- Poruka
- 9.958
Ma lepo to bubim, al bolje da iskoristis tu serpu pametnije i pozoves da isprobamPiše BOOP,to znači da te nežno bubim u nos..ne da te bupnem,već bubim..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lepo to bubim, al bolje da iskoristis tu serpu pametnije i pozoves da isprobamPiše BOOP,to znači da te nežno bubim u nos..ne da te bupnem,već bubim..![]()
Komentariši molim te..a Mita je vrhovni za ovu oblastOnda da ne komentarisem ako imas osobu iz ove oblasti
Onda ovakoKomentariši molim te..a Mita je vrhovni za ovu oblast![]()
Sredićemo tu sitnicu.Ova nek ostane Miti,a za tebe moramo nabaviti nešto crno..Onda ovako
Steta sto ne vidim pod ali garant je neka koža polarnog medveda. Vreta mi se ne uklapaju. Ipak bi ja vrata tapacirao u belo da bude u skladu s medvedom. Prekidac ne diram - pazi struja. Sve ostalo mi je po ukusu. Osim plavuse, ove godine sam vise za crnke

Ova kolko metala ima na sebi, kad zagrmi moram da bezim sto dalje od njeSredićemo tu sitnicu.Ova nek ostane Miti,a za tebe moramo nabaviti nešto crno..
Pogledajte prilog 813785
![]()

Ako to ova ne valja,ja nemam rešenje..

Ovo je lepo kad je krecenje. Ima 500kg.
Ovo se ne pomera za vreme krecenja.Ovo je lepo kad je krecenje. Ima 500kg.
Kreči se sve u đuture.Ovo se ne pomera za vreme krecenja.
Možda je od stiropora.
Mitino carstvo...Pogledajte prilog 813618
Mama miaKlanjam se veličanstvenosti ovog kiča..
@Mita Komita gde si? Ovo je tvoj resor![]()
Nema gaMitino carstvo...

Ne plači , doći će...Nema ga![]()
Ovo meni i nije kič,već dobro upotrebljena nepotrebna figurica...koju nikad ne bih kupila.