KEOPSOVA PIRAMIDA GRAĐENA IZNUTRA

Ljudi citam vase tekstove i cudim se tome kako raspravljate bezazlenom temom kako je sagradjena piramida. Valjda je bitnije da se pitate cemu ona sluzi? Da li znate da su sve piramide okrenute prema zvezdama a najveca prema zvezdi Sirijus. Apsurdno mi deluje da danas 4500 godina kasnije mi ne mozemo da otkrijemo kako su se piramide gradile. P.S. Zapitajte se sta ce piramide u Bosni i koja je njihova uloga, kad se dugo verovalo da piramide postoje samo u Egiptu?

Ја мислим да су њу градили Атлантиђани или Лемуријанци (Муовци)...
Данас не постоји технологија помоћу које бисмо ми изградили пирамиду.
Шта нам то говори?
Да ју је градио неко напреднији од нас...

Slazem se, tako sam i ja cula...

Znate za onu foru sa nenaostrenim ziletom u piramidi,
ili cak u srazmerno umanjenoj piramidi
(koja osim istih proporcija mora biti postavljena kao i orginal)..?
Kao zilet ako prenoci na mesecini istupi se,
a ako prenoci u piramidi ili samo u njenoj maketi naostri se..?

Tako nesto bi..?
Ako neko zna detaljnije neka mi objasni..?
Cini mi se da se radi o rasporedu cestica na ivici zileta i njihovom pomeranju...

Slazem se, tako sam i ja cula...

Znate za onu foru sa nenaostrenim ziletom u piramidi,
ili cak u srazmerno umanjenoj piramidi
(koja osim istih proporcija mora biti postavljena kao i orginal)..?
Kao zilet ako prenoci na mesecini istupi se,
a ako prenoci u piramidi ili samo u njenoj maketi naostri se..?

Tako nesto bi..?
Ako neko zna detaljnije neka mi objasni..?
Cini mi se da se radi o rasporedu cestica na ivici zileta i njihovom pomeranju...

Има та фора с жилетом.
Митбастери су је, као, оповргли али нису добро поставили експеримент и зато им није успело.
Жилет се наоштри кад се се стави у центар пирамиде, а храна се чува од непропадљивости...
А што се тиче Лемурије, мислим да је сателилтски снимак Малдива изузетно занимљив...

Ljudi citam vase tekstove i cudim se tome kako raspravljate bezazlenom temom kako je sagradjena piramida. Valjda je bitnije da se pitate cemu ona sluzi? Da li znate da su sve piramide okrenute prema zvezdama a najveca prema zvezdi Sirijus. Apsurdno mi deluje da danas 4500 godina kasnije mi ne mozemo da otkrijemo kako su se piramide gradile. P.S. Zapitajte se sta ce piramide u Bosni i koja je njihova uloga, kad se dugo verovalo da piramide postoje samo u Egiptu?

1) kako su to piramide "okrenute prema Sirijusu kada one predstavljaju pojas Oriona?
2) ko kaze da mi ne znamo kako su se gradile? o tome postoji...pa jedno milion arheoloskih dokaza
3) za te piramide u bosni jos niko nije dao valjan dokaz da one uopste postoje.
4) piramide postoje svuda po svetu, a ne samo u egiptu i u to se nije "verovalo" to se znalo.

Има та фора с жилетом.
Митбастери су је, као, оповргли али нису добро поставили експеримент и зато им није успело.
Жилет се наоштри кад се се стави у центар пирамиде, а храна се чува од непропадљивости...
А што се тиче Лемурије, мислим да је сателилтски снимак Малдива изузетно занимљив...

zilet ce se naostriti i kada ga drzis na vazduhu zato sto ce mu ostrica korodirati.
uostalom i ja sam probao slican eksperiment i nista nisam uspeo.

ma uostalom, ako ta nekakava "energija" postoji sto do sada niko nije napravio merni uredjaj koji ce to izmeriti

sta sa snimkom maldiva?

Da ti odgovorim:
1. Pricao nam profesor iz astronomije, kad smo ucili o zvezdama...
2.Ako se zna kako su se zidale piramide sto se onda ta teorija ne pretvori u praksu i ne sazida neka piramida pod istim okolnostima kao sto su gradjene u starom Egiptu.
3.Ocigledno da nisi obavesten to je tajna, ali kad dodje na videlo sve ce se otkriti...
4.Izvini ja ne znam da piramide postoje svuda u svetu, znam da su to grobnice faraona a ti ako znas neku piramidu (osim u bosni), reci mi gde se nalazi i koji je to faraon sahranjen u njima? Ako je uopste i postojalo? Zna se sta se podrazumeva pod pojmom Piramida.

Zidanje piramida mogu nekako i da zamislim...
Ali Stonehenge vec...
To mi je nekako veca misterija...
Vuci onoliko kamenje preko celog kontinenta... Strasno...
(za vrema Egipta i gradnje piramida je bar bio otkriven tocak i kola...)

Нисам сигуран да су имали точкове у време градње пирамида.
А чак и да јесу, камење је претешко да би га издржали обични дрвени точкови...

Pre neki dan sam saznao neke zanimljive stvari, koje sam prvi put cuo.

