M
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je to glupost. Osam dana bez hrane??? Nikako nemoj da se pridrzavas ovakve dijete. To nije zdravo!!!food freak:evo jedne zgodne dijete. zove se 2, 4, 6, 8. radi se o tome da se prvi dan unosi 200 kalorija, drugi 400, treci 600, cetvrti 800, zatim dva dana pauze (samo voda). posle toga pocinje novi ciklus, ponovo 200, 400, 600,i 800 kalorija na dan, ali se od hrane uzdrzavas 4 dana. na kraju treceg ciklusa 6 dana, i na kraju cetvrtog 8. sve u svemu ispadne oko 3600 kalorija za mesec dana! sta kazete?
-Brazil,meni ne treba Brazil......Devilishgirl:Anakin, ima tu necega
interesting...zato ja ne jedem meso cesto, a i bila sam vegetarijanac,(mada je to bilo iz principa).
I u ovom slucaju, u Srbiji je nemoguce bez toga, sto mi je potpuno ok, jer inace najpopularnije prase(jadno prase
) ne podnosim(miris, ukus, fuj, fuj),ali zato morska ribica,, skoljke, I can.
(Brazil zove!)
Devilishgirl:Anakin, ima tu necega
interesting...zato ja ne jedem meso cesto, a i bila sam vegetarijanac,(mada je to bilo iz principa).
I u ovom slucaju, u Srbiji je nemoguce bez toga, sto mi je potpuno ok, jer inace najpopularnije prase(jadno prase
) ne podnosim(miris, ukus, fuj, fuj),ali zato morska ribica,, skoljke, I can.
(Brazil zove!)
Devilishgirl:Imam srecu sto se u kuci "ne ubijaju od mesa" narocito svinjetine,super. Najgore je kad su slave i onda moras nekome objasnjavati...preglabati ."Zasto ne jedes meso? tj svinjetinu? A kako to? Kako izdrzavas, a kako mozes da prezivis bez svinje..hehe
??"...bljak.
Krvna grupa: A 8)
I hoce, ako se nastavi ovako...Devilishgirl:Stavice lock,..ponovo
![]()
Mala Mo:Sjecam se da sam putem jedne dijete uspjela da smrsam za mjesec i po 8 kg. Doduse, bilo je i ljeto, plivanje, izlasci, ali ipak to radim i danas, pa rezultata nema bas kako bih zeljela.
Molim nekog da ponovi tu dijetu, jer se ja ne mogu sjetiti svega, ako neko zna, neka nam napise ovdje.
Isto podijeljeno u 4 dana, 1. dan proteinski- jede se meso, jaja, sir, mlijeko, 2. dan ugljeni hidrati- krompir, sociva, pirinac? i slicno., 3. dan masti- tijesto, moze i nesto slatko, stangla cokolade, 4. dan je vocni, uglavnom sve voce se jede. Vecera je pola porcije rucka, a dorucak je uvijek voce u paru, ili pregrst sitnog voca.
Tako nekako ide, samo ja molim nekog ko ima to crno na bijelo, da napise. Hvala! I cmoka!
Ova dijeta je zagarantovana, ne izgladnjujes se, treba da se drzi 3 mjeseca, jer promijeni metabolizam, i kila se ne vracaju
Mala Mo:Zbilja? Nisam znala. Cak stavise, osjecala sam se super.
Mislim, unosis sve namirnice...
Po cemu je losa?Thanks