kinjenje...

kinjim svakog koga vidim ako je moguce i to radim tako da ne izgleda da ih kinjim

ako cutim ne kinjim ali ako napisem onda kinjim

tako da su oni kinjeni sada i pokupila sam im energiju i mogu da nastavim
:confused: a moglo je bolje
e idem valjda na duzhe nadam se ali vraticu se uskoro :(

Па не иначе.. То не, мсм нисам ја психо... Али нпр ако знам да је нека глумила рибу, кучку да је тако малтретирала друге, онда мени није проблем да ја је*ем тако њу, мсм наравно сада ће многи рећи "па није била олош према теби", па није, али јесте била олош безразложно према другима, и онда немам проблем са тим.. Баш ми није проблем.. Али нормалне не, нисам у том фазону.. Иначе сам фин младић веома. Али кад видим да је неко џукела онда може и другачије, чисто мало да виде како је то фино..

Ja bih samo jeebao suprotni pol. Život je suviše kratak da bih ga još i kinjio.

Vidim da se ljudima dopada izjava. Drago mi je :heart:

Kada sam ovo rekao među mojim vršnjacima, dok smo bili omladina, svi su me bledo gledali. Ma obični magarci i magarice :dash:

Ženi prija kada je tretiraš kao ženu i kada je jeebeš onako kako treba :super: Onda i ona tebe gleda kao muškarca i tretira te tako :zaljubljena:

Vidim da se ljudima dopada izjava. Drago mi je :heart:

Kada sam ovo rekao među mojim vršnjacima, dok smo bili omladina, svi su me bledo gledali. Ma obični magarci i magarice :dash:

Ženi prija kada je tretiraš kao ženu i kada je jeebeš onako kako treba :super: Onda i ona tebe gleda kao muškarca i tretira te tako :zaljubljena:

fin si mladitj, nema sta :zper:

Back