Nije mi jasno zasto to dosad niko nije spomenuo.
WEISHAUPT, ako znas nesto o ovome- pisi!

Piramida u Egyptu je gradjena kao octahedron. Znaci to sto vidimo na zemlji isto tako ide i u dubinu.
Ilustrovao sam paintom slikicu, da bi se moglo lakse pojmiti. I to su gradili Atlantidjani. :) 8-)

piramdsg5.gif

Nemam izvor. Ili rekao bih, da mi je to rekao jedan covek koji se zivotno time bavi.
Isto kao sto i ti Svabov sa prirodnim naukama. Samo cini mi se da taj covek im preko 50 godina.

Svabov
ajde da glasamo da ovaj pdf promeni ime u Cetvrto Oko...

Mozes da kazes sta god hoces, prvo si me nasmejao, :D , a drugo lupio si. ;)

Pa i ja se pitam zasto nam nauka ne daje ozbiljne informacije. Kao sto je i Illuminat rekao, te piramide
imaju neku nadprirodnu funkciju, u odrzanju 'neke energije'. Ali ne postoji nadprirodno, sve je to prirodno. :)

Almsivi, znam ja za ovu teoriju, razmatrali smo je na Arhitektonskom fakultetu. Na žalost nije održiva. Piramida nije octahedron zato što bi morala biti u pesku tačno koliko je iznad peska. Znači da je neko morao iskopati rupu u pesku duboku onoliko koliko je visoka piramida. Bio bi to ogroman i gotovo nemoguć posao. Mogu da kažem par reči o tome kako je nastala ova teorija. Naime, razgovarala dva masona, jedan na trećem i drugi na trideset trećem stepenu. I ovaj što je dospeo na viši nivo kaže novajliji kako prava masonska piramida počinje kad se pređe 33-ći stepen i da se iznad masonske piramide nalazi nevidljiva piramida od još 66 stepeni koja liči na obrnutu piramidu. I to je neko čuo, preradio, preneo na piramide u Egiptu i provalio kako se u pesku nalazi još jedna piramida. Da kažemo da temelji treba da budu širi od stubova ili nadzemnih elemenata svake građevine i da zaključimo da ni temelji egipatskih piramida ne mogu biti uži od samog objekta. Što će značiti da imamo samo nadzemnu piramidu.

Da ti odgovorim:
2.Ako se zna kako su se zidale piramide sto se onda ta teorija ne pretvori u praksu i ne sazida neka piramida pod istim okolnostima kao sto su gradjene u starom Egiptu.
3.Ocigledno da nisi obavesten to je tajna, ali kad dodje na videlo sve ce se otkriti...
4.Izvini ja ne znam da piramide postoje svuda u svetu, znam da su to grobnice faraona a ti ako znas neku piramidu (osim u bosni), reci mi gde se nalazi i koji je to faraon sahranjen u njima? Ako je uopste i postojalo? Zna se sta se podrazumeva pod pojmom Piramida.

a pa...ako nista drugo, na pravom si mjestu...:lol::lol::lol:

evo, djecko se snasao iz prve;
Forum Krstarice > Zabava > Natprirodne pojave i misterije > KEOPSOVA PIRAMIDA GRAĐENA IZNUTRA

a ne ko neki...:mrgreen:

Da ti odgovorim:

malo je promasio....

???????
zasto bi neko opet pravio toliku gradjevino pored svih mogucis novih materijala, stakla celika, legura dizalica.......

al ti je argument.....

aha, ali ti znas :D

4.Izvini ja ne znam da piramide postoje svuda u svetu, znam da su to grobnice faraona a ti ako znas neku piramidu (osim u bosni)

auf.....vec ti je neko rekao da malo vise proucis materiju kada pokusavas da vodis razgovor o necemu....

Izračunali su najbolji arhitekti današnjice, nekolicina njih iz Njujorka i Čikaga, da bi izgradnja egipatske opiramiode danas koštala 5 milijardi dolara i da bi se sa današnjom tehnikom gradila oko četiri godine. Šta vam to govori.

a druga nekolicina japanskih naucnika tajnog udruzenja sakura
je dokazala da su iluminate izmislili hriscani da bi imali bolje opravdanje za sve ratove na terenu evrope

dokazali su to analizom dnevnika pape pia koji je pisan kanji pismom
sto pored toga dokazuje i da je on u stvari japanskih korjena
sve potvrdjeno nasavremenijom tehnologijom lasera

naravno, ne mozas da znas to , to je tajno.. znaju samo vrijedni znanja... :cool:

:lol:

aha, a druga nekolicina japanskih naucnika tajnog udruzenja sakura

je dokazala da su iluminate izmislili hriscani da bi imali bolje opravdanje za sve ratove na terenu evrope
dokazali su to analizom dnevnika pape pia koji je pisan kanji pismom
sto pored toga dokazuje i da je on u stvari japanskih korjena
sve potvrdjeno nasavremenijom tehnologijom lasera

naravno, ne mozas da znas to , to je tajno.. znaju samo vrijedni znanja... :cool:

:lol:

lazu bolan...gusteri...pih... :roll:

Back