kinjenje...

Ma što das lažemo. Jedino što redovan seks čuva kožu na rukama, a meni već i leva i desna nažuljane.

imaš one rukavice za u teretanu...znaš one bez prstiju...
dobra stvar...:super: možeš (ako možeš naravno) i dvaes puta dnevno, bez strahovanja o pratećim nuspojavama na dlanovima tipa žuljevi i sl...
al mora kupiš obe, bez obzira dal koristiš samo levu il desnu...

mnogo su mi zanimljivije one osobe koje
dozvoljavaju da se kinje...i uvek me je zanimalo
sta je u njihovim glavama...i kakav problem imaju
kada to dozvoljavaju..i trpe

ma još grđe ne maziš ga rukama, neg još metneš rukavicu...ko da je gubav sačuvaj ga bože...
pa neznam, nebi se pono...samo bi menjo boje ko semafor i molio da se otvori zemlja da propadnem...

ma još grđe ne maziš ga rukama, neg još metneš rukavicu...ko da je gubav sačuvaj ga bože...
pa neznam, nebi se pono...samo bi menjo boje ko semafor i molio da se otvori zemlja da propadnem...

Ne znam, ali da mene kinji neko žemsko koje nije moja žena, ja bih joj se smejao u lice. Koliki magarac od žene trebaš biti pa da kinjiš čoveka koji peni na ženino piče?

ma pričamo o odnosu prodavačice bilderskih rukavica bez prstiju prema mušteriji, tj. nama kada bi kupovali po jednu rukavicu radi drkanja da ne nažuljamo ruku...
kake sad crne ******...

ma pričamo o odnosu prodavačice bilderskih rukavica bez prstiju prema mušteriji, tj. nama kada bi kupovali po jednu rukavicu radi drkanja da ne nažuljamo ruku...
kake sad crne ******...

Pa to i kaem. Aj sad realno:
dobar dan - dobar dan. Dajte mi jednu rukavicu za dr.... ovaj za bildere. Ova desna mi se pokidala sinoć.

Hahahahaha, jope si drko, hahahahaha.

Tu ti ona stade tako podjeebavati te, a ti da pocrveniš. Kinji ona tebe tako, a ja te pitam: štaš ondak prike? Štaš ondak?

ja bi je pito a što ti snajka misliš da mi rukavica treba za drkanje...?
misim odakle tebi drkanje kao prva asocijacija na rukavice...
pa bi otišo u prodavnicu opreme za lavaboe, kupatila i tako to, pa bi joj kupio onu ribaću četku, znaš onu grubu za pranje tepiha...pa bi joj odneo u radnju i dao joj...pa ona nek konta što sam joj baš to kupio...

ja bi je pito a što ti snajka misliš da mi rukavica treba za drkanje...?
misim odakle tebi drkanje kao prva asocijacija na rukavice...
pa bi otišo u prodavnicu opreme za lavaboe, kupatila i tako to, pa bi joj kupio onu ribaću četku, znaš onu grubu za pranje tepiha...pa bi joj odneo u radnju i dao joj...pa ona nek konta što sam joj baš to kupio...

Opa :worth: Iskusno :per:

Back