КГБ утеривачи економије - Путин у супермаркету

Od oktobra meseca 2008. Rusija je izgubila na bekstvu kapitala preko 300 milijardi dolara

То се зове тал!

И опет, већи је тал 70 милијарди изгубљених (проћерданих) долара за девет година за Србију, него 300 за годину дана за онолику Русију.

Не секирам се ја за Русију докле год јој је Путина.

Vladane, milsim da je ruski narod napravio ogromnu grešku što umesto Putina nije izabrao tebe za premijera.
Ali neka im kad su naivni i neuki...
Јадно је то аргументовање по личности а не по теми. Тема је о КГБ пуковнику у улози спасиоца, а паре одлетеше из Русије. То што је код нас олош, не значи да су црвени беле раде!

Мито гневљиви, ајде бар једно причај аргументовано о теми а не о постављачу теме, јадне су ваше УДБАшке пљувачке.

Тај ''орао'' који је приметио да нас спонзорише Ватикан, се хвали да су нама Србима Латини браћа и да су јеретици ватикански Хришћани. А ти си то усвојио за истину. Мудро читаш између редова. Ајде не преноси свађу са религије на политику.

Ко је рекао да су демонкртко-либерални капитализам добри? Немаш шта да напишеш против изнесеног, па убацујеш људима речи у уста.

Тај твој баћушка је масон, јер да није, не би он могао да глуми спасиоца, зна се какво сито мора да се прође у служби да би испливао из канализације. По тој твојој логици(ако је неко председник Русије онда је за Русе) испаде да је и БТ за Србе. Навијаш за неокомунисте, зато си са екуменистима.

Ето, сада сам чак и УДБАШ... вређаш веома а и пишеш ЗАБРАЊЕНЕ РЕЧИ НА ОВОМ ПДФ - па можда добије и мало баније...

У Манастиру Никољац у Бијелом Пољу у сценама из Страшнога Суда(16.век) - на веома завидном месту обешен за ноге виси КАМАТНИК, тј. банкар а одоздо гори ватрица...

Лично бих веома волео да у мојој земљи постоји неки муд*ња КОЈИ БИ ТАКО ПРЕСЛИШАО ОНУ ЛОПУЖУ МИШКОВИЋА КАО И ДРУГЕ СА ПОДУЖЕ ЛИСТЕ ПРОФИТЕРА И ГУЛИКОЖА...

Баћушка је СЈАЈАН ЛИК - то признаје цела Планета... мрзе га само гори од њега и једна шачица овдашњих ИПХ НВО...:cool:

Ти и Самсон УПОТРЕБЉАВАТЕ РЕЧ: ЕКОНОМИЈА - па економија је човече, пре свега ПРОИЗВОДЊА а не УГРАЂИВАЊЕ У ТУЂ РАД...

Имају.Да Путинове марионете остану на власти.Привремено.Незнам само која је порука овг што је Путин урадио,шта ти мислиш?:think:
mislim da je poruka koju amerika salje kroz nacionalizaciju svog General Motorsa sasvim jasna
uostalom ovaj text tj link koji je dat je link na neciji blog:think::think:

Јадно је то аргументовање по личности а не по теми. Тема је о КГБ пуковнику у улози спасиоца, а паре одлетеше из Русије. То што је код нас олош, не значи да су црвени беле раде!

odletele?? ja ne bih tako rekao..pre ce biti da bacuske kupuju zapadne firme i tehnologiju..koliko se secam jos za vreme putinovog predsednikovanja ruske firme su drzale 30 odsto trgovine naftinim derivatima u americi recimo

Слободнотржишна, правдољубива, трансродна и свака друга врста банде може само да прди из даљине, са безбедне удаљености. Куда Валодја Грозни прође ту не расте ни фанатични чечен, ни западни квислинг, ни либерални мислилац.

Ето, сада сам чак и УДБАШ... вређаш веома а и пишеш ЗАБРАЊЕНЕ РЕЧИ НА ОВОМ ПДФ - па можда добије и мало баније...

У Манастиру Никољац у Бијелом Пољу у сценама из Страшнога Суда(16.век) - на веома завидном месту обешен за ноге виси КАМАТНИК, тј. банкар а одоздо гори ватрица...

Лично бих веома волео да у мојој земљи постоји неки муд*ња КОЈИ БИ ТАКО ПРЕСЛИШАО ОНУ ЛОПУЖУ МИШКОВИЋА КАО И ДРУГЕ СА ПОДУЖЕ ЛИСТЕ ПРОФИТЕРА И ГУЛИКОЖА...

