- Poruka
- 95.520
A ovo je tvoje kupatilo..priznaj..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovo je tvoje kupatilo..priznaj..

A ovo je tvoje kupatilo..priznaj..![]()

Što prvo nije okrpio ivice prozora,pa onda stavio ovu "lepoticu"Msm da je to i bila namera.
Zbog efekta.Što prvo nije okrpio ivice prozora,pa onda stavio ovu "lepoticu"
Rastreseno i rustikalno..potresna je njena poza i pogled..Zbog efekta.
Treba da deluje tako....rustikalno?
(;
Nije šljiva,već otpao krečA "šljiva" na licu??? Pa mala usta za ovoliku glavu???
Ova ne moze da jede s normalnom kasikom. Na levak pa sipaj ko gorivo
Možda je zato i tužna što je gladna..
Tu sam te čekaoNije šljiva,već otpao krečMožda je zato i tužna što je gladna..
![]()
uvelicavao sam 100 puta i ne primecuje se na slici sto znaci da je slikano kod tebe 
Priznajem..Otkrio si moju tajnu..to sam ja pravilaTu sam te čekaouvelicavao sam 100 puta i ne primecuje se na slici sto znaci da je slikano kod tebe
![]()

Nikad tvoja dela nece zavrsiti u Luvru...Priznajem..Otkrio si moju tajnu..to sam ja pravila![]()
mnogo ti obraćaš pažnju na detalje...Što prvo nije okrpio ivice prozora,pa onda stavio ovu "lepoticu"
Ovako lep prostor a prvo vas dočeka ova preparirana
Da nije te lisice,bilo bi super.Pogledajte prilog 815656
E ovog tipa bi ladno ubilaOvako lep prostor a prvo vas dočeka ova preparirana
životinja!!![]()
Da nije te lisice slika bi bila na drugoj temi..Da nije te lisice,bilo bi super.

prvo se zapitam kakvo je stanje svesti nekoga ko ta ko uredi životni prostor? Očigledno se radi o nekom oltaru...
Ma mene najviše zanima šta predstavljaju ove dve glave sa strane. Jesu li to dmaćin i domaćica?

Moguce.Ma mene najviše zanima šta predstavljaju ove dve glave sa strane. Jesu li to dmaćin i domaćica?
I zašto je žena na višem mestu?Hijerarhija možda.![]()

Meni je ona mala stolica slatka.
Ništa više ti nije slatko?Meni je ona mala stolica slatka.

te otsečene glave su morbidne. Zaključujem da su u pitanju mongoli sa delimičnom primesom Indije (tip sa turbanom). Ko nam je kriv što se ne razumemo u razne kulture pa ne vidimo poentu u svemu ovome...Ma mene najviše zanima šta predstavljaju ove dve glave sa strane. Jesu li to dmaćin i domaćica?
I zašto je žena na višem mestu?Hijerarhija možda.![]()