Kineske kugle - ako se tako zove - NE SHVATAM

kaoDaPostim

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
318
Pricala mi jedna da ima to. To je kao kugle povezane gajtanom velicine da bole malo dok ubacujes u analni otvor ali ne mnogo jer cim prodje mjesto dje je najveci obim kurga to prestaje, i onda se to ubacuje... I sad, kaze: dobro su podmazane i zaobljene. Kako su podmazane ako ih neko ne podmaze? Zasto ne bi bile dobro zaobljene? Nebitno, i kaze ona: kada zena svrsava brzo se vade. E sad o cemu se ja ustvari pitam, i zasto sam pricao ove vulgarnosti iako nisam vulgaran: pa cudi me da li je orgazam toliko bitan da je bitniji od svega ostalog sto dolazi prije - nije ako cemo pravo, drugo: da li se steceni orgazam moze povecati za te sekunde dok traje ikakvim kuglama, pa neka su i minuti, posto je to vadjenje kugli brzo? ne moze. Pa cemu onda sluze te kugle kada se "brzo vade kad zena svrsava": pa da bi se glasnije culo kako toboz svrsava mnogo jako i kako je toboz (lazno) napaljena mnogo vise nego sto je. Ali cemu to??

Pa imas i ono stimulisanje g tacke. Ubacis prst i napravis polozaj kao da kaziprstom radis "Dzido voma" a u stvari joj tako stimulises tu tacku koja je odmah ispod pubne kosti, a domah iza tog mesta se nalazi jedna kesica koja nabubri, i kada brzo izvadis prst dok ona orgazne, onda prsne. A moguce je da to sve ima veze sa onim "pritisak, oslobodjenje". Znas ono, ima svetla/nema svetla/ima svetla/nema svetla weeee. Mozda ih je zato vecina rodjeno sa poremecajem paznje...

Pricala mi jedna da ima to. To je kao kugle povezane gajtanom velicine da bole malo dok ubacujes u analni otvor ali ne mnogo jer cim prodje mjesto dje je najveci obim kurga to prestaje, i onda se to ubacuje... I sad, kaze: dobro su podmazane i zaobljene. Kako su podmazane ako ih neko ne podmaze? Zasto ne bi bile dobro zaobljene? Nebitno, i kaze ona: kada zena svrsava brzo se vade. E sad o cemu se ja ustvari pitam, i zasto sam pricao ove vulgarnosti iako nisam vulgaran: pa cudi me da li je orgazam toliko bitan da je bitniji od svega ostalog sto dolazi prije - nije ako cemo pravo, drugo: da li se steceni orgazam moze povecati za te sekunde dok traje ikakvim kuglama, pa neka su i minuti, posto je to vadjenje kugli brzo? ne moze. Pa cemu onda sluze te kugle kada se "brzo vade kad zena svrsava": pa da bi se glasnije culo kako toboz svrsava mnogo jako i kako je toboz (lazno) napaljena mnogo vise nego sto je. Ali cemu to??

nije pravilo da se brzo vade
a te kugle su po meni vise za vaginu

Moraš valjda da probaš da bi shvatio, nemam pojma.
I meni su mnogo glupo izgledale te kuglice, nisam probala ali kad sam se malo zadubila u problematiku čine se zanimljivim...
Problem meni je ovo: zasto bi zena htjela da ih brzo vadi kada svrsava, zar joj nije orgazam sam po sebi manje bitan od SVEGA (ostalog). Posto je ta meni rekla "kada zena svrsava brzo se vade".
Znaci Bobica36 ne volis da lizes lizalicu iz necije ruke pa da poslije... ? Ili volis?

Pojaca orgazam... i neka bude da je taj orgazam toliko bitan pa da traje minutima kao meni sto se nekad davno desilo, samo neka je u pitanju zena sa tim kuglama, a ne ja bez kugli :)... ali to "brzo vadjenje kugli" moze da ga pojaca samo za nekoliko sekundi! Zar nije orgazam manje bitan od svega ostalog, cak i od samog gledanja gole zene...

Mislis- japanske?
Ne znam... Nisam za gumu i plastiku. Samo puls :aha:

Ma japanske su, nego se prave u Kini :lol:

- - - - - - - - - -

Moraš valjda da probaš da bi shvatio, nemam pojma.
I meni su mnogo glupo izgledale te kuglice, nisam probala ali kad sam se malo zadubila u problematiku čine se zanimljivim...

Procitah da je jedna zena ujutru instalirala kuglice na predvidjeno mesto, ceo dan tako provela, po gradu setala i na poslu obitavala.
Izjavila kako joj je to bio jedan od najlepsih dana, konstantno zadovoljstvo, bez tenzije ikakve. :D

Back