KEOPSOVA PIRAMIDA GRAĐENA IZNUTRA

Znam da sam nacrtao kao pravougaonik, to sam za 5 minuta. Tek kao ilustracija. :D
Ali mi se dopada ideja oktahedrona. 8-)

Illuminat, znas ko je Tetra, on to pise. A njemu mogu verovati skoro sve.
Posto i on iznosi ovakve price kao i ti, samo ponegde sa malim izmenama.
No, dok ne vidimo nesto vise, ti detalji nisu toliko bitni.

Dali si ikada bio na Superzoni? I dali to pod nickom Ehud thenebaum?
Mislim da su neki rekli da si to bio ti.

Ako nisi bio, mogao bi tamo da nadjes mozda nesto zanimljivo. :)

Pre neki dan sam saznao neke zanimljive stvari, koje sam prvi put cuo.

Nije mi jasno zasto to dosad niko nije spomenuo.
WEISHAUPT, ako znas nesto o ovome- pisi!

Piramida u Egyptu je gradjena kao octahedron. Znaci to sto vidimo na zemlji isto tako ide i u dubinu.
Ilustrovao sam paintom slikicu, da bi se moglo lakse pojmiti. I to su gradili Atlantidjani. :) 8-)

piramdsg5.gif

Da i ja sam rekla da su Atantidjani gradili...
Izvor informacije Aristotel...

Da Superzona Hatona. Odlican forum za ovakve, samo ozbiljnije diskusije. :)

Samo, ako su ovo nadprirodne pojave i misterije. Zasto odnda Svabov toliiko voli da zalzai ovamo.
To samo dokazuje njegovu ogromnu zedj za paranormalnim, bez obzira na prirodne nauke.

Sta su to Romulijanci?

Piramide sigurno nisu samo grobnice. Grobnice su maska. Zasto onda danas Americki predsednik ne gradi
sebi nesto tako exkluzivno luxuzno? A pre 3 hiljade godina faraon je gradio, i to bez masina.

Sigurno su gradili Atlantidjani.

Posle cu obrisati neke kratke beznacajne postove, ok? Da se ne zatrpa previse.

Aristotel i Platon su super. 8-) :)

Samo, ako su ovo nadprirodne pojave i misterije. Zasto odnda Svabov toliiko voli da zalzai ovamo.

obozavam da se smejem nedostatku pameti i kolicini gluposti u svemiru.

To samo dokazuje njegovu ogromnu zedj za paranormalnim, bez obzira na prirodne nauke.

to dokazuje samo da sam zdrav covek, posto se mnogo smejem tekstovima na ovom forumu.

Sta su to Romulijanci?

rasa koja je u saradnju sa Vulkancima osnovala zivot u Suncevom sistemu.

Zasto onda danas Americki predsednik ne gradi
sebi nesto tako exkluzivno luxuzno?

zato sto niko normalan ne voli da spava u brdu kamenja bez prozora.

Uopste nebih rekao da ovde ima nedostataka pameti, radije visak maste.

Recimo Svabov, sta ako se varas? Sta ako postoji trece oko, i sve te misterije?

Sta ako je piramida bas oktahedron koju su gradili Atlantidjani? :)

Onda nije sve ovo glupost svemira.
Nije cak ni lose smejati se malo na ove misterije, smesne su, ali istinite. Nije svacija verzija
istinita, ali same po sebi piramide su misterije. Dali je smesan faraon onda?

A, ne da predsednik gradi kucu, vec grobnicu, za spomen sebi. kao znak da je bio znacajan. ;)

Jaganjci su ok, uzivaju. 8-)

Svabov, to su govorile sve hrišćanske crkve, a kad je došla 2000. pomerili su ponovni dolazak Isusa Hrista i smak sveta na 2999. godinu da bi hrišćanstvo opstalo još jedan milenijum.

Није тачно да су то говориле све хришћанске цркве.
Црква се никад није изјашњавала о Христовом Другом доласку али јесу многе секте.
Сам Христос у Св. Писму сведочи да нико не зна кад ће он Други пут да дође.
Буди прецизнији следећи пут...

Moja baba pravoslavna Crnogorka je 80-tih redovno čitala Svetosavsko zvonce, glasilo SPC. U jednom broju sam svojim očima pročitao "kako će Isus ponovo doći negde između 1999. i 2000. godine". Tada sam bio mali, ali sada kada više nisam hrišćanin i kad sam pre dve-tri godine u takođe Svetosavskom zvoncu pročitao da će se to dogoditi između 2999. i 3000. godine sve mi je bilo jasno. Pretpostavljam da i druge crkve šire ovakve ideje ne bi li naterali ljudski rod (onih 1,8 od 7 milijardi ljudi) da još 1000 godina veruju u Isusa Hrista.

