FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Ali stavljati ga na transfer listu pa zatim povlačiti jer je Partizan bio zainteresovan je toliko nisko od Zvezdinog rukovodstva prema Vitkovcu da je to sramota za jedan veliki klub.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:Evo vi kradete Aleksandrova i nikako da ga ukradete. Još uvek sud nije doneo konačnu odluku.

68Charger440+6:Novi playmaker je Milosevic. S obzirom da je on trenutno povredjen Radivojevic trenutno igra playmakera.
Nađfeji je i sam hteo u Partizan, a posle nije ni nešto igrao niti pokazao.68Charger440+6:Navescu ti samo jedan slucaj - Nadjfeji.
68Charger440+6:Nista od Jeretina u Zvezdi. Potpisao je za Buducnost.
Veoma optimisticna izjava.Tokan:Боље да изгубимо сутра...
kololoco:Mislim da je glavna prednost ovog tima mnogo kvalitetnija centarska linija. Oterali smo Dragojlovica zvanog Promaja u Reketu i doveli Popovica koji je zaista odlican i ne ocigledno losiji od Pekovica i Perovica. Otisao je Raicevic koji je bio odlican ali nije previse inteligentani bio e strasno slab u finalnoj protiv Partizana sto govori malo o srcu, a doveli smo Tadiju koji je inteligentan, hrabar igrac koji je deluje mi ojacao za leto pa sam i tu zadovoljan. Ostao je sigurni Pero i dobra zamena Misanovic. Pozdrav.
Са овим се потупуно слажем, нека лети ова неспособна управа напоље. Брука и срамота за Звезду.Pau:. Daj ljudi, vreme je da krenemo da rusimo upravu
Pa da, samo sto su svi sutevi za 3 poena bili iz neizradjenih pozicija, koliko su samo puta Tomas i Antic sutirali preko ruke protivnickog igraca? Za to vreme oni nisu promasivali jer su ostajali sami milion puta. Prema tome odigrali su mnogo jacu odbranu, samim tim dolazi napad, a o skokovima ne treba trositi reci. Ako budemo drugi ove godine u Super ligi (sto je pored Hemofarma i FMP-a tesko ostvariti sa ovim timom), mozemo biti zadovoljni, jer je Partizan miljama ispred nas u svemu sto se tice kosarke. UPRAVA NAPOLJEshalle87:Zvezda nije izgubila od Partizana zato sto je eventualno slabija,nego zato sto je sutirala 1/23 za 3 poena.