ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Тражи да склопиш споразум о признању кривице...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek kad predjes preko 30 km/h ide zabranaJa sam 75 gde je limit 50 pre neku nedelju vozio i dobio na licu mesta 10.000 kaznu 5.000 ako platim u roku od 8 dana, i nisu mi bodove pisali, tako da za sudiju ide samo preko toga.
Ne ide. Ja sam u junu kroz “naseljeno” mesto (ukljucenje kod Gazele), isao 99km/h, a ogranicenje 50km/h, kaznili me sa 15k din na dogovor, nisu mi uzeli vozacku.Tek kad predjes preko 30 km/h ide zabrana![]()
Ako nisu imali radar nikom ništa. A i da su htjeli vjerovatno bi te još tu zaustavili.Bolje vas nasla ☺ ma van naseljenog mesta, ja inace strogo postujem pravila i na tom delu puta je ograničenje 80,ali prosiruju put tj prave duple trake i zato kao radovi, mada put je cist nema smetnje za normalu voznju i ja dala po gasu![]()
Nadam se da nisuAko nisu imali radar nikom ništa. A i da su htjeli vjerovatno bi te još tu zaustavili.
Ako se ide na priznanje krivice ne ostaje se bez dozvole nikako. Sad je dosta tesko ostati bez dozvole...Za visinu kazne je značajno da li se sve to desilo u naseljenom mestu ili van. U svakom slučaju za toliko prekoračenje možeš ostati i bez dozvole 2 meseca.
Međutim, s obzirom da te niko posle nije zaustavio najverovatnije u policijskom vozilu nije bio radar.
Dobrodošla na forum.![]()
Pa ti si bas imao srece... Kod mene u gradu hvataju samo tako za pojas, mobilni itd ali nepropisno parkiranje niko... Nemas gde da prodjes kao pesak od parkiranih automobila, nepregnedne raskrsnice od nepropisno parkiranih... Sta da kazem, dobrodosli u Jagodinu![]()