- Poruka
- 95.500
Kakva koža Mito? To je plastika garantujem..i kako bi sedeo na tom stopalu?Stopalo je izgleda od kože i služi za sedenje a ne samo za ukras. Ne svidja mi se uopšte kao ni to što visi sa plafona mada je sve znalački uredjeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva koža Mito? To je plastika garantujem..i kako bi sedeo na tom stopalu?Stopalo je izgleda od kože i služi za sedenje a ne samo za ukras. Ne svidja mi se uopšte kao ni to što visi sa plafona mada je sve znalački uredjeno.
neudobno, hahaKakva koža Mito? To je plastika garantujem..i kako bi sedeo na tom stopalu?
volim oba, haha....Evo od mene jedan prelepi luster...
Pogledajte prilog 791662
I jedan , posebno za Mitu...
Pogledajte prilog 791663
ne mogu da verujem!! 
ovo je kao iz crtanog filma 
Opheklali suKako li su samo to navukli ?ovo je kao iz crtanog filma
![]()

Čestitka za Novu 2013 godinu..Ne verujemovo je samo dekorativno, sudeći po lokaciji (vrata odmah iza). Koja li im je motivacija bila?
očima svojimjedva sam nekako pročitao vez, prva reč mi je malo čudna (ima deo handwink što je od nemačkog "ručni rad") ali ostalo je "... za tvoj ugao 2013 Royal Mellowme (kraljevski umekšaj me) šou" što asocira da je možda artikal na nekoj izložbi?Čestitka za Novu 2013 godinu..Ne verujem![]()
očima svojim
Pa gde to da izlože?Možda su s obzirom na boje božemiprosti lgbtjedva sam nekako pročitao vez, prva reč mi je malo čudna (ima deo handwink što je od nemačkog "ručni rad") ali ostalo je "... za tvoj ugao 2013 Royal Mellowme (kraljevski umekšaj me) šou" što asocira da je možda artikal na nekoj izložbi?

Jednom rječju - bezveze.Pogledajte prilog 795823
previše šara,haotično i neukusno

Ideja je bolesna,a nije ni lepo.Ponekad zbog nečeg što je lepo odstupimo od
dokle ljudi nece sve ici sa glupostima.
Morbidnost i kič udrobljeno

K..k..k...kako?
T..t..t..tako!!!!Eto..i vrati mi moje krpiceK..k..k...kako?