Кербер

Ne videh temu, ako je ima, izvinjavam se.
E, pa zanima me vase misljenje o ovom sjajnom bendu, omiljena pesma, stih, album...stagod:)
Za mene je najbolji album Ratne igre iz `84. Nisam ih slusala uzivo, valjda ce biti prilike.

Hteo bih da budem pesma,
pesma na tvojim usnama,
vojnik u tvome ratu, - covek od kamena.
Hteo bih da budem reka,
izvor u tvojim ocima,
cuvar zvezda u tvojim besanim nocima.
Nek traje, dok traje,
A posle nek’ zvona zvone tuznima.
Pokloni moje zelje
mesecu mladom zadnji put
i vrati prah prahu, pepeo pepelu.
A kada noc sklopi krila i magle padnu srebrne,
nacices put do druge obale.
Nek traje, dok traje,
A posle nek’ zvona zvone tuznima. :heart:

Obožavam ih! :) Jedan od meni najdražih domaćih bendova i svakako jedan od najboljih. Omiljeni albumi: Seobe i Ljudi i bogovi. Omiljene pesme: Bolje da sam druge ljubio, Još samo ovu noć mi daj, Ratne igre, Kad ljubav izda, Sa tobom ne mogu dalje, Čovek od meda, Od srca daleko, Na raskršću, Između jave i sna, Bliznakinje, Kad prođe sve, Svet se brzo okreće, Igraj sad, Hteo bih.....

Једна су од омиљених ми домаћи група, једноставно их обожавам! (што се види и по мојој локацији, јелте :)).

Свиђа ми се идеја за назив пјесме Човек од меда, баш одговара имену групе.

Jao,pre neki dan sam ukljucila pesme i pevam ih i kako ide koja tako pevam. Moj brat me upitao "Ima li koja pesma da joj ti ne znas text?"...
Wow... Mislim da cu zauvek biti ocarana i zauvek voleti njihove divne pesme...

Hm,Kerber...genijalna grupa,obozavam Galetov glas,uvijek se najezim kada slusam "Bolje da sam druge ljubio","Hajde da se volimo","Cudna stvar"...:) Jedna od nasih najboljih grupa,u svakoj situaciji mi prija da ih slusam.

Uh,pre sam dosta slusao Kerber!!! Galeta sam slusao 2003. sa Najdom u Kg-u,kibnuo sam sa mature zbog te svirke i nije mi zao. Onda su jos jednom svirali u Holideju u Bg-u a mislim da je bio i na onom koncertu Alogie.

Dakle,tri puta sam video Tita.. tj. Galeta :lol:

Back