F
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FRIDA KHALO:FAT GIRL,
AKO ZELIS DA SKINES NEKO KILO, POTREBNO JE UNOSITE STO VISE PROTEINE! JER TAKO CES GUBITI MASLO TKIVO A OSTAJUTI MISICI)
TREBAS DA IZBACIS IZVESNO VREME VOCE I HLEB. JEDI STO VISE MESA I RIBE I UZ TO KOLIKO HOCES ZELENOG POVRCA A NE SARGAREPE,CVEKLE I PARADAJZ JER TA POVRCA SADRZE PUNO SECERA!!! NARAVNO POSLE CES MOCI BEZ PROBLEMA DA IH KONZUMIRAS ALI NE ZA POCETAK!
TAKODE MORAS DA PIJES BAREM 1.5l VODE DA BIH TAKO IZBACILA TOKSINE.
PRIMER :
DORUCAK
1 CASA MLEKA (250 ml) + 2 JAJA
RUCAK I VECERA
ZELENO POVRCE + 150 g mesa ili 200 g ribe
Dankicu, vec sam napomenula gore, iznad tvog komentara da je to Dijeta bez ugljenih hidrata.Sto znaci, da ako nije sa ugljenim h.onda je proteinska.dankic:Ima jedna super dijeta(proteinska),ali da bi bila uspesna moras strogo da se pridrzavas pravila,a glasi ovako:mozes da jedes sve vrste mesa,u bilo kom obliku i koliko god zelis.Mozes sa tim da kombinujes jaja,svezu papriku,krastavce.ali pazi ne smes ni grama secera da uneses.Od voca samo limun,a od pica samo voda.stim da sedmi dan mozes casu vina.dijeta je zaista delotvorna.I da usput pij neke vitamine.
Timplshved:Hm..probaj da se nerviras zbog necega pa ces da izgubis apetit heheJa sam sticajem okolnosti tako izgubila nekoliko kilograma
![]()
mrva:ja sam za 3 meseca smrsala 15kg tako sto sam uzimala dnevno oko 1200 kcal. Tablicu kalorija imas cak i na krstarici na prvoj strani kada udjes pod "hrana" ili nesto slicno. vezbe sam radila samo ujutro i to 10-15 minuta ( klasicne jutarnje ). Najbitnije je to sto mozes jesti sve ali u odredjenim kolicinama i sto nije stroga dijeta, uvek se nadje nesto da pregrizes kada si gladna. uz to mozes piti jabukovo sirce ili tablete od njega, cistis organizam i brze gubis kg.![]()
:shock: :shock: :shock:food freak:evo jedne zgodne dijete. zove se 2, 4, 6, 8. radi se o tome da se prvi dan unosi 200 kalorija, drugi 400, treci 600, cetvrti 800, zatim dva dana pauze (samo voda). posle toga pocinje novi ciklus, ponovo 200, 400, 600,i 800 kalorija na dan, ali se od hrane uzdrzavas 4 dana. na kraju treceg ciklusa 6 dana, i na kraju cetvrtog 8. sve u svemu ispadne oko 3600 kalorija za mesec dana! sta kazete?