Kina apsolutni globalisticki projekat

Povjesnitchar

Domaćin
Poruka
4.291
Zemlja iz koje je pandemija krenula. Ubrzo posle nametanja krivice poceli su da je proglasavaju najboljim primerom i uzorom koji treba slediti. O ovome se sa divljenjem o Kini slusalo cak i na Zapadu.

Pocelo se cak govoriti o "kineskom modelu" koji treba primeniti na citav svijet, to jest njen "disciplinovani i efikasni sistem" iza kojeg se krije Robovlasnistvo i takvo ponasanje prema obicnom coveku, sto se nedavno i videlo prema Vijetnamskim radnicima u Kineskoj kompaniji u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ne slazem se. Ne bi Rusi preusmerili cevovode jeftinog gasa i podizali kinesku ekonomiju da je u pitanju samo globalisticki projekat.

Istina je da se kapital preselio u evroaziju sa naglaskom na Kini, ali to su lopovi sklonili pare, nije teorija zavere nego trenutno najbolje resenje posto ce amerika goreti. Dok god su resursi u ruskom tlu mozemo mirno spavati. A drugo, Kina ce nas postovati kao male Ruse.

Finansijska hobotnica ima vise glava.
Svi su oni u semi, svako sa svojom idejom. Otuda su tri najjace drzave iskocile sa vakcinom istovremeno, to je sve posao, biznis ne zna za nacionalne razlike.

Npr ruska politika je visoka, Rusija deluje sa pozicija imperije. Carska dinastija je uvecala kroz generacije Rusiju 5 puta. Rusija je ovako razjedinjena 49,7 puta veca od nemacke. A naspram evrope, evropa je kao cep a Rusija flasa.

Na drugu stranu imamo Kinu koja ustaje jaka kao crna zemlja, rotsild je prebacio pare, cele industrije su se preselile iz amerike u Kinu jer se nesto sprema.

Dalje, imamo amere, imperiju u povlacenju, ranjenu hijenu. Ameri cekaju da izgore u plamenu.

Svi ostali su sitni. Englezi su nebitni. Francuzi i nemci totalno okupirani.
Mi porobljeni ali proci ce.

Svi su u dilu. Nas treba da zanima samo kako mi da uzmemo pare.

Bez citiranja.

Ne slazem se. Ne bi Rusi preusmerili cevovode jeftinog gasa i podizali kinesku ekonomiju da je u pitanju samo globalisticki projekat.

Istina je da se kapital preselio u evroaziju sa naglaskom na Kini, ali to su lopovi sklonili pare, nije teorija zavere nego trenutno najbolje resenje posto ce amerika goreti. Dok god su resursi u ruskom tlu mozemo mirno spavati. A drugo, Kina ce nas postovati kao male Ruse.

Ubiše se od poštovanja!

1631358088958.png

Ovo je poredjenje izmedju giganta Kine i zombija Amerike, jos pre 5 godina, zamislite danas. ;)

Ali zašto se ti raduješ tome?
pa kitajci bi, da su uspeli da se zacare, ali neće, propalo im je, bilo jedno 200x gori od Amera....
da ti objasnim slikovito, da možeš da shvatiš, to ti je kao kad Despot Stefan lazarević igra za Turke, a protiv Mongola, jer bi ovi potonji bili JOŠ gori da su pobedili Turke.
Ubedjen sam da si sad shvatio....

Ali zašto se ti raduješ tome?
pa kitajci bi, da su uspeli da se zacare, ali neće, propalo im je, bilo jedno 200x gori od Amera....
da ti objasnim slikovito, da možeš da shvatiš, to ti je kao kad Despot Stefan lazarević igra za Turke, a protiv Mongola, jer bi ovi potonji bili JOŠ gori da su pobedili Turke.
Ubedjen sam da si sad shvatio....

Vas autosoviniste ceka 1 na 1 sa Srbima, kada vam se Amerika raspadne, a onda ce biti svega, a kajanja najvise.

Inače, deluje mi da Kina i jeste globalistički projekat, tamo su prvo uvedene kamere za prepoznavanje ljudi, ograničavaju im slobode, tretiraju ih kao robove, gledaju šta će tamo da se desi i posle prenose na sve ostale.
Ili to,

Ili u Kini vlada Komunizam, skolski primer za definisanje totalitarizma

Ne moras da ides u teorije zavera, da stvari nazoves bas onakve kakve i jesu

Back