kinjenje...

I ja kažem... ne slušaju... niko ništa ne sluša..:(

Najgluplja stvar koju neko može uraditi je da pizdi na ženu koja ga kinji. To sam ja kao četrnaestogodišnjak lično iskusio. Posle je to žemsko čeljade htelo moj ****** više nego išta, ali otišla je mas u propas, jer ja sam si našao drugo devojče.

Zato moje iskustvo govori, ženu koja te kinji, propisno zadovolji :deda:

pa nemoj da mi bude, nego razmisli pa mi kaži el nije tako...
doduše i ti si u pravu, jer po mome kad ne ****** kako treba počne da te kinji...a po tvome da te raskinji, moraš da ******...i to više nego pre kinjenja, da bi se opro...
ko u školu kad dobiješ keca...lako dobiješ, al teško popravljaš...

pa nemoj da mi bude, nego razmisli pa mi kaži el nije tako...
doduše i ti si u pravu, jer kad ne ****** kako treba počne da te kinji...a da te raskinji, moraš da ****** više nego pre kinjenja, da bi se opro...
ko u školu kad dobiješ keca...lako dobiješ, al teško popravljaš...

Pa ono je bilo do pola, a moja polovina je bila druga polovina. Sada smo se kompletirali:

pre i posle kinjenja treba malu jeebati, nemoj da te na to opominje mati :super:

Sada sve štima u kompletu :)

Najgluplja stvar koju neko može uraditi je da pizdi na ženu koja ga kinji. To sam ja kao četrnaestogodišnjak lično iskusio. Posle je to žemsko čeljade htelo moj ****** više nego išta, ali otišla je mas u propas, jer ja sam si našao drugo devojče.

Zato moje iskustvo govori, ženu koja te kinji, propisno zadovolji :deda:

Ti si zapravo jedan od retkih forumaša koji je velike istine shvatio na vreme...:lol:

ako ne voli kitu i sama je ne trazi, vreme je za neku drugu :lol:

kroz ovaj forum se stalno gura jedna prica, kako samo muskarci zele i yure ili Kinje devojke za sex, dok one ne zele to nikako ni u snu :malav:

Misliš ono, nije me donela roda? A pa to jesam na vreme shvatio :hvala:
Ne znam... ali što duže boravim na ovom forumu kontam da muškarci znaju o ženama koliko i prosečni radnik na skeli o nuklearnoj fizici... nadam se da je to samo na forumu..:confused:

:hahaha:
Ne znam... ali što duže boravim na ovom forumu kontam da muškarci znaju o ženama koliko i prosečni radnik na skeli o nuklearnoj fizici... nadam se da je to samo na forumu..:confused:

Koliko nam se otvarate dobro vas i znamo ovoliko :lol:

Znam o onim zenam koje su horny i Wet jako puno i koje se loze na musko i zele sex sa njim :malav:

ne znam devojke koj moras napiti ili izdrogirati da bi ih yebo napokon :hahaha: jer one na srejt nikada ne zele sex da imaju :aha:

Poslednja izmena:

Nemo da si na kraj srca deteeeeee :sad2:

Muškima si uvek dobra, ako si žena. U pravom smislu te reči. Čim malo vrdaš, muški te ne gledaju više tako, pa zaključuješ kao da ni ne znaju o ženama, ali oni te samo na taj način diskredituju.

Back