Kazna za prekoracenje brzine

I biće onda kod sudije. Što bi neki rekli - prvo, pa muško. Nisam sad siguran da li je 20 ili 30 preko ograničenja granica za sudiju, ali tebi svakao ide to i dozvola.
Verovatno će ti uzeti kao olakšavajuću okolnost to što ti je prvi put. Ako ti je vozačka neophodna za neki posao to obavezno napomeni. Kazna nije mala, pa probaj da isposluješ plaćanje u ratama. Pitaće te za mesečni prihod, pa reci najmanji moguć. Srećno!

I biće onda kod sudije. Što bi neki rekli - prvo, pa muško. Nisam sad siguran da li je 20 ili 30 preko ograničenja granica za sudiju, ali tebi svakao ide to i dozvola.
Verovatno će ti uzeti kao olakšavajuću okolnost to što ti je prvi put. Ako ti je vozačka neophodna za neki posao to obavezno napomeni. Kazna nije mala, pa probaj da isposluješ plaćanje u ratama. Pitaće te za mesečni prihod, pa reci najmanji moguć. Srećno!

Ja sam 75 gde je limit 50 pre neku nedelju vozio i dobio na licu mesta 10.000 kaznu 5.000 ako platim u roku od 8 dana, i nisu mi bodove pisali, tako da za sudiju ide samo preko toga.

Ja znam da se omakne 65km/h u naseljenom mestu, mislim cak i 70km/h, ali se nikako ne omakne 105km/h....Ako ne gledas na brzinomer, ne ubacuj u 4tu i tacka...
Jeste da je malo preterivanje ali i nije...
Postoji psiholoski efekat kad padaju glave zbog sitnice, ljudi mnogo pazljivije gledaju na sve stvari...
Ali evo da ucinimo forumasima, da ovaj sto je popio kaznu objasni kako mu se omaklo 105km/h a da nije jedan od onih sto gazi po gasu....

Dobro, očigledno su itekako imali u vidu činjenicu da je prvi put. Ništa, pamet u glavu ubuduće, ne zbog kazni nego zbog činjenice da je više od polovine saobraćajnih nezgoda moglo da bude izbegnuto da nije bilo prekoračenja brzine.

Zavisi i koji deo “naseljenog meata”, u Beogradu imate autoput sa tri trake kod Borce pa ga idoti vode kao naseljeno mesto, a prva kuca na 6km odatle.
Elem, situacija ti je sledeca:
Cekaces poziv iz suda, to ce ti stici za oko 3-4 meseca. Kad stigne, trk u Rakovicu (ako nisi iz BgD u lokalni stanicu) s tim dokumentima, tamo kao na traci idu ti dogovori.
Posle samo kad bude sudjenje pojavis se s tim papirom na sudjenju i to je to.
Bzv bas, za 1km/h si izgubio dozvolu...

Zavisi i koji deo “naseljenog meata”, u Beogradu imate autoput sa tri trake kod Borce pa ga idoti vode kao naseljeno mesto, a prva kuca na 6km odatle.
Elem, situacija ti je sledeca:
Cekaces poziv iz suda, to ce ti stici za oko 3-4 meseca. Kad stigne, trk u Rakovicu (ako nisi iz BgD u lokalni stanicu) s tim dokumentima, tamo kao na traci idu ti dogovori.
Posle samo kad bude sudjenje pojavis se s tim papirom na sudjenju i to je to.
Bzv bas, za 1km/h si izgubio dozvolu...
Jel tamo kod Borce, zrenjaninski autoput ogranicenje 50kmph?Ajd ono levo kroz mesto nego ono pravo....

Back