KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne razumem taktiku Stevana Karadžića, drži Mišanovića i Dragićevića da mu čuvaju Pekovića i Perovića, a dobro znamo svi kakve je probleme kibu zadavao grobarima na prošlom derbiju, dok sad nije igrao 5 minuta.
i onaj Radivojević me iz dana u dan sve više i više nervira, zvezda je izgubila utakmicu onda kad su njega udvojili i uzeli mu loptu, a on se nešto buni tamo.

turbo-ajvar:
ne razumem taktiku Stevana Karadžića, drži Mišanovića i Dragićevića da mu čuvaju Pekovića i Perovića, a dobro znamo svi kakve je probleme kibu zadavao grobarima na prošlom derbiju, dok sad nije igrao 5 minuta.
i onaj Radivojević me iz dana u dan sve više i više nervira, zvezda je izgubila utakmicu onda kad su njega udvojili i uzeli mu loptu, a on se nešto buni tamo.

Kibu je povredjen. Pod blokadama je. Zadnja loza,cini mi se.

Jorović na operaciji

Krilni košarkaš Crvene zvezde Branko Jorović u sredu putuje u Švajcarsku gde će operisati diskusherniju. Operaciju će u četvrtak, 31. maja u "Hopital de la Turu" u Ženevi obaviti doktor Danijel Mej, jedan od najvećih svetskih stručnjaka u toj oblasti.

"Izgubio sam dosta vremena u želji da pokušam da se što pre oporavim bez operacije. Propala mi je jedna čitava sezona. Moram da budem veoma disciplinovan i uporan, kako bih se što pre oporavio i konačno počeo da igram. Imam veliku želju da se što pre odužim Crvenoj zvezdi na pomoći u najtežim trenucima moje karijere, da se vratim na parket i u najboljem svetlu prikažem Zvezdinim navijačima", kaže Branko Jorović.

Oporavak posle operacije traje između 3 meseca i 6 meseci, pa Brankov povratak na parket u dresu Crvene zvezde treba očekivati početkom naredne sezone.

Gurović ne igra na EP u Španiji

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović najavio je da neće igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Španiji. Gurović se našao na spisku od 32 igrača novog selektora Zorana Slavnića, ali kaže da zbog zdravstvenih problema neće moći da se pojavi na pripremama.

“O svemu ću još razgovarati sa selektorom Zoranom Slavnićem, ali već sada sa velikom sigurnošću mogu da kažem da neću moći da se odazovem pozivu. Imam hronične probleme sa Ahilovom tetivom i zglobovima. Tokom leta moram da se zalečim. Dobro sam razmislio o svemu. Srce me vuče da igram, ali telo sigurno neće izdržati još jedno leto bez odmora. Ovo je druga sezona u Zvezdi u kojoj igram po 40 minuta po utakmici. Za mesec dana punim 32 godine, odmor mi je neophodan”, rekao je Gurović za “Sportski žurnal“. MVP i najbolji strelac Uleb kupa ove sezone debitovao je za reprezentaciju 1999. godine na EP u Francuskoj, od kada je učestvovao na više velikih takmičenja, a najveći uspeh ostvario je 2002. godine u Indijanapolisu, kada je osvojio Svetsko prvenstvo.

...још ће и солидно да испадне...као четврти вероватно играмо против Хемофарма у полуфиналу...а ако прођемо (у шта нисам уверен)...у финалу, са преузетом предношћу домаћег терена, дочекујемо победника дуела Железник-Партизан.

Што се репрезентације тиче...из домаће лиге...волео бих у њој да видим Гуровића, Дробњака (зашто није на списку?...одиграо је одличну сезону и ушао у форму) и младог Ерцега (све што модерна четворка треба да има...кад стекне искуство...биће убица).

Back