠBB KBB je teško dokazati ali sam sistem takmičenja je teži danas nego odmah posle 2000-tte godine.

Pekovic je sigurno bio vise placen nego bilo koji drugi klinac bilo gde drugde u tom trenutku, i vise nego sto su i Partizan i Hemofarm planirali da ga plate, to je jedino nesporno iz intervjua. Fora je sto je to tada bio klinac od onih koji se placaju skoro nista, i za njih puno para moze biti i pola prosecne plate za igraca. Ili cela. Ono sto je bitno je da ste vi Panteri napravili pricu oko toga, a ne zna se ama bas nista.

Hej, svaka cast Rudonji, vredan je i radan trenercic, ali ne preterujmo. Jel imao kod vas i u Bajernu bolje uslove od debele svinje? Bolje igrace, skuplje igrace? Imao je i ima. Svake sezone nekoliko evroligaskih, najbolji domaci, uglavnom ima igraca direktno iz NBA. Svinja debela nikad nije mogla dovesti igraca direkt iz NBA ili gotovog evroligaskog, a tunjavi je dobijao i po 3 komada odjednom, pa onda menjao.

Rezultati? Goli prosek. Sva sreca pa svuda ima i politicku ili menadzersku zaledjinu, inace bi dobio sut kartu odma' posle Cibone. I svaka mu cast na eliminisanju svinje debele, ali on je samo jedan zupcanik u masineriji koja se naradila dobro na svim poljima da bi svinja debela prestala da stipa. :mrgreen: Kad hvalis njega, nije fer da ne pohvalis ni ostale bez kojih ovaj ne bi mogao nista, npr. legendu vaseg kluba, a nije Kalenari. :lol:

PS: Twitter gori zbog nekog igraca, mozes misliti. :hahaha: To je tako relevantno sto vam gore oni debili sa RSB-a po mrezama, krcun i kompanija. Pa mozak bi mi se pretvorio u kasu slicnu tvojoj kad bih to pratio svaki dan, neka, bolja je omerta.

Poslednja izmena:
Ali ti zaista nemaš ništa da kažeš na te uspehe Partizana u neih 7 godina koji su mu trebali da ostvari epski pozitivan skor od 4 pobede i dva poraza, što je Radonjiću uspelo već u trećoj godini ( i opet da te podsetim u uslovima gde je potrebo 16 i više pobeda da bi imao pozitivan skor, ne 6 ili 8 već16...)
A zašto bi debela svinja (u daljem tekstu d.s. ) dovodio kada je imao komociju trogodišnju i mogao je da kalkuliše sa sazrevanjem talenata iz regiona jer su pipke pustili svuda. Zanimljivo je da si se setio Hemofarma i Pekovićeve želje da ode tamo, tu želju je trebalo platiti i neko je platio da bi isti promenio smer i došao u Partizan, ipak složićemo se da se ne slažemo oko Pekovića i tumačenja njegovog potpisa, ostlo izbegavaš i poput pravog PR-a uporno postuješ ono o čemu žališ ti da pišeš, ako, ako. Čim počneš da pominješ u raspravi RSB i ne znam koje već grupe znam da si u škripcu sa logikom & činjenicama.

Naravno da se ne slazemo oko tumacenja, jer vi mozete napraviti ni iz cega ono sto vama odgovara, u stilu cokija, dok ste u stanju da osporite ocigledno na razne nacine, narocito ako se dirne u optuznice protiv Cokija legende. :D

Partizan nije imao nikada komociju, nego je uvek isao na trofeje. To sto vi panteri danas zamisljate kako je bilo u doba kad niste bas ni pratili nema veze s mozgom. I onda danas reprodukujete sta je bilo pre 10 ili 15 godina, majko mila. :roll:

Naravno da je Rudonja brze ostvario istu stvar sa dva ili tri puta skupljim sastavima. Vujosevic je vodio tim u TOP8 ili na F4 u situaciji kada ti u oktobru dolecu najzvucnija pojacanja iz Granade ili Mersina, a kad se najbolji igrac (iz Granade) povredio, dosao je Zarko Rakocevic. Rudonja je imao daleko ozbiljnije uslove i igrace mnogo ranije, a kad se povredi Luka fakin Mitrovic, pojacanja se dovode direkt iz NBA (Kvinsi Miler), a ne iz Sloge Kraljevo.

Ne znam ko je u skripcu sa logikom i cinjenicama kada kao argumente vadi intervjue u kojima se zapravo nista ne kaze, nego dusu daju za insinuacije, ili se potezu price sta bi muceni Rudonja uradio u EL pre 15 godina. Pa verovatno nista veliko, kao i dosad, a i ovo je puno za Milovog dvorskog trenera.

