КФОР одлази на лето

Импресија

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Covek je u pravu, a ono sto je danas VS je daleko od onoga sto je bila VJ.
Ipak je BOTA sproveo "profesionalizaciju" :evil:

p.s. Sto se tice HV (ili kako se vec zovu), siguran sam da bi Operaciju Kosmet odradili sa odlicnom ocenom i ne samo da se niko od siptara nebi vratio na Kosmet, vec naprotiv, nikad nebi otisli, ostali bi svi u zemlji.

знам да је у праву. то је лепо приметио али се зато смеје...
они би стали на њихову страну...:dontunderstand:

знам да је у праву. то је лепо приметио али се зато смеје...
они би стали на њихову страну...:dontunderstand:

Sumnjam, mislim da bi cak slali i dobrovoljce kad bi zauzvrat podrzali "njihovu stvar" u BiH, sto bi ujedno pomoglo i nase interese u vezi RS.
Sve bi se to lepo dogovorilo, da Srbi konstantno ne biraju maloumnu stoku da ih predvodi.
:evil:

Sto manje uniformi tim bolje !!!

Kad ce VS i zandarmerija da se povuku iz Presevske doline ?

Они могу само у једном правцу. Немој да бринеш.

Тема

Имам осећај да ће Амери да побегну и из Босне и са Космета и да нас оставе балканским страстима, а онда ће препланули амерички председник и мали међед да воде шаховску борбу.

Covek je u pravu, a ono sto je danas VS je daleko od onoga sto je bila VJ.
Ipak je BOTA sproveo "profesionalizaciju" :evil:

p.s. Sto se tice HV (ili kako se vec zovu), siguran sam da bi Operaciju Kosmet odradili sa odlicnom ocenom i ne samo da se niko od siptara nebi vratio na Kosmet, vec naprotiv, nikad nebi otisli, ostali bi svi u zemlji.

HV nije ovdje tema.
Ja sam htio skrenuti pozornost na taj omalovažavajući stav prema oružanim snagama Srbije, pošto prije nitko nije zamijetio.
Vidim da sam i uspio, ali naravno, nepoželjno je kad vam to neko sa strane ukaže, pa je potrebno vrijeđanje.
Da je HV takva kakvom si je opisao, nebi Srbija imala problema s izbjeglicama.
A da bi naši vitezovi taj problem odavno riješili - to je istina! :evil:

Sto manje uniformi tim bolje !!!

Kad ce VS i zandarmerija da se povuku iz Presevske doline ?

1. Preševska dolina kao geografski pojam ne postoji, sem u Arnautskim glavama.
2. Sa juga Srbije će se povući žandarmerija kada Arnauti počnu da se ponašaju kao lojalni građani, i kada se završi saga sa kosovskim teroristima, jednom zauvek, odn. kada prema KiM ne bude postojala granica srpskog suvereniteta.
3. VS se nikada neće povući. Vojska treba da je prisutna na teritoriji cele svoje države.

Kratko i jasno.

Koji egzodus i koje nove ratne sukobe ti vidis.
Pa Srbija nije nista ucinila kad su dosli,kad se odvojilo Kosovo sada ce nesto da ucine.Malo misli.

Draga moja, pa i ja o tome pričam... Nije Srbija ništa uradila, niti će sad, niti može u buduće...

Ako se ponovi nasilje od 17 marta i ako preostali Srbi južno od Ibra krenu u egzodus, ja o tome pričam!!!:rtfm:

Ako kosovske vlasti krenu u sprovođenje i uspostavljanje kosovskih zakona na teritoriji celog Kosova uključujući i Mitrovicu uz pomoć EULEXa, šta onda?

Ako kosovske vlasti pod patronatom eulexa, zabrane sve finansijske tokove novca i pomoći koje nisu u skladu sa njihovim zakonima? Šta će biti?

Ako kosovske vlasti postave carine na granične prelaze uz granicu sa Srbijom, misliš da sve to neće izazvati novi egzodus Srba?

Misli o tome...

Mislim ja o tome ,samo ko sam ja i ti da odlucemo u to ime.
Imam toliko svojih problem a da bih mislila da li ce KFOROVSKI vojnik da ode sa Kosova.
Krenuo je novi mesec,treba da se plate zaduzenja Srbiji da ne dosli da nam vrse popis stvari.
Ti i ja ako ne platimo struju,telefon i ostale komunalije odmah dolaze da nam ebu kevu zbog ne placanja.
Oni su bre nauzimali sta su mogi i kraj,sutra kad ode kuci bice heroj.a mi treba da mislimo kako ce mo preziveti do sledeceg meseca.
Malo vise trebas da se brinemo oko toga.

Back