Kiša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al mnogo je lep osecaj (ko voli naravno) kad leti prokuvas i ono iznenada pocne da pada kisa, prosto ti rashladi skuvano telo...divan osecaj. Naravno napominjem da se radi o letnjoj kisi tada nema ni smrcanja ni nazeba. A s jeseni je lepo kada imas kabanicu (ne volim kisobran) i kada imas dobru obucu i noge ti suve a ti udises onaj divan vazduh koji je uvek za vreme i posle kise. Lepo je...naravno ko voli...posle toga je lepo i ramence uz dragu osobu i sve. Mnogo je romanticno setati sa dragim i ljubiti se na kisi!!!!!!!!!!!!

Prija li vam u ove sparne dane?
Nervira vas jer vam upropasti frizuru i cipele?
Da li ste nervozne kada ste vlažne?
Zavlačite se pod krevet dok grmi?

Volim kada leti pljushti kisa i ja sam napolju pa pokisnem,do gole koze,ne znam zasto,ali to sam volela i dok sam bila dete....
Obozavam kada sam negde na "bezbednom" mestu,kao na primer u stanu ili zaklonjenoj terasi,leto je a napolju pljushti i grmi...
;)

P.S. to ne znachi da vise volim kisovito vreme od sunchanog....pogotovo kada treba da provedem dan van kuce

Poslednja izmena:
Ja to ne volim, još od bombardovanja za svaku iole ozbiljnu oluju moram da nadrogiram Gizma i da mu držim uši dok lexić ne počne da deluje a posle, kad oluja prođe, da ga pazim da ne napravi neku glupost. 'Ladno se udara o štok od vrata koliko ga smlati mrvica Leksilijuma koju moram da mu dam kad zagrmi. (Za neupućene, Gizmo je moj 13-togodišnji mešanac pekinezera.) A najgori scenario mi je kad mu posle nekoliko nedelja lepog vremena i prognoziranja nastavka istog stavim sredstvo protiv buva&krpelja posle čega ne sme da se kvasi 48 sati a već uveče grune kiša. Down with the weather-man! :dash:

volim kisu al ne stalno
volim i da pokisnem po toplom danu.doduse kad je hladno ne volim.
volim da hodam bosa po vlaznoj travi.
al volim i da se bacim u krevet i spavam :)

Ne volim kišu. Čak ni onu letnju, toplu...Upropasti mi raspoloženje za 50%...

A kad sam vlažna- nisam nervozna.Naprotiv...:mrgreen: Uvlačim se u krevet al' ne zato što se plašim grmljavine...:mrgreen:

Volim, volim, volim kishu...I cesto namerno pokisnem jer mi je lepo dok mi kapi kishe padaju po licu...Podignem glavu ka nebu, pokusavam d agledam poluotvorenih ociju kako padaju dolaze ka meni...Tad bash, bash uzivam...Neopisivno se dobro osecam...Jedino mi smeta sto mi je frizura tada ocajna..Cim ima vlage u vazduhu, ne idem na feniranje, nego sam cupava...
Ali opet zrtvujem kosu zarad uzivanja na kishi...

Volim da sedim pored prozora ušuškana u toplo ćebence i i gledam kišu kako pada...jednostavno smiruje zvuk kišnih kapi. Volim i kada se nadjem na ulici (samo ako sam lagano obučena) da osetim kišu na sebi, a tek kiša na moru :) :) :) divan je osećaj..

I da, Knez i Kališ su divni kada pada kiša...taj miris opija :)

Ne plašim se ove "gradske" grmljavine.
Zastrašujuće su one na planinama, naročito ako si na nekoj livadi.
A inače volim tople letnje kiše, (ali da ne pada baš svaki dan).

...ima čak i ukucan (zapamćen) password na kompjuteru....:eek:( znaš ono- kako uđem u forum, a ono iskoči : dobro došli, marina.c) I to ne znam kako da obrišem! Al mislim da ne čita...:think:
Na lap topu sama kucam šifru...:confused:

Izlogujes se sa foruma pa kad se ponovo logujes ne stikliras onu opciju -zapamti me-

...ima čak i ukucan (zapamćen) password na kompjuteru....:eek:( znaš ono- kako uđem u forum, a ono iskoči : dobro došli, marina.c) I to ne znam kako da obrišem! Al mislim da ne čita...:think:
Na lap topu sama kucam šifru...:confused:

Kad odes s foruma, obrati paznju da se izlogujes, za svaki slucaj, jer ne bi bilo dobro da vidi sta se ovuda piskara :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back