KAznA za Bicikli

MALA_SLOVA

Početnik
Poruka
3
Vozis bicikli trotoarom i nemas svetla. 3000din.

red-bicycle.jpg

Evo pošto ja vazda jašim na biciklu, kad god mogu i kad god ne mogu :lol:
ovo je zaista ne pravda, nikada vi nećete razumeti ljubav ka pedaliranju...
Šta sad-jednosmerna ulica koja nema biciklističku stazu, e pa ja ću trotoarom da vozim!
A, i nije neka kazna od 3000, mi smo lovaran narod, idem sad i svetla da skinem. Ako ne platim, hoće li me ćorkirati na koji dan?:lol:

Šta sad-jednosmerna ulica koja nema biciklističku stazu, e pa ja ću trotoarom da vozim!
A, i nije neka kazna od 3000, mi smo lovaran narod, idem sad i svetla da skinem. Ako ne platim, hoće li me ćorkirati na koji dan?:lol:

hoce, ali ne brini, donosicu ti rucak i cigarete tih par dana :lol:

tebii 5000 dindzi kazna...

neces ti meni trotoarom...:rtfm:

Jednom je jedan naš čovek vozio biciklu trotoarom i taj luksuz ga koštao 168 franaka. Da mi nije pokazao cedulju nebi verovao.

pa to sto gradjani ne znaju da hodaju i plase se senke + imaju kondicije ko kornjaca ne znaci da svi trebamo biti trutovi,sta ce te kad izgrade stazu tik pored pesacke zone,pa znam sta cete,ko pogubljene nadzak babe trebace vam jedno 10 god navikavanja i par lomljenja rebara da naucite svojim pravcem ici i gledati levo-desno,a ne kretanje levo-desno kad na vas pogubljene naidje biciklista koji postuje pravila kretanja,vidi se da niste nosom provirili van ove zabiti,onda ne bi kulturnu 80ogodisnjakinju koja vozi 10/h slali s trotoara na kolovoz,da vi pricate o divljacima,napravicete zakon za pojedinca,sprdnja od naroda nolajferskog koji bi po svom dupetu i raspalom sklopu krojio drustvo

biciklista je ravnopravan ucesnik u saobracaju

bicikla se smatra kao vozilo bez motora i vozi se KOLOVOZOM

ako ima staza , po stazi , ako nema , uz desnu ivicu kolovoza

ne trotoarom i ne sredinom ulice

ako je jednosmerna sidjes pa guras biciklu , onda se racunas kao pesak

ili trazis drugi put , isto kao bilo koji drugi vozac

Često pređem na trotoar, a od svetala imam samo blinkajuće zadnje ( :

Nikad mi nisu pravili ljudi problem što capnem na trotoar kad je zeleno za pešake... satju ja čekam semafor..

Da, da, znam pavila, ali ja ne vozim po Somboru, nego centru Bg-a jer tu živim i ne može mene dosudi niko, samim tim gde živim sam prinuđen da se prilagođavam datim uslovima..dajte nam bici trake! otju Njujork, otju bike-line... msm, čik nek me stigne da mu dam nekog soma :)

Poslednja izmena:
biciklista je ravnopravan ucesnik u saobracaju

bicikla se smatra kao vozilo bez motora i vozi se KOLOVOZOM

ako ima staza , po stazi , ako nema , uz desnu ivicu kolovoza

ne trotoarom i ne sredinom ulice

ako je jednosmerna sidjes pa guras biciklu , onda se racunas kao pesak

ili trazis drugi put , isto kao bilo koji drugi vozac
mozes ti da lupetas do sutra,al aj da se ne pozivam na saobracajnu skolu,kako mislis da biciklista na kolovozu zaobidje zutu traku koja je namenjena busu i taxiju?taxista koji je udario biciklistu kaze nikako,on je resio poput tebe da mu i tu zabrani kretanje,rece da je trebao ici sredinom kolovoza da njega ne bi kocio

Back