mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
NIkada dete nismo plasili ni zivotinjama ni lekarima, nabavili smo kucu kod suprugovih roditelja ali nista nismo uradili, plasimo se da ne napravimo jos gore, a sto se tice pasa lutalica ne mislim da se njih treba plasiti po PS vec kod nas u kraju ima jedna grupa koja stalno napada automobile u pokretu , laju, trce za njima, a i ima slucajeva kada su na ljude nasrtali cepajuci jakne. Ponavljam ne mrzimo zivotinje, odrasla sam sa njima, samo je problem izvesti dete u setnju i suocavati se sa svom situacijama
Da, shvatam da nije ta situacija u pitanju (za razliku od ogromne većine slučajeva) i priznajem, moj je propust, nisam odvojila u prethodnom postu dva dela, ispraviću to sad. Ne znam, ne može ništa na silu, još će gore da se napravi ali do izlečenja fobije se dolazi isključivo suočavanjem sa problemom. Tu već samo stručnjaci mogu da pomognu, nije lako živeti sa fobijom kod koje se redovno suočavaš sa objektom svog straha.

Znam da im je uzasno zabavno to jurcanje za kolima al ja se stresiram svaki put, toliko se nekad pribiju uz kola da samo cekam da pocne da krcka