DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Šta misliš, zašto sam to i napisaoTako ja i moju ženu pustim da me prcka, pa joj posle isterujem to zlo i uterujem joj dobro. Osećam da će ovog meseca pasti prilika za to
![]()

brate care...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš, zašto sam to i napisaoTako ja i moju ženu pustim da me prcka, pa joj posle isterujem to zlo i uterujem joj dobro. Osećam da će ovog meseca pasti prilika za to
![]()
pa ne...milo mi da sam vido još jednog koji jebbe jednom eventualno dvaput mesečno, pa se eto tešim da ako već jesam najgori, nisam jedini...
komso, uzdamo se u tebe![]()
Ma što das lažemo. Jedino što redovan seks čuva kožu na rukama, a meni već i leva i desna nažuljane.
imaš one rukavice za u teretanu...znaš one bez prstiju...
dobra stvar...možeš (ako možeš naravno) i dvaes puta dnevno, bez strahovanja o pratećim nuspojavama na dlanovima tipa žuljevi i sl...
al mora kupiš obe, bez obzira dal koristiš samo levu il desnu...
to ti kažem...
na šta bi ličilo uđeš u teretana šop i tražiš rukavice, al ne obe nego samo jednu...dal bi skapirala živo me sad zanima...![]()
![]()
voleo bi da joj vim facu...
misim "joj"...ovde mahom ribe prodaju te gluposti...
ma ne zbog dužine, nego zbog namene rukavice...te jedne...
da...moja dužina ni kod mene nije bitna...![]()
ma još grđe ne maziš ga rukama, neg još metneš rukavicu...ko da je gubav sačuvaj ga bože...
pa neznam, nebi se pono...samo bi menjo boje ko semafor i molio da se otvori zemlja da propadnem...
ma pričamo o odnosu prodavačice bilderskih rukavica bez prstiju prema mušteriji, tj. nama kada bi kupovali po jednu rukavicu radi drkanja da ne nažuljamo ruku...
kake sad crne ******...
ja bi je pito a što ti snajka misliš da mi rukavica treba za drkanje...?
misim odakle tebi drkanje kao prva asocijacija na rukavice...
pa bi otišo u prodavnicu opreme za lavaboe, kupatila i tako to, pa bi joj kupio onu ribaću četku, znaš onu grubu za pranje tepiha...pa bi joj odneo u radnju i dao joj...pa ona nek konta što sam joj baš to kupio...
@Tema
Ne, volim neku musku dominaciju da primenjujem ponekad (u krevetu naravno) inace sam vise sklon kompromisu, sto isto moze da bude mana cesto, primeceno na iskustvu.
kako ne može da bude mana...ako ne biješ budeš biven...u krevetu mislim...
jel uživaš da kinjiš suprotni pol...?
hvala...
Pa nije da uživam... više mi to dođe navika..![]()