Баћушка је СЈАЈАН ЛИК - то признаје цела Планета... мрзе га само гори од њега и једна шачица овдашњих ИПХ НВО...:cool:

Ти и Самсон УПОТРЕБЉАВАТЕ РЕЧ: ЕКОНОМИЈА - па економија је човече, пре свега ПРОИЗВОДЊА а не УГРАЂИВАЊЕ У ТУЂ РАД...

Брате шта си се толико наоштрио на нас?Пусти те приче.Мито Зилоти те воле:bye:

Е па онда си требао да ме отроуглиш зато што ''вређам'' власт. Значи и овде је иста цензура ко и на религији. Вербални деликт поново хара Србијом, демократија у пуном сјају(спала маска)!

То што би ти ''волео'' говори да дајеш предност емоцијама а не резуму и чињеницама, зато и навијаш за КГБ(руска ЦИА, братске службе). Схвати, не бори се против тајкуна тако што прво пустиш да се накоте, па онда оне који неће да играју уз оде путину, сецкаш. Против монополиста се бори тако што им се недаје ни да дишу а не прво да покупују све и издиктирају цене сиротињи, па им онда лупаш пацке због имиџа.

То што га признаје и поштује свет, ја бих се забринуо, јер је Бог рекао да цео свет у злу лежи, и да не познаје Њега који је Дошао у име Оца, него да познаје и хвали оне који долазе у своје име. То би барем као православац требао да знаш, али ти очито са православним духом немаш никакве везе, чим оне који анатемишу папу сваке године називаш папиним(уз то сте и ви сарадници са неокомунистима и демократама исто под анатемама пат. Тихона). Управу је владика Николај, када је рекао да је највећи фанатизам и острашћеност у ратовима и партијашењу. Зна ђаво како се обмањују ''емотивци'', ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ!

А о економији боље мало читај, уместо да закључујеш наслепо!

a onaj sarkozi i ona merkelova malo malo pa se sastaju il sa putina il sa medvedeva..
meni se cini da bacuske znaju vrlo dobro sta rade..
Масон је прво члан братства, па тек онда све остало. Са ким си такав си, свако свом јату лети!

Е па онда си требао да ме отроуглиш зато што ''вређам'' власт. Значи и овде је иста цензура ко и на религији. Вербални деликт поново хара Србијом, демократија у пуном сјају(спала маска)!

То што би ти ''волео'' говори да дајеш предност емоцијама а не резуму и чињеницама, зато и навијаш за КГБ(руска ЦИА, братске службе). Схвати, не бори се против тајкуна тако што прво пустиш да се накоте, па онда оне који неће да играју уз оде путину, сецкаш. Против монополиста се бори тако што им се недаје ни да дишу а не прво да покупују све и издиктирају цене сиротињи, па им онда лупаш пацке због имиџа.

То што га признаје и поштује свет, ја бих се забринуо, јер је Бог рекао да цео свет у злу лежи, и да не познаје Њега који је Дошао у име Оца, него да познаје и хвали оне који долазе у своје име. То би барем као православац требао да знаш, али ти очито са православним духом немаш никакве везе, чим оне који анатемишу папу сваке године називаш папиним(уз то сте и ви сарадници са неокомунистима и демократама исто под анатемама пат. Тихона). Управу је владика Николај, када је рекао да је највећи фанатизам и острашћеност у ратовима и партијашењу. Зна ђаво како се обмањују ''емотивци'', ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ!

А о економији боље мало читај, уместо да закључујеш наслепо!
Ја нисам економиста,али овај Мита где год нас види да учествијемо долази да се качи.Добро да није дошао на форуму хоби да ме прати.Кад будем писао о корњачама.(пиши о свом папагају можда ће да тврди да ти га је поклонио лично претходни папа):hahaha:

И опет, већи је тал 70 милијарди изгубљених (проћерданих) долара за девет година за Србију, него 300 за годину дана за онолику Русију.

Не секирам се ја за Русију докле год јој је Путина.
Брате пљачкају и једни и други, умешнији глумци и спасиоци захвате више, а народу све горе. Ал зато на пинку или б92 сазнају биће боље!!!
Ми смо ту где јесмо (на дну) због слепог веровања разноразним демократским, комунистичким и хибридним идеологијама, а не Богу. Бирамо да нас воде шмекере, џудисте, бекрије, ослободиоце, талере, фуњаре а не моралне људе. Сами смо криви јер смо пустили да нас лаже свака фукара и мафија, незнање и кукаичлук нас убише.

Back