jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Miks...Vitez coki iz Rusije...daj malo skromnosti! :wink:millkica:pih, vitezu, samo na kratko... daj bre još malo :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miks...Vitez coki iz Rusije...daj malo skromnosti! :wink:millkica:pih, vitezu, samo na kratko... daj bre još malo :wink:
pa nek ga šalje dhl-omtamo sam gde....:daleko-bwe-ima da se nachekas dok stigne-cmokic :wink:
millkica:pa nek ga šalje dhl-omtamo sam gde....:daleko-bwe-ima da se nachekas dok stigne-cmokic :wink:![]()

pametan-mali..ili brz :wink:jabajagi:millkica:pa nek ga šalje dhl-omtamo sam gde....:daleko-bwe-ima da se nachekas dok stigne-cmokic :wink:![]()
miks ...snalazi se on dobro![]()
ops: izvini...znas koliko volim da te ljubim 
ops:

Ne govorim vishe s tobom....iskochila mi groznica, a i zhvale0077:Ovde će neko herpes da zaradi![]()
![]()
CMOKIĆ za sve![]()

iskochilo selektivno :wink:millkica:selektivno![]()
![]()
![]()

Pazi malo...gde i koga ljubišjabajagi:Ne govorim vishe s tobom....iskochila mi groznica, a i zhvale0077:Ovde će neko herpes da zaradi![]()
![]()
CMOKIĆ za sve![]()
![]()

Ko da se seti...trenutak...a ti navalila na pločice...ccccccjabajagi:Sho mi ne reche to u bazenchetu...uuuuuuuuu, boliiiiiiiiiii![]()