- Poruka
- 14.197
Sve njihovo od dizajna do fabrika u kojima se pravi.....
Zanimljivo. A gde je i GPU tu je i sve ostalo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OčekivanoSve njihovo od dizajna do fabrika u kojima se pravi.....
pa napravili su jači GPU nego intel u svojoj fabrici.koliko vidim na nivou je 3060..tako da i nije nesto vau..jedino vau jeste pcie 5.0..u svakom slucaju sretno i da naprave jos bolju..
Si video da prave amd i nvidia graficke ... da nisu nesto slucajno iskopirali , recimo barem nesto u vezi hladjenja ili napojne jedinicepa napravili su jači GPU nego intel u svojoj fabrici.
Daleko bilo ali to je jos uvek krs ... neka prvo prevare svoje kineze sa tim proizvodom posle 20 godina nvidia i ati amd grafuljaPlači, plači.
Prevariće i tebe kad kupiš sledeći kompjuter, samo se smej.Daleko bilo ali to je jos uvek krs ... neka prvo prevare svoje kineze sa tim proizvodom posle 20 godina nvidia i ati amd grafulja![]()
Hoce hoce ali juce.Prevariće i tebe kad kupiš sledeći kompjuter, samo se smej.
Intelu nikada gpu nije bio jaci sektorpa napravili su jači GPU nego intel u svojoj fabrici.
NIje da nisu probali ali ne znaju , zato su ih i Kinezi i prešišali.Intelu nikada gpu nije bio jaci sektor![]()
Pa ne bih se kladio da ne znaju kako , mozda ne zele posto postoji jaka konkurencija.NIje da nisu probali ali ne znaju , zato su ih i Kinezi i prešišali.
Bilo je velikih najava ali ipostavilo se da je Intel Arc baš slab .
Imaju one fine grafe za laptopove, Intel se ne kvari jednostavno.Intelu nikada gpu nije bio jaci sektor![]()
cpu sredis kad polomis pinove menjajuci pastu ili namestajuci kulerImaju one fine grafe za laptopove, Intel se ne kvari jednostavno.
Nema toga više ni na Amd-u , prešli na lgacpu sredis kad polomis pinove menjajuci pastu ili namestajuci kuler![]()
@Cosmopolite Шта се смејеш човек је у правуcpu sredis kad polomis pinove menjajuci pastu ili namestajuci kuler![]()
Oni koji ne znaju polome pinove , meni se to nikada nije desilo niti mi treba tutorial kako da se ne polome pinovi CPU-a.
Ako misliš na intergisana rešenja , to je čak daleko od AMD proseka u istom žanru.Imaju one fine grafe za laptopove, Intel se ne kvari jednostavno.
Нема велике филозпфије код ГПУ-а. Nvidia je ARM...
Nebitne mi igrice vazna mi pouzdanost i trajnost.Ako misliš na intergisana rešenja , to je čak daleko od AMD proseka u istom žanru.
Ali da , imaju rešenje da ti baci sliku na monitor i da ga koristiš za osnovne stvari pa i neke slabe igre da ne kažem jednostavne.
Nijedan Kinez koji ima pare neće kupiti ni kineski GPU ni kineski auto.Daleko bilo ali to je jos uvek krs ... neka prvo prevare svoje kineze sa tim proizvodom posle 20 godina nvidia i ati amd grafulja![]()