Kiša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja tako zelim da idem na Taru......................
ILi Kopaonik..............................
Kako na planini lepo grmi...A kisha kad padne, pa se zateknem u shumi....Ma, cista NIRVANA...

A gledala sam na Exploreru, kako fantastično u džunglama pada............
A kako je tek u pustinjama posle kiše...................................................

Ja bih u nekoj sumi na Kopaoniku, na primer, da kisnem...I da udishem miris vlazne zemlje, gledam kako kisha pada po listovima paprati...Cista poezija...

A jesi li primetili kako su vrapci smešni kada pokisnu na kiši ?
Baš su slatki, kao sklonili se među neko granje a mokri .............pa se "napufnali"(nakostrešili).

A to se zove mangup?...:nono:
Inace, pre neki dan me je iznenadio jedan momak...Idem ja ulicom, a kisha pada, svuda bare...A nema trotoara...Nailazi automobil u punoj brzini..Brzo stanem uz ivicu puta...Kad on se zaustavlja, otvara prozor i kaze mi: " Zar si mislila da cu da te isprskam?" ......:ok: E, to je mangup! Ja mu mahnem, namignem, kazem "Svaka cast decko" i odem....:bye:

Kada ja pokisnem odmah se prehladim...
tako da Vas dvije malo povedete racuna i ne insinuirate. Samo mislite o seksu i slicnim radnjama.
Ako je Mirodjija kazala: "A mene je danas jedan isprskao.... *******************************!!!" ja sam samo zelio da joj kazem da bi bilo dobro da ode do ljekara prije nego zakaci nesto. ;) :lol:
Eh, moje Zagorke :kiss: :heart: ;) :rotf:

Slušaj ZAGORE :
Ti mi li ličiš na onog tipa iz vica o pacijentu i psihijatru :
Koju god da mu je sliku psihijatar pokazao, pacijent je video samo seks i gole žene.
A kada mu je psihijatar skrenuo pažnju na to, on je rekao :
Nisam Ja kriv što mi vi stalno pokazujete takve sličice !
Eto ! Takav si Ti Čizmice !

:tongue2::tease:

Kada ja pokisnem odmah se prehladim...
tako da Vas dvije malo povedete racuna i ne insinuirate. Samo mislite o seksu i slicnim radnjama.
Ako je Mirodjija kazala: "A mene je danas jedan isprskao.... *******************************!!!" ja sam samo zelio da joj kazem da bi bilo dobro da ode do ljekara prije nego zakaci nesto. ;) :lol:
Eh, moje Zagorke :kiss: :heart: ;) :rotf:

Slušaj ZAGORE :
Ti mi li ličiš na onog tipa iz vica o pacijentu i psihijatru :
Koju god da mu je sliku psihijatar pokazao, pacijent je video samo seks i gole žene.
A kada mu je psihijatar skrenuo pažnju na to, on je rekao :
Nisam Ja kriv što mi vi stalno pokazujete takve sličice !
Eto ! Takav si Ti Čizmice !
Eto... izgleda da zbog toga sto si morala da se susish kuci, sada zbijas sale samnom.
I nisam ja kriv sto je tebe neko isprskao :kiss: :heart: ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back