Kažu da su me muzika i društvo promenili...

• Začetnik teme Začetnik teme zaljubljena metalka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rudy_kv:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Sta te cudi,mortisha? Ja sam joj samo savetovala da razmisli kakve su joj to drugarice...na neki moj nacin :wink:
pa u pravu si.. mislim da su joj bas prave, ne bi tako reagovale, ako nisu lako povodljive.. :roll: ali me cudi to sto volis da plasis ljudem.. ja tu ne nalazim nista interesantno :wink:
Pa,da,ovaj,cudna sam ja...
hairraise.gif
Da,da...znamo...veoma chudna...da,da :idea:
:D Pa,to je lepo! Jel da?

Courtney:
rudy_kv:
Courtney:
mortishaaa:
Courtney:
Sta te cudi,mortisha? Ja sam joj samo savetovala da razmisli kakve su joj to drugarice...na neki moj nacin :wink:
pa u pravu si.. mislim da su joj bas prave, ne bi tako reagovale, ako nisu lako povodljive.. :roll: ali me cudi to sto volis da plasis ljudem.. ja tu ne nalazim nista interesantno :wink:
Pa,da,ovaj,cudna sam ja...
hairraise.gif
Da,da...znamo...veoma chudna...da,da :idea:
:D Pa,to je lepo! Jel da?
draga, to nije kompliment! :lol: :lol: :wink: c c c

Trebala bi da se raspitas o tom Milanu.Mozda je lik mutan ili tako nesto.Nista ne mora da znaci, ali mozda tvoje drugarice znaju nesto sto ti ne znas.I nemoj da se krijes ako si luda budi luda i to je to.Ako ti se farba u roze ofarbaj se.Nemoj da se brines zbog njih.Po sebi znam da muzika postaje stil zivota, a ne samo ono sto slusate.I isto tako po tom stilu znam da nema gorih ljudi od grandovaca i onih sto slusaju city.Ljudi su niski (cast izuzecima) i zive po motoima pesama tipa:Mojne mala i Gacice.Jedino to mogu da ti kazem, a ako ti se decko sminka ili se oblaci cudno mozda je i to razlog.Uvek ostaje i ono da one nemaju petlju za to pa su ljubomorne, jer koliko god se mi trudili da to izbegnemo ljudi su drustvena bica i trude se da pripadaju nekoj grupaciji.Oni koji iskoce iz odredjenih okvira ili prestanu da im pripadaju postaju tabu i jezivi.U sustini vecina njih im se divi jer oni nikada ne bi imali petlju za tako nesto.Srecno i SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back