gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
macko odlicna ideja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Š`a ima
Porcelan čisti Ja pip`o rukama
Uvozim ja to iz Španije
http://www.ceramicagomez.com/porcelanico.php?language=en_US&dim=44x44&col=Ipe
http://www.ceramicagomez.com/porcelanico.php?language=en_US&dim=44x44&col=Ipe&nav=des
Да ли су керамичке плочице беле боје ружне за купатило?
Mislim na samo jednu tu jednu belu boju. Imam ponudu za neku kompenzaciju pa ne znam da li da prihvatim. Zasto? Zato sto mnogi komentarisu da je bela kao da je bolnicko kupatilo.
Mislim na samo jednu tu jednu belu boju. Imam ponudu za neku kompenzaciju pa ne znam da li da prihvatim. Zasto? Zato sto mnogi komentarisu da je bela kao da je bolnicko kupatilo.
s obzirom na smajli (laugh), rekao bih da si ironicna.a bela je za mene uvek bila i ostala jedna od omiljenih boja
a kad smo vec kod mozaika, ne mogu a da se ne setim firme bisazza. evo i zasto
Nije bila ironicna (govorim bez dozvole u Milicino ime, siguran sam da sam u pravu), bele plocice su nevezane za trendove i sa malim detaljima, mogu biti uvek zanimljive.s obzirom na smajli (laugh), rekao bih da si ironicna.
nego koliko se ugrubo krecu cene domacih zidnih keramickih plocica, neke najjeftinije varijante?
s obzirom na smajli (laugh), rekao bih da si ironicna.
nego koliko se ugrubo krecu cene domacih zidnih keramickih plocica, neke najjeftinije varijante?
Kada vec Bisazza citiras, da li si upoznata sa cenama(mislim na orig. ne na Kinesku imitaciju
naravno da jesam. od nekih stotinak pa do par hiljada eura po metru kvadratnom, zavisno od samog mozaika.
nisam upoznata sa cenama kineskih imitacija.
Tako je Milice, mislim da Bisazza nije u relaciji cena-efekat nesto sto bi "normalni smrtnik" trebao da koristi a i brzo se...dobije kic (kineska se dobije za 10-15 € ali, izgled...jeftino), nekada je i ovde imala primenu (samo uzi krug) ali...prosla su ta vremena Kreativnost planera je bitnija od materijalaKada vec Bisazza citiras, da li si upoznata sa cenama(mislim na orig. ne na Kinesku imitaciju
naravno da jesam. od nekih stotinak pa do par hiljada eura po metru kvadratnom, zavisno od samog mozaika.
nisam upoznata sa cenama kineskih imitacija.
Vec sam pomenuo na drugoj temi, uskoro cu vam pokazati starije stvari (10-25 godina unazad) kako moze kupatilo da izgleda i koliko toplote i privlacnsti treba da bi se covek prijatno osecao
Tako je Milice, mislim da Bisazza nije u relaciji cena-efekat nesto sto bi "normalni smrtnik" trebao da koristi a i brzo se...dobije kic (kineska se dobije za 10-15 € ali, izgled...jeftino), nekada je i ovde imala primenu (samo uzi krug) ali...prosla su ta vremena Kreativnost planera je bitnija od materijala
Vec sam pomenuo na drugoj temi, uskoro cu vam pokazati starije stvari (10-25 godina unazad) kako moze kupatilo da izgleda i koliko toplote i privlacnsti treba da bi se covek prijatno osecao
pa nisam ih ja stavila zbog ne znam ni ja cega, meni su lepi i ja im se divim. svesna sam da bisazza ima vrlo malo kupaca kod nas.
sto se same kreativnosti tice, to nisu mozaici koji striktno idu u kupatila, mogu se postaviti bilo gde u kuci.
a sto se tice izbora, kako starijeg tako i novijeg, sve je stvar ukusa i finansijskih mogucnosti. neko voli minimalizam, neko kic, neko voli stilski namestaj, neko kupuje bilo kakav jer nije u situaciji da mnogo bira. izbor je neogranicen
`naš kako .. ako se tebi to sviđa, ti stavi
Mislim, to može i na kraju da ispade extra.... nemoj ti da uzimaš moje mišljenje za odluku
Ja sam npr sto puta experimentisao nešto u sobi ili negde, i ko god je došao prvi put nikome se nije sviđalo ... a posle su isti ti ljudi, počeli da gotive "to"
A uopšteno ne uzimam savete od nikoga .... na hiljadu stvari za koje bi pitao nekoga, video bi da oni to ne vide kako ja vidim ... i išao po svome ... pogrešio sam par puta na neke sitnice ... i ne kajem se Smatram da iako sam dosta mlad, imam više "iskustva" nego većina drugih starijih
Tako da .... probaj to što si htela .... pa šta bude .... na kraju krajeva, štemaricu u ruke i udri
Ili recimo, ako ti se baš sviđa mozaik ... napravi ga od nekih pločica boje kao što si spomenula, te zelene
Ne znam kako izgleda tu kompletan enterijer .... možda možeš recimo i neku rasvetu da ubaciš? Neki hand-made, recimo 2 neonke po dužini, i preko njih neko belo staklo .... tamno .... ili plastika .... zavisi .... da daje svetlost, ali da se ne vidi ....
Ili možda da probaš da nađeš neku borduru, ima ih dosta u dimenziji 15x45 recimo, neku u imitaciji kamena
Ovako nešto mislim:
Vec sam za izgradnju potkrovlja, za ovih par meseci potrosio vise hiljada evra, i novcanik mi je pri kraju. A hocu da se uselim do zime.Ne razumem zasto trazis "jeftine",