- Poruka
- 97.731
dva omiljena mi detalja; roze i liveno zlato....
Stolice su.... vrh?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dva omiljena mi detalja; roze i liveno zlato....
Svaka stolica svoju politiku vodidva omiljena mi detalja; roze i liveno zlato....
Stolice su.... vrh?
Kad se idioti dokopaju lepog stana,onda ga katastrofalno unakaze.Zamisli davolim otvoren prostor i svida mi se parket. Takodje, ono narandjasto sa žutim (sofa, fotelja?) a i bela vitrina može da prodje. Ostalo je kvalitetno uradjeno ali nije po mom ukusu. Ne volim ni luster.

Ovo je anti-moda i mslim da se to Miti ne bi dopalo,mada dama ima roze haljinu

Ali ...konjići...Ovo je anti-moda i mslim da se to Miti ne bi dopalo,mada dama ima roze haljinu![]()
Konjići na travici,koji jure po travici bi mu se dopaliAli ...konjići...

Za ovaj luster sam pomislio da je okacena prsuta i leskovacka ljuta paprika
Nekome se baš ovaj luster dopao..ne znam komeZa ovaj luster sam pomislio da je okacena prsuta i leskovacka ljuta paprika

Hoces li da napises ili da citam postove redomNekome se baš ovaj luster dopao..ne znam kome![]()

Ne smem..listaj ako hoćeš da saznašHoces li da napises ili da citam postove redom![]()

I da dodam, steta sto ovaj luster nema i ventilator ispod

Auuuu, pa to si tiKuku mene..šta ću jadna?Jedino što valja ne visi na zidu![]()
hahahaNisam ja..neko drugi je.Auuuu, pa to si ti
Ne visi na zidu nego na plagonuhahaha

Reci, ne mogu da nadjemNisam ja..neko drugi je.![]()

To je sa teme "Šta je suvišno?"pogrešila sam..evo ovaj lusterReci, ne mogu da nadjem![]()
Izgleda ko indijanska vradzbinaTo je sa teme "Šta je suvišno?"pogrešila sam..evo ovaj luster
Pogledajte prilog 791934

Ma stočić je dobar....Pogledajte prilog 793101
Uhhhh..Kako neko ko ima ovakav prostor može da ga upropasti?
dobra je fotelja![]()
![]()
Pa to i stopalo su glavni akcenti..Ma stočić je dobar....
A šta je to na plafonu ..?Fenirani pulini?

Stopalo je izgleda od kože i služi za sedenje a ne samo za ukras. Ne svidja mi se uopšte kao ni to što visi sa plafona mada je sve znalački uredjeno.Pa to i stopalo su glavni akcenti..![]()