Kineski Chery od 1. marta u Srbiji!

Kinezi kupili Volvo
Kineski proizvodjač vozila "Đili" kupio je švedsku fabriku automobila "Volvo", koja je do sada bila vlasništvo američkog "Forda"..................
http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2010/03/100329_china_volvo.shtml

А још увек има будала које мисле да су кинеска возила небезбедна сад кад поседују брендове који су просто синоним за квалитет у аутоиндустрији, као што су Хамер и Волво а ускоро вероватно и Сааб.

Само напред!

U smrt sa Kinezi :super:

Šalu na stranu, ne vidim kakvu korist ti izvlačiš od promovisanja nečeg fuš u čemu ljudi treba sutra da ginu i gore ;)
Nemam ja nista protiv kineskih auta ali sa ovakvom cenom nemaju sta da traže na našem tržištu. Preko noći šoraju na fabrike sa tradicijom kopirajući njihove proizvode i sprdajući se sa kvalitetom.

Jednom rečju, kao kad vam se neko smeje u lice i ubeđuje vas da ste crnac a more zeleno ;)

А још увек има будала које мисле да су кинеска возила небезбедна сад кад поседују брендове који су просто синоним за квалитет у аутоиндустрији, као што су Хамер и Волво а ускоро вероватно и Сааб.

Hamer još uvek nije prodat. Kinezi su odustali.
Saab je prodat holandskom spajkeru.
Geely je kupio Volvo.

U smrt sa Kinezi :super:

Šalu na stranu, ne vidim kakvu korist ti izvlačiš od promovisanja nečeg fuš u čemu ljudi treba sutra da ginu i gore ;)
Nemam ja nista protiv kineskih auta ali sa ovakvom cenom nemaju sta da traže na našem tržištu. Preko noći šoraju na fabrike sa tradicijom kopirajući njihove proizvode i sprdajući se sa kvalitetom.

Jednom rečju, kao kad vam se neko smeje u lice i ubeđuje vas da ste crnac a more zeleno ;)

Ако мене питаш ни Дачија нема шта да тражи кад се за цену бензинца може купити Фиат Стило а за цену дизелаша Шкода Октавија, оба у екстра стању. Међутим убеђен сам да је прича о небезбедним кинеским возилима 33% истинита а 66% надувана и последица пропаганде. А врло ми је стало да се Кина развија, из политичких разлога, јер ми је пун кyрац монополарног света у коме постоји само једна светска суперсила.

Ако мене питаш ни Дачија нема шта да тражи кад се за цену бензинца може купити Фиат Стило а за цену дизелаша Шкода Октавија, оба у екстра стању. Међутим убеђен сам да је прича о небезбедним кинеским возилима 33% истинита а 66% надувана и последица пропаганде. А врло ми је стало да се Кина развија, из политичких разлога, јер ми је пун кyрац монополарног света у коме постоји само једна светска суперсила.

Ajde produži dalje, ovo je tema o novim automobilima ako nisi primetio ;)
I još kakvim! Kineskim... Da se useresh od sreće :mrgreen:

Kad kinezi pokupuju velike brendove, srozaće kvalitet automobila na nivo tricikla... Sto ce postati novi standard za neke :cool:

Ajde produži dalje, ovo je tema o novim automobilima ako nisi primetio ;)
I još kakvim! Kineskim... Da se useresh od sreće :mrgreen:

Kad kinezi pokupuju velike brendove, srozaće kvalitet automobila na nivo tricikla... Sto ce postati novi standard za neke :cool:

Са будалом не вреди расправљати, прво те спусти на свој ниво а после искористи искуство да те дотуче.

Nemojte mi reći kako je nash Miladin u Kragujevcu mogao da sklepa kakav takav auto koji je koštao 3.000 eura a Kinezi uz svu tu modernu ukradenu tehnoloziju ne mogu da sklepaju auto od plastike ispod 8.000 eura? Nemojte sad da mi napominjete neku dodatnu opremu u mas proizvodnji automobila koja je stvarno bagatela ili skupu radnu snagu :mrgreen:
Vidite li polako nebulozu kineskih automobila? :think:

Poslednja izmena:
Nemojte mi reći kako je nash Miladin u Kragujevcu mogao da sklepa kakav takav auto koji je koštao 3.000 eura a Kinezi uz svu tu modernu ukradenu tehnoloziju ne mogu da sklepaju auto ispod 8.000 eura? Nemojte sad da mi napominjete neku dodatnu opremu u mas proizvodnji automobila koja je stvarno bagatela ili skupu radnu snagu :mrgreen:
Vidite li polako nebulozu kineskih automobila? :think:

Ама неко се дебело уградио у цену, или држава или увозник, шта си се окомио на Кинезе, али чак ни овако нису прескупи с обзиром шта све нуде од опреме.

Pouzdano znam da se takvi automobili prodaju po kini za 3.000 dolara... De se denula razlika? Mislim, ne ocekujem neki kvalitet za tu lovu ali sa tom prenapumpanom cenom šta čovek može da očekuje sem razočarenja... Prema tome, prihvatljive cene tih "automobila" bi bile od 5.000 eura za onaj mali i 6.000 eura za kopiju aurija. Sve ostalo je prevara ;)
Poenta je u kreditima koji bi sa takvim cenama izgubili svaki svoj smisao :mrgreen:

Back