- Poruka
- 95.500
Na osnovu čega je ovaj genijalac stvorio ovo Čudovište?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Grozota.
totalno glupa ideja.Ima raznih kretena.
To je napravio dizajner nažalostIma raznih kretena.

i još milion gluposti 
Pa i oni prolupaju...To je napravio dizajner nažalost![]()
Oseća se ljubav u toj sobi,da.Samo je način skroz pogrešan,namera je dobra.mislim, šta da kažem? Kad je nešto skroz promašeno onda može da preraste u simpatično. Ona se jadna trudi da to održava čisto i da unese živost jakim bojama, a plastika lepo sjaji...
pa kič je na kvadrat ali šta će ona (ili on, al sumnjam) jadna.Oseća se ljubav u toj sobi,da.Samo je način skroz pogrešan,namera je dobra.
Žena na sve mislila..A pazi kako mu je stavila pivo na zid, da ima da se osveži čim oči otvori...

A cvetitji rojzle?dakle... krava levo, slonče desno, a dole opet kravice i teta lija sa frulicom... kako bajkovito, suze mi same krenuše... ovo mora da ima neko dublje značenje u kulturi odakle potiče. "Smrdi" mi na latinsku Ameriku ili Aziju.
(ovo je neka skupa kuća, sudeći po ornamentisanim plafonskim lajsnama.)
Pa bilo mi glupo da se previše ističemA cvetjitji rojzle?
Ma samo ti istakni sve svoje dizajnerske kvalitete..ja samo to i čekamPa bilo mi glupo da se previše ističem
figurice izgledaju kao Dizni karakteri što bi asociralo da je ogledalo za dete (da se igra "ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu..."). Sveće su super za decu, ona vole da prže stvari tako da je to dodatna radost... pitam se samo ko se seti da to napravi, a posle da se nadje neko da kupi sa oduševljenjem... (očigledno sam zaboravio vreme pijaca i jeftinih plastičnih stvari...)Ma samo ti istakni sve svoje dizajnerske kvalitete..ja samo to i čekam![]()
Ma ja bi to prekrečila,sve gluposti izbacila..stavila normalne pločice i jedno lepo veliko ogledalo.Haha.. nisam ti ja za ovo Poly.. znam kako ne bih a ovaj gore "pisac" je izgleda opčinjen morem. "Ubija" ta plava boja na plakarima.. za njom "trče" te viseće figurice i sličice. Inače sam prostor nije loš.
Pisac je hteo da kaže da mnogo voli plavo..Pogledajte prilog 779743
Ajmo sad samo polako..šta je pisac hteo da kaže?
Rusi obožavaju zlato,još ako je neki tajkun,onda mogu zamisliti na šta je to ličilo.Ne mogu da nađem slike, al bio je pre par godina neki ruski mladoženja pun para, koji je po netu širio svoje slike da bi pridobio mladu.
To se rečima ne može opisati, samo očima da vidite. Mislim da je to bio vrhunac kiča ikada.
p.s. naravno, sve je bilo u zlatu.