A evo kako je u realnosti izgledalo Partizanovo garantovano ucesce u EL tri godine:

Partizan u EL naredne dve sezone
Partizan će košarkašku Evroligu igrati naredne dve godine, a ko će biti srpski predstavnik u sezoni 2011/12 biće poznato na kraju prethodne.

IZVOR: B92 PONEDELJAK, 8.06.2009. | 21:51

Izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu u ponedeljak je boravio u Beogradu i to je epilog sastanka kome su prisustvovali predstavnici Partizana, Hemofarma, Crvene zvezde i FMP Železnika.

Na sastanku je dogovoreno da srpski učesnik Evrolige u sezoni 2011/2012 bude tim koji sakupi najviše bodova u tri takmičenja (Domaća liga, domaći Kup i NLB liga). Takođe, sistem bodovanja je promenjen. 20 odsto bodova nosiće učešće u evropskom kupu, a po 40 procenata domaća i NLB liga. To znači da će se značaj domaćeg prvenstva i NLB lige izjenačiti što je bio i cilj predsednika srpskog saveza Dragana Kapičića.

Ovaj sistem svakako najmanje odgovara srpskom šampionu Partizanu koji je prema prethodnom predlogu, po kome su se uzimali bodovi iz prethodne tri sezone, imao zagarantovano učešće u najjačem evropskom takmičenju još najmanje tri godine.

"Zadovoljni smo i desilo se ono što smo najavljivali - došlo je do promena. Postigli smo saglasnost i klubovi i gospodin Bertomeu. Sportski rezultat imaće prioritet", izjavio je odmah nakon sastanka Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić.

Konferencija za novinare, na kojoj bi trebalo da bude i usvojen ovej predlog, zakazana je za utorak.

Tako izgleda kada se Panteri prisecaju sta je bilo pre 10-ak godina, pa se onda izmisljaju stvari. Kao kada je genijalni brenus pricao kako je trojka Drobnjaka iz auta odlucila ko ce da ide u EL. Sa panterskim covicijanizmom, imamo problem paralelnih realnosti i alternativne istorije, po cemu ste vi ionako poznati.

I sve je ovo dobra prica o tome koliku je Partizan imao organizacionu podrsku iz njegove drzave i njegovog saveza, kada su jedni Opacic i Coki menjali sisteme bodovanja i urgirali u EL jer im nije odgovaralo sto je Partizan skupio minimum 3 godine garantovanog ucesca.

A Danilovic se nije bunio nego pristajao na kompromis.

Naravno da se ne slazemo oko tumacenja, jer vi mozete napraviti ni iz cega ono sto vama odgovara, u stilu cokija, dok ste u stanju da osporite ocigledno na razne nacine, narocito ako se dirne u optuznice protiv Cokija legende. :D

Partizan nije imao nikada komociju, nego je uvek isao na trofeje. To sto vi panteri danas zamisljate kako je bilo u doba kad niste bas ni pratili nema veze s mozgom. I onda danas reprodukujete sta je bilo pre 10 ili 15 godina, majko mila. :roll:

Naravno da je Rudonja brze ostvario istu stvar sa dva ili tri puta skupljim sastavima. Vujosevic je vodio tim u TOP8 ili na F4 u situaciji kada ti u oktobru dolecu najzvucnija pojacanja iz Granade ili Mersina, a kad se najbolji igrac (iz Granade) povredio, dosao je Zarko Rakocevic. Rudonja je imao daleko ozbiljnije uslove i igrace mnogo ranije, a kad se povredi Luka fakin Mitrovic, pojacanja se dovode direkt iz NBA (Kvinsi Miler), a ne iz Sloge Kraljevo.

Ne znam ko je u skripcu sa logikom i cinjenicama kada kao argumente vadi intervjue u kojima se zapravo nista ne kaze, nego dusu daju za insinuacije, ili se potezu price sta bi muceni Rudonja uradio u EL pre 15 godina. Pa verovatno nista veliko, kao i dosad, a i ovo je puno za Milovog dvorskog trenera.

Pa gle ko nam se vratio, ja se uplasio da nisi trajno zadrzan na psihijatriji, ali Kiper ponovo jase. Glava lobotomizirana, puna ideja Zeksa, Tegija i uvek voljenog debelog Dukljanina. I dalje objasnjavamo kako je KK Pastorcad zrtva svakog ko dise, bacamo kletve, narikanje. Vidim nema novih momenata u tvom zdravstvenom kartonu.

Ali kao i uvek, kada placete kako ste mala musava nezeljena vanbracna kop.ilad ostaje nam samo jedno:
IMG-3abd7f04b61cf67b49a2268591fb0546-V.jpg

Back