Kicenje za NG

• Začetnik teme Začetnik teme Koko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M. setila sam se tebe juce, bila sam u gradu i svratila u neku prodavnicu novogodisnjih ukrasa. Kakvih samo roze ima. :D Sa cveticima, sa srcima, sa sljokicama... Mislim da bi svaka devojcica pala na dupe kada bi ih videla. :lol: Samo sto su jezivo skupe, jedna veca kuglica kosta 59 kr (skoro 600 din), mnogo je. :?

Jeli neko okitio kucu ili dvoriste? Ja jos nisam,ruzno je vreme, a i nigde ne mogu da nadjem roze i ljubicaste ukrase. Uzela sam u Garden centru neke, ali bi malo da budu razliciti, ne svidja mi se vise da ukrasi budu svi isti

Davno smo prestali da kitimo jelku, ne znam... možda kada budu bili neki klinci ovuda, do tada samo na par mesta u kući gde je zgodno stavimo grane i ukrasimo ih sa par starih ukrasa, koji se čuvaju doogo, kao i one šarene trakice. Jedino sveće i bonbone kupujemo svake godine nanovo.

Jelka ce biti ukrasena teget i srebrnim masnicama i kuglama.Na vrhu ce naravno biti velika srebrna zvezda.Na ualznim vratima ce biti imela a unutra ce biti ukrasi od krep papira(veoma lepo izgleda kada se okaci na plafon).Puno poklona,sto laznih sto pravih,grickalice i puno malih svecica....

Код нас је све шарено, а имамо и неке украсе ручно направљене.

Некако су ми такве јелке лепше, тј. више одговарају тој кућној атмосфери. Оне јелке које су у једној боји (и по последњој моди) су ми више за неки пословни простор и сл.

Ja sam juce okitila jelku.Kuzpila sam crnu jelku, i drecalo zelene cvetove.Mnogo mi je lepa jelka, bas mi se svidja. Kupila sam i neke svece, zelene, ali onako, sve su u sljokicama. Danas cu da okitim dvoriste

Bela se uzasno isprlja pa samo od prasine do kraja postavke:roll: bude nekako muljava.to vam kazem iz iskustva i nekako mi nije za kucnu upotrebu:wink:
Zelena je zelena,klasika doduse al' izgleda toplo u svakom prostoru.
Inace ja jos uvek nisam nista okitila nemam kad,al'ako ne pre onda za vikend!

gdje u bg mogu da kupim lijepu i povoljnu jelku?

Pravu ili vestacku? Prave obicno prodaju na pijacama npr. Bajlonovoj a vestacka naravno kod kineza. Imas i na drugim mestima ali su i to kineske samo ces ih platiti vise.

Nego ja bele jelke stvarno ne volim bas su mi nekako hladne. Zelenu naravno volim i nju i imama, a crnu jos iskreno receno nikad nisam videla. Nadam se da cu uskoro pa da vidim da li mi se svidja ili ne

Danas sam konacno pazarila roze kugle:D i to veeeeliiikeee ali samo 8 komada...Nemaju vise:-(
Ali sam zato nasla takve novogodisnje tanjire i cinije i kutije za biskvite i solje i...da sam lepo pala u depresiju razmisljajuci za sta se odluciti a najuzasnija od svega mi je pomisao da cu ih posle spakovati negde pa do sledece ng...
A tako su....ma,nemam reci.

