DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
kineza nikad pa makar nemao auto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nzn koji su to neki kineski ..Međutim, ovde je pošta uzela veliki broj kombija, neki kineski, ne znam koja marka. Čudi me da toga nema kod vas. To je državna pošta, a jedna privatna brza je uzele i te kineske i neke Pežoe, isto kombije.
Nikad ne reci nikad. Probaj. Ja sam neke probao.kineza nikad pa makar nemao auto
Pogledaću tačno kad budem stigao pa ti javim.Nzn koji su to neki kineski ..![]()
Verovatno Maxus oni jedini imaju interesantne kombije ..Meni jedino smeta što im je ograničenje na 120km/hPogledaću tačno kad budem stigao pa ti javim.
Nije, ima neka 3 slova koliko sam u prolazu video.Verovatno Maxus oni jedini imaju interesantne kombije ..Meni jedino smeta što im je ograničenje na 120km/h
EV nisu buducnost, mozda u nekom delu sveta ali generalno ne.Kinezi su budućnost hteli mi to da vidimo ili ne ..Na vreme su krenuli zaokruzili ceo proces i sad lagano uzimaju trziste ..Sledecih par korak u razvoju EV -baterija ce zakucati obicna vozila bar sto se zapadne Evrope tice ..Srbija ce doci na red za jedno 10tak godina..20% veci domet od sadasnjeg , punjenje na 10tak min I pad cena blizu konvecionslnih vozila i tu je kraj mnogima
Prati razvoj pa ćeš shvatiti ..EV ce se razvijati kao i mobilni telefoni zadniih 20g .. Ti si i tad verovatno govorio da mobilni nisu budućnost..Skupo losa konekcija glomazni itd ..Tako će biti u sa EL autima za 15-20g ..Čim dobijes trziste kreće razvoj bez njega nista ..EV nisu buducnost, mozda u nekom delu sveta ali generalno ne.
Nisam to govorio, imao sam mobilni krajem 90tih jos.Prati razvoj pa ćeš shvatiti ..EV ce se razvijati kao i mobilni telefoni zadniih 20g .. Ti si i tad verovatno govorio da mobilni nisu budućnost..Skupo losa konekcija glomazni itd ..Tako će biti u sa EL autima za 15-20g ..Čim dobijes trziste kreće razvoj bez njega nista ..
Ovo moze da bude buducnost, generalno hibridi su mi ok, dok elektricne ne mogu da smislim.Prati razvoj pa ćeš shvatiti ..EV ce se razvijati kao i mobilni telefoni zadniih 20g .. Ti si i tad verovatno govorio da mobilni nisu budućnost..Skupo losa konekcija glomazni itd ..Tako će biti u sa EL autima za 15-20g ..Čim dobijes trziste kreće razvoj bez njega nista ..