Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi se jako sviđa.
Ovo mi se jako sviđa.
Da..Baš su zanimljive..I verovatno unikati ..Ne prave se serijski ,predpostavljam.Ne zna se koja je bolja. Jasno je da su vrhunski keramičari u pitanju.
Da..Baš su zanimljive..I verovatno unikati ..Ne prave se serijski ,predpostavljam.
Da..Kompletni paketić.Većina su unitakti. Kod keramike je sjajno što ona objedinjuje slikarstvo i skulpturu pored same keramike. Autori su pored toga što su veoma vešti keramičari i odlični slikari.
Ne osporavam to ..Staklo je tehnoliški zahtevnije što podrazumeva da se manje ljudi njime bavi mada i u toj disciplini ima sjajnih umetnika.
Čekaj..Ovo je staklo?
Da, samo ima staklo posebnu temu ..Da, da, i ovo. Neki radovi su neverovatni.
Očekujem ukor.Da, samo ima staklo posebnu temu ..
https://forum.krstarica.com/threads/staklo-duvano-staklo.920354/page-3#post-43343384
Ne možemo mi ni u čemu sa zapadom da se merimo.Ali na zapadu naročito industrija ulaže u umetnike koji su vešti u raznim materijalima jer im rešavaju razne probleme u vezi tehnologije izrade serija.
Iz naše perspektive sve to izgleda kao SF međutim tamo je umetnost u veoma tesnoj sprezi sa industrijom.
Nema ukora..Očekujem ukor.
Ima naših ljudi na zapadu koji rade fenomenalne stvari.Ne možemo mi ni u čemu sa zapadom da se merimo.
I digresija koja omogućava poređenje je regularna.Nema ukora..
Prebaciće Poli tamo staklo ..Ona je Mod ovde ..
Opušteno.
Da..Ovde kreativnost ne prolazi ..Ima naših ljudi na zapadu koji rade fenomenalne stvari.
Ne radi se tu samo o ljudskom potencijalu već o tome što je naš sistem potpuno nefunkcionalan ili bolje rečeno opstruišuć po misleće i kreativne ljude.
To je mentalitet minulih vremena sa kojim sam se sretao na svakom koraku.Da..Ovde kreativnost ne prolazi ..
To uglavnom smatraju gubljenjem vremena...
Daaa...kič vrišti na sve strane ..Istina.To je mentalitet minulih vremena sa kojim sam se sretao na svakom koraku.
Ovdašnja pseudoelita više ceni kič i kopiju, ovo prvo zato što je nedovršena a drugo zato što je jeftinije.
Sve skupa to proizvodi nešto niže od medikritetizma koji karakteriše vizuelni identitet Srbije.
Ovo je inače era kiča ali ima još ljudi - enklava kulture koji nekako opstaju.Daaa...kič vrišti na sve strane ..Istina.
Prebaciću ono staklo na temu,ali hvala lepoj diskusiji..