Moja jelka ce biti okicena, kao i svake godine, (tamno) crvenim & zlatnim ukrasima. Kupila sam i sneg u spreju i neki svetlucavo-zlatni sprej... Znam da je NG simbol kiceraja, ali ne volim sarene ukrase i uvek se drzim stare dobre klasike u kombinovanju boja... Pored zlatno-crvene kombinacije odlicna je i plavo-srebrna ili ljubicasto-srebrna... Sto se tice boje jelke dolazi u obzir samo zelena, po mogucstvu prirodna sa busenom! Kitim jelku obicno par dana pred NG, ali zato uzivam u njoj skoro ceo januar... :)

Da ne otvaram novu temu,

decembar je mjesec,

kako napreduje kicenje jelki?
Kada otprilike kitite jelku, ja planiram sada za vikend, pa neka ideja nebi bila na odmet,
do sada je to bilo sarenilo svega i svacega sto su djeca zelela da stave na jelku, ove godine imam neku ludu ideju da okitim dve jelke, jednu radnu drugu paradnu :)
Jedna bi bila u dnevnoj i trebala bi biti normalna a druga u djecijoj sobi gdje bi oni mogli da stavljaju sve sto pozele.
Kako vama izgleda ova zamisao.

Da ne otvaram novu temu,

decembar je mjesec,

kako napreduje kicenje jelki?
Kada otprilike kitite jelku, ja planiram sada za vikend, pa neka ideja nebi bila na odmet,
do sada je to bilo sarenilo svega i svacega sto su djeca zelela da stave na jelku, ove godine imam neku ludu ideju da okitim dve jelke, jednu radnu drugu paradnu :)
Jedna bi bila u dnevnoj i trebala bi biti normalna a druga u djecijoj sobi gdje bi oni mogli da stavljaju sve sto pozele.
Kako vama izgleda ova zamisao.

Изгледа нормално.

Моје дете је већ окитили јелку у својој соби, по свом нахођењу.

За предсобље и трпезарију украшавам ја, обично у две боје (тегет и сребрно, бордо и златно, или розе и сребрно).

Што више јелки, срећнија кућа.

И ми то обавимо месец дана пред Нову годину, мени је нешто лепше да ми је месец дана унапред окићена, па ме подсећа да су преда мном празници, него да ми после Нове године трули и подсећа да је све прошло :sad2:

Ideja da deca samo po svom nahođenju okite jednu jelku je sjajna :) SLikaj da vidimo dečijih ruku delo :klap:

Mislim da ćemo sledeće nedelje kititi...Ja tražim stvarčice za uradi sam neke varijante, ne samo za jelku već dekorisanje stana generalno, sa detetom, samo što ne mogu baš da nađem sitnice za takve stvari. Npr nema šanse da nađem sneg ali ne u spreju, treba mi za one kao kugle. Ako neko zna prodavnicu u NS koja je dobro snabdevena tim kreativnim zezalicama nek mi javi, bila bih zahvalna. Danas sam bila u Art Creative u Futoškoj, nisu bog zna kako snabdeveni.

Ideja da deca samo po svom nahođenju okite jednu jelku je sjajna :) SLikaj da vidimo dečijih ruku delo :klap:

Mislim da ćemo sledeće nedelje kititi...Ja tražim stvarčice za uradi sam neke varijante, ne samo za jelku već dekorisanje stana generalno, sa detetom, samo što ne mogu baš da nađem sitnice za takve stvari. Npr nema šanse da nađem sneg ali ne u spreju, treba mi za one kao kugle. Ako neko zna prodavnicu u NS koja je dobro snabdevena tim kreativnim zezalicama nek mi javi, bila bih zahvalna. Danas sam bila u Art Creative u Futoškoj, nisu bog zna kako snabdeveni.

Vidjecemo nasta ce liciti ta njihova jelkica :) proslih godina sam imala problem sto su skoro svaki dan imali ideju da nesto dodaju na jelku i da nesto mjenjaju na kraju nam ni Grand parada nije bila ravna, kicaviju jelku u zivotu niste vidjeli, ove godine sam im kupila jednu manju vjestacku, pa nek sa nje rade sta zele a u dnevnoj ce biti jedna velika ziva, kombinacija koja mi je sada na pameti je crvena i srebrna ( vec sam kupila vecinu ukrasa koji mi trebaju).
Ja volim celu tu euforiju oko nove godine :)

Evo kako mog brata devojka kiti jelku..super jelka

1006341_787355247956563_1345322969_n.jpg

Back