Luftiguz:Ipak, zar ne mislis da 99% slicnih prica pripada bogatom repertoaru urbanih legendi tipa "doge pred smrt kolju gospodara", "labrador rastrgao dete", "pudlica rastrgla babu jel nije htela da je vodi u setnju"...itd...itd.
Za te tvoje urbane legende ne znam, ali znam da su oba primera koja sam dala istinite price- znaci urbane legende 0%. Valjda ti je promaklo.
Luftiguz:Kao drugo, ti likovi koji "uzimaju pravdu u svoje ruke" cesto su isti oni koji umesto pravde u shake uzmu metalnu stanglu i prospu mozak kuji koju sisaju stenci ispred zgrade na Ceraku, i to naocigled dece(Secate se mozda price od prosle godine? Orka je podnela tuzbu ali ,naravno, nista od toga.)Isis, nije to eutanazija labradora koji je pojeo dete!
Nadam se da si primetila u mom postu da sam taj nacin ponasanja okarakterisala kao P-O-G-R-E-S-A-N. Valjda ti je opet promaklo.
Luftiguz:Kao trece, odakle ti ideja da je ovde bio muk kada je pas pojeo dete? Ja se ne secam slicnog dogadjaja od kada sam na ovom forumu. Ma, kada bolje razmislim, ne secam se slicnog dogadjaja u drzavi od kada znam za sebe...Podseti me Isis, mozda mi je promaklo neko klanje.
Da li je iko prokomentarisao cinjenicu da zivotinje znaju da budu surove? Ne. Ali je bilo ironicnih komentara tipa 'ma daaaaaa, ajmo sad da zabranimo labradore'. Valjda po sistemu jedna lasta ne cini prolece. Dok se ne zakolje jedno 1000 dece ne treba psima stavljati korpe na ulici. Cuj, jedno dete...
Za te dogadjaje nisi cula jer se nisu desili u Srbiji, sto sam u svom postu napomenula. Valjda ti je i to promaklo.
Luftiguz:E, i muka mi je od toga da razni likovi malo-malo pa opletu po zivotinjama i vlasnicima istih kada god nemaju sta drugo da rade, a mi na kraju balade ispadnemo nenormalni sto volimo zivotinje i ne bojimo se labradora...
Takodje sam u svom postu napomenula da i sama imam zivotinju, pa ti teorija kako sam zivotinjomrzac u startu propada. Valjda ti je i to promaklo.
Luftiguz:Isis, idi shtrikaj ili bolje - idi pomazi neko psetance...rekose naucnici da to znacajno smanjuje nivo stresa.....
Mene nema potrebe nigde da saljes, jer tamo gde sam ja vec je odlicno.
Obozavam ove likove tzv. ljubitelje i zastitnike svih zivotinja koji skacu kad neko ubaci i najmanji element realizma.
Samo sto neke zivotinje nazivaju kucnim ljubimcima, a neke ruckom :?