- Poruka
- 95.553
Hahahaha.....
Došao mu Deda Mraz....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguće!!!Koliko spratova ima ovo čudo neviđeno?

Gde ti vidiš gumene rukavice, ja ništa ne vidim.Nemoguće!!!Koliko spratova ima ovo čudo neviđeno?
I šta će gumene rukavice tu?![]()
![]()

Aaa, na gornjoj slici...Vidim, vidim..Gde ti vidiš gumene rukavice, ja ništa ne vidim.![]()
I to dva para! To mi je enigmaAaa, na gornjoj slici...Vidim, vidim..

Kad se jedne pokidaju...Rezerva.I to dva para! To mi je enigma![]()
To su kao vernici,samo ne znam što su one dve sa strane?Meni su najbolje one lutke u najlonu na dnu .
Nevernici?Hahaha...To su kao vernici,samo ne znam što su one dve sa strane?
To su agnosticiNevernici?Hahaha...

ovo zamišljam u nekom selu u Meksiku ili u hispanic getu u američkim pograničnim državama (Kalifornija, Arizona, Teksas, Florida)... vidjao sam i neke Ruse i Ukrajince kako prave kutak za molitve samo što je manji kič
A ovo Mito?Baš je lepoovo zamišljam u nekom selu u Meksiku ili u hispanic getu u američkim pograničnim državama (Kalifornija, Arizona, Teksas, Florida)... vidjao sam i neke Ruse i Ukrajince kako prave kutak za molitve samo što je manji kič

ovo je teška perverzija... pazi, zapišavaš krokodila ili Djevu Mariju... omg....
Jesu li i ovde podeljeni na vernike i agnostike?ovo je teška perverzija... pazi, zapišavaš krokodila ili Djevu Mariju... omg....

Bravo na obzervaciji. Očigledno su vodili računa da ne bude diskriminacije. Svako može da zapišava šta je njemu dragoJesu li i ovde podeljeni na vernike i agnostike?
Koji koje zapišavaju? Pazi to je filozofsko pitanje!
Kazna ili opredeljenje? Raj ili pakao?![]()
Ovo prvo umesto akupunkture,a ovo drugo ko voli macke.