Kilogrami u trudnoci??

Ma taman posla da se zalim ja obozavam blizancei ceo svoj zivot sam govorila da cu dobiti blizance i eto vestica.. :)
Malo me plasi ta kilaza, ali Boze moj, oslabicu, nista strasno, i stalno govorim da covek mora da ima samokontrolu i da bude jaci i od samog sebe ali slaba sam na klopu.. pa to ti je. :)
Nema veze i da lezim celu trudnocu samo da me nestavljaju u bolnicu, tamo bas nebih volela da lezim, a doca mi je zadnji put rekao ako nebudem dobra i neslusam ga stavice me u bolnicu.. bezobraznik jedan!! :(
Od tada sam mirna kao bubica, neustajem uopste, i bas me briga ako imam i 100 kila. :)

Ma taman posla da se zalim ja obozavam blizancei ceo svoj zivot sam govorila da cu dobiti blizance i eto vestica.. :)
Malo me plasi ta kilaza, ali Boze moj, oslabicu, nista strasno, i stalno govorim da covek mora da ima samokontrolu i da bude jaci i od samog sebe ali slaba sam na klopu.. pa to ti je. :)
Nema veze i da lezim celu trudnocu samo da me nestavljaju u bolnicu, tamo bas nebih volela da lezim, a doca mi je zadnji put rekao ako nebudem dobra i neslusam ga stavice me u bolnicu.. bezobraznik jedan!! :(
Od tada sam mirna kao bubica, neustajem uopste, i bas me briga ako imam i 100 kila. :)

Ni ja nisam verovala da mora da se leži, ali mora. Još kako sam ranije shvatila za koju nedelju češ moći pomalo i da šetaš. Ne preteruj sa kretanjem ma koliko mi mislile da je ono korisno. Ja sam ležala od drugog meseca do samog porođaja. To mi je najgore iskustvo u životu. Prošetala sam par puta kao po jajima i uz strašnu grižu savesti i strah da se bebi nešto ne desi. Morala sam da prošetam da bih ostala normalna. Naravno kilograme sam nabacila i ne znam koliko, neću sebe da plašim time. Nisam oslabila posle prve trudnoće, drugu sam dočekala sa tim viškom. Višak ostaje, idem na posao i krećem se tako da ne dodajem više no što treba.

I mene su tako strpali u bolnicu jer nisam bila dobra. I celu trudnocu sam jela samo zato sto sam znala da moram, ali nista mi se nije jelo. Bas nista. Niti sam osecala glad. Ali zato posle porodjaja....nabacila sam dobrih 8-10 kg. Ni menstruacija me nije spasila. Sad se kontrolisem i skidam ih polako.
Sandra, probaj da se ne opterecujes kilogramima. Oni ce otici kasnije, posle porodjaja, samo ti budi dobra i slusaj docu, ako bas budes morala posavetuj se sa nutricionistom. Najvaznije su bebe, a kilogrami...nestace. Ko ih sisa!

Back