- Poruka
- 6.825
Unsaie, kako te nije mrzelo da pišeš ove neozbiljne gluposti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unsaie, kako te nije mrzelo da pišeš ove neozbiljne gluposti?
Odredjeni krugovi govore o tome da se piramide Romulanske tajne baze pomocu kojih ce zavladati ovim delom Svemira.
Pre neki dan sam saznao neke zanimljive stvari, koje sam prvi put cuo.
Nije mi jasno zasto to dosad niko nije spomenuo.
WEISHAUPT, ako znas nesto o ovome- pisi!
Piramida u Egyptu je gradjena kao octahedron. Znaci to sto vidimo na zemlji isto tako ide i u dubinu.
Ilustrovao sam paintom slikicu, da bi se moglo lakse pojmiti. I to su gradili Atlantidjani.8-)
![]()
Samo, ako su ovo nadprirodne pojave i misterije. Zasto odnda Svabov toliiko voli da zalzai ovamo.
To samo dokazuje njegovu ogromnu zedj za paranormalnim, bez obzira na prirodne nauke.
Sta su to Romulijanci?
Zasto onda danas Americki predsednik ne gradi
sebi nesto tako exkluzivno luxuzno?
Recimo Svabov, sta ako se varas? Sta ako postoji trece oko, i sve te misterije?
Sta ako je piramida bas oktahedron koju su gradili Atlantidjani?![]()
Dali je smesan faraon onda?
Svabov, to su govorile sve hrišćanske crkve, a kad je došla 2000. pomerili su ponovni dolazak Isusa Hrista i smak sveta na 2999. godinu da bi hrišćanstvo opstalo još jedan milenijum.
Moja baba pravoslavna Crnogorka je 80-tih redovno čitala Svetosavsko zvonce, glasilo SPC. U jednom broju sam svojim očima pročitao "kako će Isus ponovo doći negde između 1999. i 2000. godine". Tada sam bio mali, ali sada kada više nisam hrišćanin i kad sam pre dve-tri godine u takođe Svetosavskom zvoncu pročitao da će se to dogoditi između 2999. i 3000. godine sve mi je bilo jasno. Pretpostavljam da i druge crkve šire ovakve ideje ne bi li naterali ljudski rod (onih 1,8 od 7 milijardi ljudi) da još 1000 godina veruju u Isusa Hrista.
Moja baba pravoslavna Crnogorka je 80-tih redovno čitala Svetosavsko zvonce, glasilo SPC. U jednom broju sam svojim očima pročitao "kako će Isus ponovo doći negde između 1999. i 2000. godine". Tada sam bio mali, ali sada kada više nisam hrišćanin i kad sam pre dve-tri godine u takođe Svetosavskom zvoncu pročitao da će se to dogoditi između 2999. i 3000. godine sve mi je bilo jasno. Pretpostavljam da i druge crkve šire ovakve ideje ne bi li naterali ljudski rod (onih 1,8 od 7 milijardi ljudi) da još 1000 godina veruju u Isusa Hrista.
Zar je ovo bilo moguće izgraditi golim rukama?
Da ponovim nešto od juče. Izračunali su najbolji arhitekti današnjice, nekolicina njih iz Njujorka i Čikaga, da bi izgradnja egipatske opiramide danas koštala 5 milijardi dolara i da bi se sa današnjom tehnikom gradila oko četiri godine. Šta vam to govori?