Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја је волим, одувек сам је волео. Али не, не као ти.Iako je ove godine mnogima preko glave, ja je volim, uvijek sam je i volio, mada u biti ja volim sve vremenske pojave i u svakoj uzivam na poseban nacin. Ali kazem kisa mi je opet nesto posebno ...
Izuzetna mi je u poslijepodnevnim satima, kad smo u sobi, lezimo pokriveni dekicom, uz tisinu okovanu prijatnom toplinom, sto zbog dekice - sto zbog same situacije, cujemo rominjanje i oluk sto zubori. Soba vise nije samo soba, vec je skloniste koje nije imao ni Sadam Husein
Okrenuti se prema njoj, staviti ruke oko struka i umrijeti, tj zaspati uz sve te carobne zvuke iz vana, cini se kao najveca sreca na svijetu. Volim kisu i nedostaje mi.
Tema je o uzivanju u nekim vama posebnim prilikama sa voljenom osobom ... ili sami, kako god
Ja sam mislio da najvise volis meneЈа је волим, одувек сам је волео. Али не, не као ти.
Ја, ја је чак, чак је волим више и од тебе, јер када пада. Пада, ја сам облак тај... тај, девојко мала, кишу да ти купим...
mene!?!?!?!?!Ja sam mislio da najvise volis mene![]()
Pa dobro, ako ne najvise, onda bar vise od kisemene!?!?!?!?!
Не, немој де да ми прилазиш, олу издалека да гледа та, та твоја, твоја? да твоја ока два ноч је поћела престала да ори само ти само ја нека нува лица дваPa dobro, ako ne najvise, onda bar vise od kise![]()
Не, немој де да ми прилазиш, олу издалека да гледа та, та твоја, твоја? да твоја ока два ноч је поћела престала да ори само ти само ја нека нува лица два
и то је српски јбг
To je jedna sarma ...