Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Problem je ako ne meres, a sat nece da ceka.u tom slucaju od umora toliko zahrces da ti postajes komsijama problemNekada kada zahrcem sam sebe se prepadnem
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je ako ne meres, a sat nece da ceka.u tom slucaju od umora toliko zahrces da ti postajes komsijama problemNekada kada zahrcem sam sebe se prepadnem
![]()

Problem je ako ne meres, a sat nece da ceka.![]()
u ratu si kao zaklan spavao pod granatama a sada ti kao malo buke smeta.Svi ste se nesto profinili,japiProblem je ako ne meres, a sat nece da ceka.![]()

Postoje određeni preparati dezinskciono-deratizacionog tipa čijom se masovnom upotrebnom ubije i po koja bablja štetočina, samo se prevrne. Jadnica odmorila se.
Ја сам у кући али препоручујем Барикаде препарат.ti si vec burzoazija,nisi kao ovi nasi cestiti proleteri iz blokova.Zive u zivinarnicima a smeta im kada kokoska iznad njih snese jaje,svasta od njihЈа сам у кући али препоручујем Барикаде препарат.
Istina, pada i prsti svuda, covjek me drma budi, velim "sta je, koji q. oces?" Ja jedva doceka, neeka samo tuku dobro je za predaniti!u ratu si kao zaklan spavao pod granatama a sada ti kao malo buke smeta.Svi ste se nesto profinili,japi![]()

Treba pedagoški delovati na druge učesnike u saobraćaju.
Zato imam više uspešnih Krivičnih Prijava protiv stanara.
To je tek početak.
Ja isto ali udarna buka se često prenosi vibracijom, pa u stvari te Konjine probude bez obzira na avio-čepove.Исповјед: Ја сам једно време спавао са чепићима у ушима. Радио ноћну а дневна бука ми је реметила сан.
Mene je jedna baba proganjala gotovo godinu dana dok jadnica nije skončala.Ја сам у кући али препоручујем Барикаде препарат.
Mene je jedna baba proganjala gotovo godinu dana dok jadnica nije skončala.
Pre toga me je prijavljivala nekoliko puta , sve sve ali kad me je prijavila vozim neregistrovani auto pola godine što nema veze sa kućnim redom prevršilo je svaku meru. Šta nju boli qurac što ja vozim neregistrovan auto.
pre rodi dete , pa onda govori o vaspitanju. kompleksno je to, ne razumes ti tu nistaKakva hiperaktivna deca? Postoje vaspitana i nevaspitana deca i kraj priče.
Kao što postoje odgovorni i neodgovorni roditelji.
izgleda da je to tesko objasniti i ovde na forumuKo ce objasniti glupim pandurima,da dete od godinu,ili malo vise,cim prohoda,ono i trci.Kako objasniti toliko malom detetu da je kucni red.
То је један обичан мит.Ми имамо доста судских предмета, али од тога само неколико процената чине парнице."E sada cu sve da vas tuzim!" kaze Srbin....
Srbi vole da se tuzibakaju.
Samo ko nema dete, ne zna.Тешко је замислити да дете од две-три године које тежи 10-15кг и једва трчи може правити несносну буку. Осим ако није потковано?
Da ali, zamisli da neki Siledžija sada krene tebe da teroriše.Samo ko nema dete, ne zna.
1) Kome smeta buka, kao sto neko rece, neka se preseli u pasivne krajeve.
2) Stan u vecim gradovima danas izadje jednako kao i kuca u nekim perifernim krajevima grada (sto je, recimo, na Zapadu i stvar prestiza), pa cak ne i perifernim. Za 70-80 soma evra umesto stana od 70-80 kvadrata moze pristojna kucica od 100 kvadrata da se napravi i da se bude svoj gazda.
3) Ko ima te pare, a kupuje stan je u dusi komunista koji voli da zivi u nekoj vrsti komune i deli krov sa jos 400 ljudi, a moze biti i lenjivac, s obzirom da je stan lakse odrzavati nego kucu.
Najzad, moji su klinci jako mirni i lepo vaspitani, ali su deca, na prvom mestu. Kada je kisni ili suvise hladan dan, pa jos ako tako spoji nekoliko dana, napune se energijom i koliko god da ih opominjes, zaborave se, jer zamisli samo - to su deca. I onda kada se mirno igraju, ispadne neka igracka na pod, sapletu se i padnu, pomere stolicu da bi seli, jasno, nekad i potrce pet-sest koraka, a to se sprat ispod cuje neverovatno jako, kao da bombe padaju, govorim iz iskustva.
Ko ima kucu, moze sebi na spratu da podigne gluvu sobu, ili u podrumu, ili da napravi letnju kucicu, ili da napravi zastakljeni balkon. I eto mira i tisine.
Oni koji kenjaju i sve im smeta, pa to su uglavnom neki luzeri bez ribe ili momka, bez perspektive, bez para ili sa nedovoljno kinte, socijalci, sirotinja i tako kojekakvi pajseri. To su oni koji ce kada budu imali 70 da buse lopte klincima i da ih pickaraju bez posebnog razloga, matori baksuzi kojih nikome nece biti zao kada riknu.
Da ali, zamisli da neki Siledžija sada krene tebe da teroriše.
Ja ti onda kažem: "Preseli se. Toliko varoši je u svetu."
Ti kažeš: "Ma neka sjaše taj koji je inicijator agresije."
To je ujedno moj odgovor i na temu Krembila & Autista koji kreiraju buku u rezidentnoj zoni.
Naime, ako ih ćaća & mater nisu naučili lepom ponašanju, onda ću ih naučiti Jaz.
Ево решења за овакве ситуације.
Pogledajte prilog 576577
Овако се радило са немирном децом у моје време, пусте те само када треба да идеш у школу (15 км у једном правцу).
Dobro, sad si već blizu moje pozicije jer podvlačiš da su proizvođači buke Krmci.Disagree. Ako si imao neku mazohisticku zelju da zivis u istom svinjcu sa 200 svinja, podrzavam te u odluci da ti kenjaju po glavi.
Fin svet ima dvoriste. And a pool.
"E sada cu sve da vas tuzim!" kaze Srbin....
Srbi vole da se tuzibakaju.