Kfor smanjuje trupe, ali se ne povlači

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su Nasa Braca po Krvi i Veri!
Kolevka Rusije i Srbije je Kosovo-jer Svi Sloveni vode poreklo sa Balkana..
Ako je tako onda u redu,!!>Medjutim onaj Gvido,kaze da je toliko bilo mesavine krvi na Balkanu da se tacno ne zna cija je sve to krv !!Mislim da to nije resenje,jedino da se izgradi jedno desetak Fabrika visoke faze tehnoloske prerade,pa da se i Srbi i Albanci zaposle!!Da konacno ljudi pocnu nesto graditi i stvarati na ovim prostorima!!A ne kao ovaj iz Bostona poziva samo na nasilje ,da pevaju ikone dok majke kukaju!!>

Ako je tako onda u redu,!!>Medjutim onaj Gvido,kaze da je toliko bilo mesavine krvi na Balkanu da se tacno ne zna cija je sve to krv !!Mislim da to nije resenje,jedino da se izgradi jedno desetak Fabrika visoke faze tehnoloske prerade,pa da se i Srbi i Albanci zaposle!!Da konacno ljudi pocnu nesto graditi i stvarati na ovim prostorima!!A ne kao ovaj iz Bostona poziva samo na nasilje ,da pevaju ikone dok majke kukaju!!>
Sve ce to Rusi i Putin srediti kao Ceceniju..
Danas Ceceni podrzavaju Putina preko 95%..
Kazu da je Putin-poklon od dragog Alaha..
I Albanci ce to govoriti 2015 godine..

:roll:....gde su braca bila 99?

pristina_2.jpg

moguce smanjenje snaga za polovinu..........:think:..tema koja je malo pre zatvorena...cime je ova tema drugacija?..sta kaze postavljac?
ocemo o istim stvarima pisati 100 puta pod drugim nazivom..ono nije sija vec vrat?
Prvo ovo nije ista stvar,Situacija se bitno menja !!Verovatno je izvrsena neka procena,znaju oni da srbija nema para ni za penzije a kamo li za nesto drugo!!??

dakle pprocitaj sta pise na zatvorenoj temi...ista je..............i pokazala se kao nepotrebna i kao odlican poligon za vredjanje...i iz tog razloga i zbog prevencije treba kljuc
Mislim za vredjanje si u pravu,ako treba kljuc onda zakljucavaj,ali sa primitivcima se treba boriti argumentima,!!>Za svaku tvrdju traziti im obrazlozenje,nista na blanko,pa da vidis kako ce da nestanu odavde!!>

Putin i Alah mi ne idu,ali dobro!!>Samo reci ako imas neke podatke kako je to Putin sredio Ceceniju, ekonomiju,finansije ,mene to interesuje!!?>Nemoj opet na blanko,daj neke cifre !!>

Ceceni su svoje misljenje o Putinu pokazali na Izborima 2007-Putinova partija je dobila 99.3% glasova..

GROZNY, Russia, Dec 3 (Reuters) - Russia's volatile Chechnya, once President Vladimir Putin's biggest headache, ironically turned out to be a big success story for him in Sunday's election, according to official figures.

But the Central Election Commission's figures, showing that Chechens voted in droves for the Kremlin chief's party United Russia, had some locals scratching their heads.

The figures indicated that 99.2 percent of voters in the war-ravaged region of southern Russia had taken part in the poll and 99.3 percent of them had voted for United Russia.

http://www.reuters.com/article/homepageCrisis/idUSL03585550._CH_.2400

Poslednja izmena:
Ceceni su svoje misljenje o Putinu pokazali na Izborima 2007-Putinova partija je dobila 99.3% glasova..

GROZNY, Russia, Dec 3 (Reuters) - Russia's volatile Chechnya, once President Vladimir Putin's biggest headache, ironically turned out to be a big success story for him in Sunday's election, according to official figures.

But the Central Election Commission's figures, showing that Chechens voted in droves for the Kremlin chief's party United Russia, had some locals scratching their heads.

The figures indicated that 99.2 percent of voters in the war-ravaged region of southern Russia had taken part in the poll and 99.3 percent of them had voted for United Russia.
Odlicno i koliko je u medjuvremenu povecan BNP?po glavi cecena??Koliko je ulozeno u razvoj industrije?Koliko se povecao izvoz??koliko je porastao zivotni standard cecena??Koliko je izgradjeno novih puteva bolnica i skola??Imas li neke podatke?>>Da znam ne bih te pitao>

Dokaz da je tema besmislena... Kakve ovo ima veze sa KFOR-om i Kosmetom... :thumbdown:
Kako nema veze ,??Ako je istina sto covek kaze,ako se zaustavio rat,ako je rusija ili neko drugi poceo da gradi i dize poruseno,zasto se nesto od toga ne bi primenilo i na ovu ssituacciju,brate rat je nejgore moguce resenje !!>>Postoje mnogo jaca i efikasnija sredstva od nasilja !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back