sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jeste nekad devojci kihnuli u supu kad vas je pozvala na rucak kod njenih roditelja i sta je ona onda napravila, da li je to nastavila jesti ili je trazila novi tanjir supe pa vas tako ponizila pred njenima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
More... pojedi ti tu supu i ćuti!Jeste nekad devojci kihnuli u supu kad vas je pozvala na rucak kod njenih roditelja i sta je ona onda napravila, da li je to nastavila jesti ili je trazila novi tanjir supe pa vas tako ponizila pred njenima?
U koju si ti gadnu babu izrasla. Podsecas me na bivsu, tako je i ona siktala. Sad je samo drzim za torbanje a kad krene siktati ja mam na vrata.Ja bih zamenila tanjire, pa bi morao da" kusaš to što si zakuvao"!
Nego,je'l stvarno "pala neka supa" ili ti to onako?Ako jeste...držim finge,ljubav na usta ulazi!
Doduše, pripazi da te neka ne otruje,pa možda je sigurnije da ipak zameniš tanjire.
MA donesem im kitu u bulju, ko ce st mojoj staroj doneti?A, da! Na supu ne ideš praznih ruku. Za buduću taštu ćveće, za starog rakija za mladu prsten! I to mu je to.A'j sad ćao!
Nego sta bi trebali biti neki kilavci koji kuvaju rucakuf sve silni jjebači)
I posle pita, što su ga bivše ostavljale i nisu ga čekale...MA donesem im kitu u bulju, ko ce st mojoj staroj doneti?
Ako zenim nju ne njih. Ti si zayebana baba, jadan taj ko s tobom vek provede
Najcrnje je sto sam ja taj koji je ostavljao. One takve ne ostavljaju, retko koja. One ostavljaju ove sto bi kazete dobriceI posle pita, što su ga bivše ostavljale i nisu ga čekale...
Ocu ako ona uzme moj alat i ode na crno raditi.videćeš sinke kad se oženiš kako ćeš kuvati, usisavati i ribati da olakšaš svojoj dragoj)
Jaojjj... tek da sam ti ja majka!MA donesem im kitu u bulju, ko ce st mojoj staroj doneti?
Ako zenim nju ne njih. Ti si zayebana baba, jadan taj ko s tobom vek provede
Moja stara da nema mene bi osla u **** odavno. Nju svako zayebe i prevariJaojjj... tek da sam ti ja majka!
N da.Eto,dobra zena,a on mrzi zene
Kako brate..