- Poruka
- 1.468
2) orion je u nasoj galaksiji....
tek sam sada video da sam napisao galaksiji, lapsus, mislio sam na suncev sistem, no tumaci kako zelis, svejedno... ti opet krivis kontekst...gde sam ja rekao ili aludirao da je sazvezdje ''kompaktan'' nebeski objekat?
tako nema govora o nekim ciklusima, rotacijama, blizini ovoga ili onoga.
3) orion ovakvu konfiguraciju ima vec par miliona godina, i zadrzace je jos par miliona godina
4) piramide imaju isti raspored kao danasnji pojas oriona
Iz citiranih ''cinjenica'' vidi se primena klasicnog skolskog znanja, koje je u jednom trenutku stalo, i pocelo da ide u sirinu, hraneci se samo gomilom informacija, od cije je tezine vremenom izgubilo potencijal da se uzdigne na sledeci nivo...ili da postane, sto bi ti rekao, 'open minded'... veca je slika nego sto nam to astronomija predstavlja, daleko veca nego sto je vidimo teleskopom...pricam ti, ti dozivljavas i posmatras fragment kao celinu. I u tom fragmentu svi tvoji omiljeni zakoni i teorije vaze i funkcionisu, iz prostog razloga sto upravo ti zakoni i teorije cine taj fragment koji za tebe predstavlja celinu.
Nemoj samo da se tripujes kako se ja pravim ''pametan'', da sam ja kao iznad i sl, jednostavno ti iznosim svoje misljenje i vidjenje, a to sto se to ne uklapa u ono sto ti smatras ''naukom'', i sto se ne mogu dokazati jedinim ispravnim opsteprihvacenim bogomdanim ''naucnim'' metodama, to nijednog trenutka ne znaci da je netacno ili neispravno ono sto ja pricam. Tu se jednostavno radi o, najcesce, besmislenim ogranicenjima koje je nauka sama sebi postavila, iskopala je sebi rov po kojem se krece, i sve nove informacije , sva nova otkrica moraju se kretati unutar tog rova.