- Poruka
- 96.563
Ta mi nekako najviše zapala za okoZato što je sklona šopingu..ili ne voliš kuvarice?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta mi nekako najviše zapala za okoZato što je sklona šopingu..ili ne voliš kuvarice?![]()
Voleš dame?Ta mi nekako najviše zapala za oko
volim i dame i domaćice s tim što mi u toku dana prevagne na jednu ili drugu stranu iz ovog ili onog razlogaVoleš dame?
volim i dame i domaćice s tim što mi u toku dana prevagne na jednu ili drugu stranu iz ovog ili onog razloga
Jasno mi je.
Igraonica za decu.Pogledajte prilog 848287
Nek je sto puta poznati dizajner,za mene je ovo teški kič!
Što je najcrnje nije igraonica već dizajnerska firma..mackenzie-childs.comIgraonica za decu.
MOJE!!!!
Kič je , ali je super za devojčice.Pogledajte prilog 848287
Očaravajuće.. perfektan cvjetni ugodjaj. a tek ove ribe na stolicamaPogledajte prilog 848287

Uzimam....Hvala Poli....Uzmi Vlad slobodnomeni ne treba
![]()

Poli kako miožeš da nas močiš iznova i iznova sa ovim, pa imaš li malo empatije za nas posetioce?Pogledajte prilog 848287

Biće još Lansi,bez brige..dok je ljudi biće i kičaPoli kako miožeš da nas močiš iznova i iznova sa ovim, pa imaš li malo empatije za nas posetioce?![]()

Daleko od toga da je moj ukus, ali forma, dezen i boje su stručno i kvalitetno uradjene.Pogledajte prilog 848287

Jel' to drzi zlatnu bananu?
(Priznaj da sam ti pao na pamet, haha..)
Potpuni kontrast.(Priznaj da sam ti pao na pamet, haha..)
Mislim da su upropastili sa tim jednobojnim tepihom.

Istina..umetnik je birao
Pa sad, mislm da je ovo djelo nekom umjetnika.. običnom čovjeku ovo ne može pasti na um.

Priznajem(Priznaj da sam ti pao na pamet, haha..)
Mislim da su upropastili sa tim jednobojnim tepihom.

Al' da bude neki roze leopard.Priznajem
A tepih ćemo da pokrijemo krznom leoparda![]()
Zlatna banana je vrh..priznajJel' to drzi zlatnu bananu?