Moja baba pravoslavna Crnogorka je 80-tih redovno čitala Svetosavsko zvonce, glasilo SPC. U jednom broju sam svojim očima pročitao "kako će Isus ponovo doći negde između 1999. i 2000. godine". Tada sam bio mali, ali sada kada više nisam hrišćanin i kad sam pre dve-tri godine u takođe Svetosavskom zvoncu pročitao da će se to dogoditi između 2999. i 3000. godine sve mi je bilo jasno. Pretpostavljam da i druge crkve šire ovakve ideje ne bi li naterali ljudski rod (onih 1,8 od 7 milijardi ljudi) da još 1000 godina veruju u Isusa Hrista.

То сигурно није објављено у Светосавском звонцету, осим можда у тексту о некој секти и њеном учењу.
Православна Црква НИКАД није највљивала датум Другог доласка Христовог.
И СЗ уопште није гласило СПЦ већ је то Православље.
Оно је мисионарско издање.
Поткрепићеш своју тврдњу само ако наведеш број СЗ-а у ком је то изашло.

То што неко (ко год он био) да себи за право да одређује Други Христов долазак довољно говори само за себе, а такође ни најмање не умањује истину да ће Исус Христ заиста доћи. Свако ко живи свој живот чувајући се од греха (онолико колико је то могуће нама грешнима) зна колико истине има у одређивању дана и датума Његовог доласка.

Ljudi, to što ste ispričali obojica može da važi za vas hrišćane kao što i ono što je Muhamed govorio važi za muslimane. To što ste ispričali ne važi ni za jednog muslimana, kao što njihova priča ne važi za vas. A za mene ne važe ni vaše ni njihove priče. Ne znam zašto padosmo u religioznu diskusiju, nije mi to bio cilj prvim postom koji ju je izazvao. Dijenek, pročitao sam u Svetosavskom zvoncu, ali ne mogu ti navesti broj jer ne čuvam taj časopis, pročitao sam ga u naletu. Što bih čuvao taj časopis kad čitam neke druge časopise, recimo Šestar.

Наравно да ово што смо рекли важи за нас.
То је ствар вере.
Али, оног дана кад наша вера буде потврђена Догађајем доласка, важиће за све.
И тад ће се пројављивати вера.

Neće nikada važiti za sve. Žitelji nekih drugih planeta u drugim svetovima nikada nisu čuli ni za Krišnu, ni za Budu, ni za Mitru, Ni za Isusa, ni za Muhameda; kao što ni mi nismo čuli za njihove "božje sinove" i "mesije". Shvataš li poentu? Dakle za 5,2 milijarde ljudi na našoj planeti nikada neće važiti hrišćansko učenje.

Ljudi nemojte ovde o religiji. (i ja sam obozavalac :D ) Ali nije ovde mesto.

Prema oftopiku necu biti toliko strog da brisem, ali ne nastavljajte sa tom pricom.

Illumi, zitelji drugih svetova nisu culi za ove Bogove iz razloga sto se drugacije zovu u drugim svetovima.
Mozes beskonacnog nazvati kako hoces, i isto i kreatora ili unistitelja itd.

Dali bi neko nakacio ovde nekoliko slika piramida?
Ko ima neka postavi, dosad na ovoj temi jos nisam video. :)

Zar je ovo bilo moguće izgraditi golim rukama?

pyramid21.jpg

P.S. Almsivi, gore pomenute ljude (Buda, Hrist, Muhamed) religije ne nazivaju bogovima, no božjim izaslanicima, ali nećemo više o religiji.

Da ponovim nešto od juče. Izračunali su najbolji arhitekti današnjice, nekolicina njih iz Njujorka i Čikaga, da bi izgradnja egipatske opiramide danas koštala 5 milijardi dolara i da bi se sa današnjom tehnikom gradila oko četiri godine. Šta vam to govori?

Zar je ovo bilo moguće izgraditi golim rukama?

da

Da ponovim nešto od juče. Izračunali su najbolji arhitekti današnjice, nekolicina njih iz Njujorka i Čikaga, da bi izgradnja egipatske opiramide danas koštala 5 milijardi dolara i da bi se sa današnjom tehnikom gradila oko četiri godine. Šta vam to govori?

ama bas nista
5 mil dolara je mala cifra
a i 4 godine za gradnju tolike gradjevine nije puno.

nego, uputi nas na taj "proracun" od 5milijardi dolara.

U Egipatskom Muzeju u Kairu cuva se jedna statua Kefrena napravljena od crnog diorita.
Na prvi pogled sama statua lici na milion drugih koje se unutar muzeja mogu videti ali obizrom da je stara nekoliko hiljda godina ostaje pitanje kako i cime je to radjeno obizorm da mi danas diorit obradjeujemo samo laserom...Jos jedno pitanje na koje se ne moze dati odgovor a najmanje realan je da su je klesali robovi...

Back