DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Pa nije da uživam... više mi to dođe navika..![]()

terapija...:
kvalitetan jebbač dva puta dnevno pre doručka na šte srce i posle večere, takođe na šte srce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije da uživam... više mi to dođe navika..![]()
terapija...:
kvalitetan jebbač dva puta dnevno pre doručka na šte srce i posle večere, takođe na šte srce...
I tebe bi valjalo u krevetu propisno odmazditi![]()
I ja kažem... ne slušaju... niko ništa ne sluša..![]()
jok...da te ne bi kinjila, redovno i kolko tolko kvalitetno jebi...
pa nemoj da mi bude, nego razmisli pa mi kaži el nije tako...
doduše i ti si u pravu, jer kad ne ****** kako treba počne da te kinji...a da te raskinji, moraš da ****** više nego pre kinjenja, da bi se opro...
ko u školu kad dobiješ keca...lako dobiješ, al teško popravljaš...
Najgluplja stvar koju neko može uraditi je da pizdi na ženu koja ga kinji. To sam ja kao četrnaestogodišnjak lično iskusio. Posle je to žemsko čeljade htelo moj ****** više nego išta, ali otišla je mas u propas, jer ja sam si našao drugo devojče.
Zato moje iskustvo govori, ženu koja te kinji, propisno zadovolji![]()
a moš da kinjiš i za vreme jebbanja...mada ja to ne prakticiram...
aj ćao...
Ti si zapravo jedan od retkih forumaša koji je velike istine shvatio na vreme...![]()
Ne znam... ali što duže boravim na ovom forumu kontam da muškarci znaju o ženama koliko i prosečni radnik na skeli o nuklearnoj fizici... nadam se da je to samo na forumu..Misliš ono, nije me donela roda? A pa to jesam na vreme shvatio![]()
Ne znam... ali što duže boravim na ovom forumu kontam da muškarci znaju o ženama koliko i prosečni radnik na skeli o nuklearnoj fizici... nadam se da je to samo na forumu..
![]()
Ne znam... ali što duže boravim na ovom forumu kontam da muškarci znaju o ženama koliko i prosečni radnik na skeli o nuklearnoj fizici... nadam se da je to samo na forumu..![]()
Nemo da si na kraj srca deteeeeee
Muškima si uvek dobra, ako si žena. U pravom smislu te reči. Čim malo vrdaš, muški te ne gledaju više tako, pa zaključuješ kao da ni ne znaju o ženama, ali oni te samo na taj način diskredituju.
Nadam se da je samo to u pitanju...![]()
jel uživaš da kinjiš suprotni pol...?
hvala...
Komšike drž ti mojoj ženi fige. Selimo se u novi stan koji ima dve sobe. Sad kad je noću odvučem u drugu sobu, nema više "nemoj tako jako, probudićeš malog"Ima da je iznabadam za prethodna dva meseca, samo tako
![]()
hvala...
hvala...